na,vannak itt nevek
Matolcsy,Töröcskei,Patai
szóval február 5-7 lesz a bejelentés....2hét.
na,vannak itt nevek
Matolcsy,Töröcskei,Patai
szóval február 5-7 lesz a bejelentés....2hét.
Mondjuk vsz az is elgondolkaztató, hogy ha Matot kinevezik jegybankelnöknek, de Vargát NGM miniszternek arra mi lesz a piaci reakció. Egyrészt egy hű b+ FaxT mint jegybankelnök lesápadás, másrészt viszont az első döbbenet után azt is mérlegelni kell az NGM-t ezentúl nem ő vezeti ami egy kész öröm, ez egy simogatás a piacnak. :) Szóval ez is egy furfangos helyzet lenne Ft piacon is, részvényeknél is.
http://www.portfolio.hu/gazdasag/matolcsy-patai_paros_johet_a_jegybank_elere.178583.html
Nagyon ravasz ötlet. Ha ez tényleg komoly. Fax kinevezésére kitörne a sikítófrász a piacon. Mellette Patai egy enyhítő körülmény. :) Amúgy pedig alelnökként csak egy bábu lenne ilyen jegybankelnökkel, és monetáris tanácstagokkal körülvéve. Egy díszbohóc lenne aki a nevét adja de amúgy semmi érdemi ráhatása nincs. Ravasz , de ha Patai elvállalja azon meglepődnék. De azért érdekes felvetés.
"Legyen 315 "
Szerintem sima ügy lesz! Sűrűsödnek a negatív előjelek. Homok került a japó fogaskerekek közé,öt és fél éves mélyponton a VIX, és akkor a kormányunkról még meg sem emlékeztem. Az elérhető szintekre csak félve merek gondolni, hogy most 290 körül indul majd a banzáj és nem 270 körülről.
na ok. Legyen 315 és utána legyen vola nélküli, pár hónapon át tartó forint erősödés, 8%-os alapkamattal!
Ott nem tudom logikailag összekapcsolni az eseményeket azzal amit mondasz, hogy a szétbarmolás rendbehozásához miért kell úgy eljárni mint egy agyilag zakkant és egy Mekk mester keresztezése? Ez valami titkos koncepció? :) Túl magasak az igényeim az lehet a baj.
ez igy nem yo,
akkor semmi értelme az árfolyamgátba terelésnek,
vmi 1-2hetes ijesztés kellene még azé:)
"folyamatosan erösödö forinttal"
Ez nekem nem tetszik. Nincs valami kompromisszumos megoldás? :)
nekem pedig egyiränyu mozgás tetszene heteken át, ha már kívánságmüsor :) Nulla volával, és folyamatosan erösödö forinttal. Az lenne a szép, ketyegne a swap spékelve árfolyamnyerövel
Szerintem maradjunk annyiban, hogy a csomag egy része Bokroshoz, más része Surányihoz köthető, de nem volt párttag.
"nekem veszettül hiányzik a Horn-Surányi féle szociáldemokrata párt a baloldalról"
Hááát, hogy a Surányi mennyire volt tagja a tandemnak azt nem tudom, de egy biztos szépen ment a bicikli.
Erről én vagy négy éve értekeztem utoljára, most nem aktuális a kérdés, mert nem a Fidesz-KDNP-nek van identitásproblémája és vezérhiánya, hanem a liberálkommunista oldal kezd teljes anarchiába süllyedni.
Csak a miheztartás végett, nekem veszettül hiányzik a Horn-Surányi féle szociáldemokrata párt a baloldalról. Valóban nagy kár az ország szempontjából is, hogy nyoma és írmagja sem maradt annak az irányvonalnak. De ez már nagyon OFF.
nekem 7-8ft vola kellene hetente,az árfolyam az mind1,ha már kivánságműsor lehetne.
na ugy van ahogy várható volt,mai nap egy kalap xart nem ér árfolyam szempontból.eddig.
mondanám, hogy majd csak figyeld meg, de ha valami betegség fel nem dönti az elhízott alcsuti gazsot, akkor nem egyhamar fog kiderülni, mi is jön utána...
OFF: Nem akarlak elkeseríteni, de pont a baloldal sajátja a minden liberálkommunistának saját pártot mentalitás, azért lassan már tényleg több párt lesz, mint szimpatizáns.
ON: Szvsz a lengyel megborulás bevallása érdekes lesz, lehet, hogy elválik egymástól a PLN és HUF, de ez szvsz csak egy hét-két héten belül lesz látható, ha megjelenik a szignifikáns szétválás.
"A rossz megnézi, hogy meddig mehet el, a jó meg a végén megköti az üzletet.
És persze kell egy nagy ember is, aki ha a jó fiú már nem tudná orvosolni a rossz által előídézett helyzetet, mert túlment egy bizonyos határon, akkor kell a nagyfőnök, hogy lehülyézhesse a rossz fiút és mint a témában eddig kívülálló megegyezzen a partnerrel...
Ugyanez működik állami szinten is."
Talált nyert, én ilyen frappánsan ezt még nem tudtam megfogalmazni.