Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#592003 banyaiz Előzmény: #591995

Esélyes, hogy szaktekintélyt nehéz lesz felmutatni, bár ki tudja mi zajlik a háttérben.

Most egyelőre jövő hét mozgását próbálom belőni, inkább gyengülést tippelek. Messzebb nézve sok függ magától a jelölttől , hogy piac számára mennyire hiteles független stb, aztán majd a lépéseitől.

Lesznek jó mozgások gyanítom. :)

#592001 JP Előzmény: #591992

Úgy látom, hogy te mindenkép nagy meglepetésben bízol :-)

Engem csak az lepne meg nagyon, ha discót kérnék fel erre a posztra.... Ő azt mondta korábban, hogy bevállalná :-)

#591999 Boby. Előzmény: #591995

Tavaly év elején mini pánik és a pógárok pénzmenekítése játszott, idén esélyes egy támadás.

#591998 Boby. Előzmény: #591994

"addig jó nekünk amíg nem akarnak forintba menekülni csak magyar állampapírba"

Az állampapírokat jó előre meghatározott célszinteken el fogják adni. Ott újabb nyomás fog a hufra nehezedni.

#591997 Dr. ursi Előzmény: #591995

erdei úr lesz.

de hányszor kell ezt még elmondanom ?! :o)

persze szigorúan szvsz; speki alapján.

#591996 Boby. Előzmény: #591991

Én nem beszéltem kormányokról. Volt egy 10 éves terminus és egy 3 hónapos amiről beszéltem. Elvihetjük a beszélgetést abba az irányba is, hogy mit, mikor, ki qrt el. Nekem nincs beteges ragaszkodásom egyikhez sem!

#591995 Arsene Lupin Előzmény: #591992

Vagy Gyurka lesz vagy a noname báb. De a zsírosbödönbe mindenképpen bele fognak nyúlni a fiúk. Ha nem választási célokra fogják elszórni, akár be is jöhet a húzás, de annak egyelőre kicsi az esélye.

Úgyhogy egyelőre várhatunk egy koncentrált, figyelmeztető jellegű támadást a HUF ellen.

#591994 Dr. ursi Előzmény: #591991

és még azt felejted el, hogy bár lehet hogy te és még néhányan értéknek tekintik a mai válságos időkben ha egy deviza erős, de a tulaj vagyis a lengyel és a cseh állam sztem nagyon nem szereti ha erős a devizája.

segítek: gazdaság, export, alacsony kitettség más devizában mind állami min dlakosság mind vállalati oldalon

nem jó nekik.

most csak annyit látsz mint anno jpy, chf, majd újabban nok czk

eccerű menekülő devizák.

ami ahogy láttuk a célország gazdaságát nemhogy veszélyezteti dde egyenesen tönkre is teheti !

szóval addig jó nekünk amíg nem akarnak forintba menekülni csak magyar állampapírba :o)

#591993 Boby. Előzmény: #591986

Nem túl meredek az emelkedése....,van ebben még kakaó, persze minden trendben vannak korrekciók, lesz ebben is.

#591992 banyaiz Előzmény: #591988

Sokféle forgatókönyv lehet. De szvsz ha külföldön kifullad ez a bika mondjuk februárban vmikor , és nem sikerül a piac számára egy megnyugtató elnökjelöltet felmutatni, és netán még jövő héten vágják tovább a kamatot amire minden esély megvan. Akkor el tudok képzelni egy extrém gyengülést is.

De lehet az is, hogy hétvégén elébe megy mindennek kijön egy elfogadható jelölttel és megyünk 280-ra. Ennek azért kisebb esélyt adnék . :) De hát meglátjuk.

Mondjuk ha ez a jelölt Tolcsy lesz és a bejelentés után 1 napon belül nem gyengül a Ft 5%-ot akkor meglepődök. :)

Ha viszont kellemes meglepetést okoz a jelölt akkor 5% erősödés. :) Izgalmas lesz.

#591991 Dr. ursi Előzmény: #591985

igen.

a következtetés helyes :o)

csak nem találtad meg a valós okát ennek, hanem egy 2,5 éves kormányban keresed :o) holott kicsit mások az időtávok.

és továbblépned sem sikerült még hogy mi következik mindebből, azaz abból, hogy egy másik ligába kerültünk át, olyanok, mint török, orosz ? :o))) hmm ?

#591988 JP Előzmény: #591979

Gyenge ez még akkora gyengüléshez. Először csak érje el a 300-at, aztán mehet tovább.

Egyre kevésbé laza dolog huf-ot halmozni. De legalább izgis is.

#591987 banyaiz Előzmény: #591983

Hát igen, ez már nem meglepetés, de vsz a Ft long elég korlátozott addig amíg nem mondja meg Viktor ki lesz az jelölt. Csak azért gondolom így mert elég nagy bizonytalanság van az ügyben, és félelem, és ilyenkor egyszerűbb paráztatni egyet mondjuk jövő héten. Én ezt tippelném inkább.

Ha pedig tényleg ezt a nem normálist választja akkor még csak a bejelentés után jön a java vsz.

Ha netán normális jelöltje lesz akkor vissza ugyanez bejelentés után.

Kb így látom.

#591986 Sumér harcos Előzmény: #591979

de legyen kamatdöntés és jöjjön Matolcsy,semmi gond....

csapong,lő egy csuzlit majd,és olyan gyorsan fog jönni a kori,hogy öröm lesz nézni majd.

#591985 Boby. Előzmény: #591899

Tagadhatatlanul léteznek időszakos együttmozgások devizapárok és devizapárok között, ámde ami szerintem az egyik legtöbbet mondó következtetésem a te általad linkelt chártokról az az,hogy azelmúlt 10 év alatt miközben az usd 24%-ot gyengült az eur-hoz, addig czk közel 20%-ot erősödött,a pln -0%-ban van, a huf pedig 22% körüli gyengülésben. Ez egyértelműen azt mutatja számomra, hogy leszakadók vagyunk a régiónkban, illetve azt hogy egy másik ligába kerültünk át amelyben az oroszok, románok, törökök is szerepelnek.

#591983 Sumér harcos Előzmény: #591979

ezeket a dolgokat már az egész világ tudja,kavarja,fujja...azt kell mondjam,engem már lehet,hogy nem is érdekel...

csak az árfolyam....grafikon...

az árfolyam pedig,számomra semmi meglepőt nem tett 280 óta...

#591979 banyaiz Előzmény: #591975

Jövő héten kamatdöntés kedd, azt követő héten legalábbis sajtóhírek szerint Viktor megmondja a jelöltjét .

Hát ha tartják a kamatot az talán hoz egy erősödési hullámot, de vsz leginkább az új mnb elnökre figyelhet piac. Márpedig azt nem hinném, hogy mielőtt közli , hogy ki lesz elkezd komolyan erősödni Ft. Hacsak nem megy elébe az eseményeknek és pl ma este közöl egy normális jelöltet, vagy jövő hét elején, akkor vsz jövő héten 300 fölé ellátogatunk.

Aztán ha netán Tolcsyt választja tényleg akkor úgy 320-ig 10 perc alatt vsz.