igen, ezért kérdeztem.
De nem az a baj, hogy leölnek mindent, hanem az, hogy nem egyenlő eséllyel "versenyzünk"..
ugyan annyi teherrel, nem volnának versenyképesek, de őket nem baxtatják, hisz az országban sincsenek...
igen, ezért kérdeztem.
De nem az a baj, hogy leölnek mindent, hanem az, hogy nem egyenlő eséllyel "versenyzünk"..
ugyan annyi teherrel, nem volnának versenyképesek, de őket nem baxtatják, hisz az országban sincsenek...
Pont Veled beszéltük egy fél éve. Leölnek mindent.......
Közben az E-Star neonáci topikgazdája hazaért a nemzetközi cégtől, ahol gondolom nem nagyon dicsekszik neonáci nézeteivel. A mai termésből csakis a rasszizmusára és Hitler iránti rajongására utaló bejegyzésemet törölte. Vajon miért? A mocskától nem fog tudni ilyen könnyen megszabadulni.
Gondolom, hogy neonáci téziseit csatolta a CV-jéhez. A nemzetközi cégeknél nagy szükség lehet a neonácikra.
http://forum.portfolio.hu/print.php?t=4429 (#22)
de miért?
Nem szeretem őket no, és akkor szerényen fogalmaztam.
beszélgessünk!
Itt sajnos neked nem sikerül elfogadnod a valóságot, csak a gyűlöletet látom: menj és utáld meg a cigányokat, szólt az úr.
Olvasni azért megtanulhatna. Egy rossz szavam nem volt az épülő mecset ellen. Sőt nagyon is jól tudom, hogy szükség van egy új mecsetre, mert már voltam látogatóban a Bartók Béla úti mecsetben.
A sárgákról meg egy harmadikban? Nekem az a vesszőparipám.
az sok, szerintem..))
Hagyják kicsit a zsidókat, most inkább cigányozzanak, úgy 2 hétig, majd csere....
A kerály közeledését Izraelhez józan számítás vezérli. AZ IMF nélkül pengeélen táncol a költségvetés, Valakinek el kellene adni az államkötvényeket. A kínaiak csak ígérgettek, az oroszok utálják a kerályt, az arabok pedig földet kértek volna. A világ maradék pénzforrásai körüli vezetők közül pedig többnek is izraeli gyökerei vannak, ez tagadhatatlan tény. Ilyenkor nem jó fasírtban lenni Izraellel,
a neonácikat én se kedvelem.
de mi baja a mecsetekkel ?
mindehol van európában.
még jó hogy eddig nem szóltak le minket euból ez miatt is :o) hogy nálunk nincs.
Nem vagyok zsidó, de attól még gyűlölhetem a neonácikat.
lenne.
meglátnád, megtapasztalnád (igen intenzíven :o) jó eséllyel a saját testeden is) a valóságot a cigánykérdésben.
aztán utána kivi lennék miket írogatnál itt ...
Az oktatás rendszeréről okoskodtál, nem hiszem hogy egy túrának sok köze van hozzá.