Nem hiszem, hogy ez bárkinek is újdonságként hatna....és ez volna az ok.
Nem hiszem, hogy ez bárkinek is újdonságként hatna....és ez volna az ok.
stooq szerint ez a két deviza összesen...én is láttam...érdekes?
Jövő hétre is kamatvágást pedzegetnek...
jah...csak usd és chf-fel szemben nem gyengült annyit....eur most nagyon erős, szinte mindennel szemben erősödik...
Időközben amíg én elmélkedtem, sikerült meghágnunk a 296-ot is.
Tapadunk a 295-höz, mint pete a méh falára, de hogy nehogy vetélés legyen a vége kellene már egy kis nyugati korrekció is. Mindenesetre a trendet erősítő tényező, hogy a vidám nemzetközi hangulat ellenére is tudunk gyengélkedni.
de beszállokat mind2 irányban azonnal keresek folyamatosan....most tényleg naponta,ráragadva az árfolyamra,mint légy a légypapirra...
lefelé megállók:
291.95....291.....288.8....286.6
MA gyűjtemény:
292.3.....287.1....286.4...
nekem sem nagyon tetszett...
ezért kidobtam 294.4 környékén,de lehet 294.3-on...rizikós spread volt,ugye trendvonal és 21 napos mozgora nyitva 291.9-es árfolyamon.
igazából a 291 értékkel,amit irsz, az a bajom,hogy az már törne egy rakás dolgot,tehát ,(vonal,mozgó,)ha 291-ig erősödik,az esetben akár vmi bolondéria alapján pillanat alatt 285-ön is lehetne.
vagy 200MA -286.egész mittom min.
de még mindig maradt longom,két pakk....csak az izéért,ezek még 294-295 pluszminusz nyiltak, 10 napja kb.,elférnek.....ha nullát érnek az sem érdekel......ezek maradnak,300-ig,vagy semmi.
sok profiból egyelőre egy bank, aki még talán majd most kezd vásárolni....
QE semmilyen szinten nem indult meg.
Nincs még elég alacsonyan a kamat. Majd ha hónapokig 4%-on lesz, az már érdekes
Mi hiányzik a felsorolásból?! Talán qe még nem indult meg.
olyan együttállás már felkeltené a figyelmemet, hogy csökkentik alapkamatot és lenn is tartják + beültetnek sok "profit" forintba + megkezdik QE-t magyar módra. Na ilyen együttállás esetén már hajlandó lennék longolni eur/huf-ot hosszabb távra.
fene tudja....nem tetszik ez nekem. Sztem hamarosan visszacsorog ez 291 környékére, onnan jöhet egy tartós felfelé menet
http://www.portfolio.hu/gazdasag/a_magyar_kormany_nem_akarja_gyengiteni_a_forintot.178648.html
Megindult a hülyítés. BNP-t már úgy látom sikerült beültetni a ringlispilbe, akik már a hintából kiabálnak a többi bankárgyereknek, hogy gyertek 275-285 között tutira megéri a jegy az árát. Tisztára imf ügy minta az egész. Nem tudom meddig lehet ezt az átb@szós játékot játszani, de abban biztos vagyok, hogy előbb vagy utóbb kegyetlenül megütjük a bokánkat.
294.1-en van itt egy ellenállás,egész nap itt xarozik,de nem jelentős persze....
erre átviszi....és nem képes 295-ig elugrani villámként...
291 akármennyin nyitott longom már huzza maga után a stoppot,mint a csiga a nyákot.
hiába mondod..a zsigerből gyűlölködő..intelligens mosópor vásárlóktól ne várj sokat..
Egy kis szakmai összefoglaló az ügyben. http://atv.hu/cikk/video-20130115_martha_imre