Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

törölve

#590594 Arsene Lupin Előzmény: #590592

Úgy vélem, nem szemével, hanem az erkölcsi normáival van baj. Esetleg a szövegértéssel. Mocskos zsidózást adott elő Matgab.

törölve

#590592 Bendeguz Előzmény: #590527

Az hogy izraelbérenc? Ez volt a 3 napos litánia oka? Nevetséges. Ez egy magánvélemény, amit alátámasztott pár jelenséggel, amivel vagy vitatkozik, vagy nem. Senki se kérte, hogy védje itt a kiválasztottakat, nyisson fajvédő topicot. Krvára unalmas volt már a szoci-libsi 8 év alatt is állandó szidóvessszell riogatni, meg nácizni, fasisztázni. Súlytalanná tették az egészet, pont az ilyen kéretlen károgók. Nézzen utána a rasszizmus szónak. Ha ön szerint léteznek afrikában négerek, akkor ön is rasszista, hiszen rassz alapján névvel különböztet meg egy embertípust. Ennyi. Lépjen tovább!

törölve

#590527 Arsene Lupin Előzmény: #590511

Hát ha zsidózást nem látott ott, akkor vagy a szemével vagy pedig az erkölcsi normáival komoly bajok lehetnek.

Matgab orcátlanul zsidózott, itt pedig sunyi módon moderál. De a mocskot már nem tudja lemosni magáról.

A klónok eltűntek maguktól, féltik a s*ggüket. Pedig ha eljön majd a nyomozás ideje, nem ússzák meg tetteiket. Társas alakzatban lesz a vád.

Re: törölve

#590511 Bendeguz Előzmény: #590504

A kedvéért belenéztem. Zsidózást nem láttam, ellenben olvastam olyan véleményeket, amik a lánylelkű, túlbuzgó, belvárosi romkocsmákban filozofáló bölcsész-cociológus fajvédő "értelmiség" agyát megerőltethette. Ne égesse magát Lupin úr, lyukra futott. Lépjen tovább, nem Matgab az ellenség. Kezdje a klónoknál a ritkítást.

törölve

#590504 Arsene Lupin Előzmény: #590502

Olvassa el a Sport topikot! Nem az MTK-ról volt szó, aljas rasszista szöveget nyomott Matgab. Itt meg sunyin moderál.

#590502 Bendeguz Előzmény: #590500

Gőzöm sincs mi volt a sport topicban, de erős a gyanúm, hogy az MTK volt a téma. Ki se kell mondani, mindenki tudja. Magának is inkább elvbarátja, "nemértem" magyarozása miatt kéne inkább felháborodnia. Itt senki se bántja a zsidókat, se a fórumon, se az országban.

#590501 Arsene Lupin Előzmény: #590496

Nyilván bebukta a poziját és most kussol. Amúgy ezt a papírt a ganajtúró bogarak közül is csak az extrém sportolók mozgatják. A Mercedes-gyár géniusza is eltűnt. Mondtam, hogy okosabb már a gyerek.

#590497 Bendeguz Előzmény: #590491

senkit se érdekel a károgás, beszéljen inkább az eszarról. mi maga, jadvasem intézet?

törölve

#590491 Arsene Lupin Előzmény: #590490

Matgab rasszista kontextusban használta. El kell olvasni a Sport topikban. Nem lehet kidumálni a szituációt. Pofátlanul zsidózott.

Itt meg sunyin moderál, többek között törölt egy E-Star helyzetből eredő vitakezdeményt. Kétszínű hozzáállás.

törölve

#590489 Arsene Lupin Előzmény: #590485

Vannak dolgok, amik megbocsáthatatlanok. Ilyen a rasszizmus is. Úgyhogy vagy Matgab bocsánatot kér, vagy folytonosan be fogom írni az emlékeztetőt, vagy pedig kitiltanak a rasszizmus elleni tiltakozásért. Lehet választani.

törölve

#590482 Arsene Lupin Előzmény: #590269

A más topikban pofátlanul zsidózó topikgazda itt továbbra is sunyin moderál. A mocskot már nem tudja lemosni magáról, gondoskodom róla.

#590479 Kiss Zoltán Előzmény: #590412

Ha megélném,hogy a sípályáján egyszer 12430 cm-es legyen a hó!Na azt olvasztgathatná egy

darabig!Pontosan 120cm-ig!Mai állás szerint!

#590412 Fornit Előzmény: #590149

A hóvastagság lassan 1:1-ben lesz a rv árfolyammal.

Ha máskor nem, Augusztusban :))