Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

matgab Előzmény: #592146

bár nem tudom mi dől el... Vagy mit akar egyáltalán elérni? Azt akarja, vajon, hogy gondoljam másképp, amit úgy gondolok (Azaz Lupin egy gondolatrendőr valójában), vagy azt akarja, hogy ne írjam le -ráadásul nagyon kulturált és vitára alkalmas formában- amit gondolok (tehát akkor egy cenzor.)

Na mindegy ilyenek ezek a liberálisok... Mindenki írhat bármit amit ők gondolnak és a demokrácia is csak addig szokott tartani náluk, amíg az ő jogaikról és a mások kötelességeiről van szó.

Abban a pillanatban, hogy valaki felveti, hogy ennek nem így kellene lennie, akkor az illető már fúj-fúj kategóriába tartozik...

Én csak annyit akarok, hogy ez a topik maradjon meg E-star témájúnak és a hozzászólok lehetőleg ne egymást minősítgessék, hanem a részvényt, amíg van ilyen részvény.

Lehet, ha már nem lesz Estar, akkor ráhagyom Lupinra a moderátor gombot és feltölti az egész topikot az én beírásaimmal (értelmetlenné téve a politika és társadalom ahogy én látom topikomat)...

Ja Lupin úr, a régi portfoliós "politika és társadalom ahogy én látom" topikomban találna még egy csomó Ön, mint judeofób részére érdekes írást és nagyon hálás lennék ha vissza tudná bányászni őket valahonnan, mert a hülye PF-en valami hasonló kretén egyszer törölte...:-)

Na jó, megpróbálok ontopic lenne, rendes topikgazda módjára Lupinról/Lupinnak nem írni többet, csak moderálgatni...:-)