Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mai italajánlatunk

Re: nincs cím

#605138 kerikoma Előzmény: #604269

Na csá skacok!

Most nyaldosom sebeim:)

Kékfrankos és ezerfürtü bronz!! Muscat ottonel és merlot rosé ezüst!!!! Tizdepontokkal maradt el az aranytól. ÉÉÉs a Szürkebarát aranyat kapott!!!! Mind az öt mintám dobogós lett. Köszi az őszinte kritikát Erdőbényén! Tudtam javítani még egy kicsit rajtuk. Majd az okleveleket remélem

áprilisba látni fogjatok élőben is:)))

#604158 kerikoma Előzmény: #591677

Na akkor drukkoljatok skacok! Most 14-én lesz a borverseny. 5 mintát adtam le. Szürkebarát, ezerfürtü, muscat ottonel, merlot rosé, kékfrankos. Majd pénteken tájékoztatlak benneteket.

Csáó:-))

#591677 picirigo Előzmény: #591569

psszt....az repi volt,nem mindenkinek jutott!....egyébként nekem a bérci túra nincs meg teljesen :D

#591560 kerikoma Előzmény: #591535

:)))

Van még 60 liter belőle, majd március körül lepalackozom, hogy maradjon a megbeszélt dologra is. A borverseny jövő hónapba lesz, majd tájékoztatlak benneteket, hisz Ti mind az öt fajtából ittatok:)

#590852 KawaBazsy Előzmény: #590827

Kiderül, majd zörgök. Ha más nem, áprilisban (meg júniusban Alsóörsön) berúgunk! :-)

#590771 KawaBazsy Előzmény: #590704

Lehet h február 9.-én Balázs napot ünnepelni, de az attól függ, h itthon vagyok e még. De akkor is csak Fadd-ra megyek, ott lesz a buli. :-)

#590755 joepappa Előzmény: #590753

kedvesek a pénzátáros csajok, ott ahova járok, nem szólnak az ilyen apróságokért. :) legalább is nekem nem.