Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#591076 Sly-- Előzmény: #591072

Itt max. mázli lehet, én nem gondolkodom semmiben, hogy ki-mit manipulált 130-on és mit akar ezután. Max. annyiban gondolkozom, hogy ha elfogadják a kötvényesek a higítást és egyáltalán túlél a cég és nem lesz felszámolás, akkor lehet fellélegzés az árfolyamban is, még akkor is, ha óriási mértékű lesz a higítás. De most csupán a pszichológiai szint miatt vettem és kaszinóra.

Be sem írtam volna, csak valaki megkérdezte, hogy kié az első 99-es és érdekességképp beírtam. Semmi jelentősége.

#591072 Zotya32 Előzmény: #591068

Ha mázlid van, a 130-as sok száz k-s kötések csak egy kis leszúrást engedtek meg 100 alá, aztán mehet fel. Én eladtam 115-ért a 130-ast.

#591068 Sly-- Előzmény: #591059

Nem tervezem sokáig és gigapakk semmiféleképpen nem lesz, max. annyi, amennyit feltennék a kaszinóban (ha járnék persze)

A 100-at pszichológiai szintnek gondolom, vagy bejön vagy nem. Emiatt nem fogok "feldumát" nyomni, a helyzet változatlan, csőd, sitt stb.

#591059 Arsene Lupin Előzmény: #591035

Azért ne sokáig melengesse őket a kebelén. Bár az avatar láttán lehet még ott hely néhány gigapakknak.

Re: törölve

#591058 Spade Előzmény: #591046

ha hallgattál volna okosabb maradtál volna, de legalább is annak tünnél, mint így...

#591049 exmnbs1 Előzmény: #591046

http://www.portfolio.hu/vallalatok/folytatodik_az_e-star_vesszofutasa_lassan_ketszamjegyu_lesz_az_arfolyam.178695.html

"Az E-Star esetében a problémák 2011 végére kerültek a felszínre, miután a társaság hosszas próbálkozást követően sem tudott hitelt szerezni a romániai (azóta megszüntetett zilahi és marosvásárhelyi) projektberuházásokhoz, aláásva ezzel a korábbi szép növekedési kilátásokat."

a több mrdnyi kv a fenti célra lett kibocsátva....

#591046 rbbj11 Előzmény: #590984

usa nem fogy rohamosan. Ennyit erröl. Ja, mellesleg az erösen keresztény D-am. is szép demográfiával halad, de Austrália, Kanada, Norvégia, Svédor. is. És nem a muszlim betelepülök miatt, hanem pl. magyar betelepülök miatt.

Nagyon távol állt az irásod a holisztikus szemlélettöl, de annak akart tünni...

#591043 Arsene Lupin Előzmény: #591040

Rambo csak egy kamuzó és nyilvánosan onanizáló amatőr, nem Ede-kategória. Sosem volt a klónhálózat tagja. Viszont sosem bukott részvényen, mondja a kamus. Nagy adomány az ilyen tehetség. Meg a vastag bőr.