Én is úgy látom hogy most még nagyon nem dőlt el az irány.
Én is úgy látom hogy most még nagyon nem dőlt el az irány.
45-ig most nem piszkálnám felfele, nálam az szint, inkább onnan egy lefordulást csatiig:))
Szia!
Szívesen segitek amit tudok, de most nem tudok hosszan válaszolni 22h után vagy délelöt nyugisabb. Figyeld a $ indexet és az rv. piacot a többit majd késöbb:))
A csati még tart addig csak figyelem, komoly megindulásnál belépek az lehet fel és lehet le.
Szerintem ez még csak kori, de majd meglátjuk:))
5 percesen nézem jelen pillanatban és az vételt mutat. Remélam bejön megint a megérzésem.
Helló
Egy ideje már én is érdeklődök az ezüst iránt. Az elmúl 2 napban sikerült is vele keresni 200 dollárt. Továbbra is érdekel a dolog ezért jó lenne ha tudnánk esetleg egymásnak ötleteket adni. Most a csatorna alján van ahogyan írtad és én úgy látom próbál megfordulni.
Nem tudom mi lesz a további irány de jó lenne továbbra is jól eltalálni az irányt. Az összefüggéseket a többi részvénnyel még nem nagyon látom de remélem bele tanulok.
Zárva:)) Csati alján vagyunk, most jön a hogyan tovább! Résen leszünk:))
Szintnél be, hogyne élvezném itt nincs parancsba adva, hogy csak egy irány létezik:))
Arról nem is beszélve, hogy ma idáig összelapátoltam 0.6-ot:))
gyönyörű :) így kell--élvezed a harcot.. és ha még keresel is vele.. ital nő kártya.. hawai
Huh szintnél zár, szép kör volt:))
A többit tudjátok, most minek ragozzam:))
Pörgetem én csak az a társ, az kéne már, mert ma kétszer is elbizonytalanodtam:(
gyerünk dávid, pörgesd a parittyád :)))
Potyogunk mint Newton fejére az a bizonyos alma:))
Iciri-piciri hiányzott nekik, hogy kivegyenek 0.004, de kicseleztem őket:))
Hopp zárva:)) gyanúsak nekem ezek, figyelek mit akarnak:)
Semmi esés, $ mankóval felfelé, nekem is pörögnöm kellett stop kivág, vétel azonnal ezt most le is zártam, kezd kicsit hisztérikus lenni a piac, teljesen olyan mint a tesónál az 1000 érték elérése, átlépése, csak itt most ez a 16.5. Ezen okoknál fogva egy picit hátra lépek és várom a harc eredményét, belépésem ettől függ, ha nem sikerül elsőre/valószínű, hogy nem fog/ és megtatrja a 16 környéke onnan talán újra, de benne van egy kori is. A fal áttörése erővel megerősítéssel komoly teret nyithat meg felfelé. Szóval szerintem ilyesmi, én ezek szerint lépek, de mindenki döntsön a saját belátása szerint, mert a tuti befutót senki se tudja, főleg nem én.:)))
Jaj, jaj mi lesz így velem:))
De addig is 15.7-től elméleti short belépő ha leszalad, felette long a mai napra, meglátjuk:))
részletekről még nem nyilatkozhatom :)