gyönyörűen találta el a csúcsát :)
gyönyörűen találta el a csúcsát :)
Akers kihagyta a mezőnygólt... kapufát rúgott 38 yardról... ha ezen múlik a 49ers továbbjutása mérges leszek...
naa mi van márt itt? ))))
gondoltam hogy benézek egy kis hétvégi sportra
aztán látom hogy szdsz frakció ülés van még mindig
)))))
A dopping esetleges megengedése ugyanolyan diszkrimináció lenne, mivel a szegényebb országok nem engedhetik meg maguknak a drága hátteret.
OFF
Elitélem a pozitív és a negatív diszkriminációt is.
ON
Szerintem Amstrongot politikai vonal felé kacsingatott és egyszerűen kicsinálták.
Az érájában mindenki doppingolt, Ő volt a legjobb. ennyi.
Iszonyatosan nagy egyéniség volt, jelenleg hiányzik egy ilyen ember a profi kerékpársportból.
Ebben a formában a kérdés felvetése is beteges. Konkrét ügyről lehet konkrét véleményt mondani.
Ez megint zsidózás.
Szerinted helyes, hogy a zsidókat pozitívan diszkriminálják?, ergo jobban védik érdekeiket?
Matgab folytatja a zsidózást. Én meg kitartóan szólni fogok ellene.
nagyon nem akraja,hogy leüljön a buli,steigerolja,kavarja,puffaxtja-mint a fingani készülődő felfúvódott tehén.
a kitartó GOJ esete:)
Itt pofátlanul zsidózik, a másik topikban meg sunyin moderál. Szégyellje magát!
Miért zavarta volna őket, nem volt antiszemita felirat...
minek kell euro meg font milliókat fizetni 1-1 játékosnak??
Jó is lesz ez! kipukkad a lufi és talán újra spanyolok fognak játszani a spanyol csapatokban, magyarok a magyarban és olaszok az olaszban és nem lesznek olyan baromi különbségek a csapatok anyagi lehetőségei között, mint most!
A legjobb lenne, ha visszavágnák az egészet globálisan amatőr státuszba...
Hát igen... Jó kérdés, hogy mi értelme a doppingellenőrzésnek, ha itt sem tudtak kimutatni semmit? Csak a nagy és gazdag csapatokat hozzák helyzetbe, akiknek több pénze van, mint a kicsiknek.
Sztem minden élsportágban -ami népszerű- abban doppingolnak.