Úgy vélem, nem szemével, hanem az erkölcsi normáival van baj. Esetleg a szövegértéssel. Mocskos zsidózást adott elő Matgab.
Úgy vélem, nem szemével, hanem az erkölcsi normáival van baj. Esetleg a szövegértéssel. Mocskos zsidózást adott elő Matgab.
Az hogy izraelbérenc? Ez volt a 3 napos litánia oka? Nevetséges. Ez egy magánvélemény, amit alátámasztott pár jelenséggel, amivel vagy vitatkozik, vagy nem. Senki se kérte, hogy védje itt a kiválasztottakat, nyisson fajvédő topicot. Krvára unalmas volt már a szoci-libsi 8 év alatt is állandó szidóvessszell riogatni, meg nácizni, fasisztázni. Súlytalanná tették az egészet, pont az ilyen kéretlen károgók. Nézzen utána a rasszizmus szónak. Ha ön szerint léteznek afrikában négerek, akkor ön is rasszista, hiszen rassz alapján névvel különböztet meg egy embertípust. Ennyi. Lépjen tovább!
Hát ha zsidózást nem látott ott, akkor vagy a szemével vagy pedig az erkölcsi normáival komoly bajok lehetnek.
Matgab orcátlanul zsidózott, itt pedig sunyi módon moderál. De a mocskot már nem tudja lemosni magáról.
A klónok eltűntek maguktól, féltik a s*ggüket. Pedig ha eljön majd a nyomozás ideje, nem ússzák meg tetteiket. Társas alakzatban lesz a vád.
A kedvéért belenéztem. Zsidózást nem láttam, ellenben olvastam olyan véleményeket, amik a lánylelkű, túlbuzgó, belvárosi romkocsmákban filozofáló bölcsész-cociológus fajvédő "értelmiség" agyát megerőltethette. Ne égesse magát Lupin úr, lyukra futott. Lépjen tovább, nem Matgab az ellenség. Kezdje a klónoknál a ritkítást.
Mi az a második? Zsidó szmájli? :D
Olvassa el a Sport topikot! Nem az MTK-ról volt szó, aljas rasszista szöveget nyomott Matgab. Itt meg sunyin moderál.
Gőzöm sincs mi volt a sport topicban, de erős a gyanúm, hogy az MTK volt a téma. Ki se kell mondani, mindenki tudja. Magának is inkább elvbarátja, "nemértem" magyarozása miatt kéne inkább felháborodnia. Itt senki se bántja a zsidókat, se a fórumon, se az országban.
Nyilván bebukta a poziját és most kussol. Amúgy ezt a papírt a ganajtúró bogarak közül is csak az extrém sportolók mozgatják. A Mercedes-gyár géniusza is eltűnt. Mondtam, hogy okosabb már a gyerek.
A rasszista szövegek elleni fellépés nem károgás.
Hiába törölget sunyi módon a topikgazda, az orcátlan zsidózás mocskát nem tudja lemosni magáról.
senkit se érdekel a károgás, beszéljen inkább az eszarról. mi maga, jadvasem intézet?
mióta Sandling jelentett Rambo eltünt pedig új ATL van
Matgab rasszista kontextusban használta. El kell olvasni a Sport topikban. Nem lehet kidumálni a szituációt. Pofátlanul zsidózott.
Itt meg sunyin moderál, többek között törölt egy E-Star helyzetből eredő vitakezdeményt. Kétszínű hozzáállás.
A zsidó nem szitokszó. Most ha valaki Önt le magyarozza azért is felháborodik?
Vannak dolgok, amik megbocsáthatatlanok. Ilyen a rasszizmus is. Úgyhogy vagy Matgab bocsánatot kér, vagy folytonosan be fogom írni az emlékeztetőt, vagy pedig kitiltanak a rasszizmus elleni tiltakozásért. Lehet választani.
A más topikban pofátlanul zsidózó topikgazda itt továbbra is sunyin moderál. A mocskot már nem tudja lemosni magáról, gondoskodom róla.
Ha megélném,hogy a sípályáján egyszer 12430 cm-es legyen a hó!Na azt olvasztgathatná egy
darabig!Pontosan 120cm-ig!Mai állás szerint!