Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#589961 cédrus Előzmény: #589942

Az is milyen szépen igazolta a technikát, amikor 490-en vett 10k-t, mi? majd stop nélkül zuhant vele a mákig. Már rég sehol nem volt az a setup, amire 490-en vette. TA-tankönyvi volt, mi?

18196 2012.10.16 10:26 H…

#589960 Arsene Lupin

18196 2012.10.16 10:26 Hathor (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @Hathor

Tegnap fejtegettem technikai elemzést pf-en.

Itt nehéz írni, mert EX és Lupin azt mondja kamuzok. Pedig csak azt írom, ami a charton van.

Most mivel felfüggesztették a papírt hír előtt, lehet beszélni másról is, mert itt nem befolyásolhatunk senkit hír előtt.

Nézzünk egy TA rajzot is, hogyan állunk a felfüggesztés után.

Tudom, TA nem ér semmit, azért elfér a linkek mellett, negatív hírek mellett is, mert TA nem néz ki rosszul.

http://postimage.org/image/4a9itnjef/

Pszciho tábla:

http://postimage.org/image/n7m5opv9z/

Van hasonlóság a pszciho tábla, és chart alapján? Van.

Fekete dupla alj/dupla fenék.

Annak jobb aljában egy megerősítő piros zászló. Kipontozva elliott szerint abcde pont megvan a konszolidációs szakaszban.

Jobb oldali dupla aljban zölddel egy másik dupla alj, így dupla dupla alj.

Pénteken még fülescsészét is rajzolt.

Én bátran állok az utóbbi időben vett 10Ks pakkommal a tények elé.

Rossz hírt ontottak eleget, jöhetnek a megoldások, bízalom a jövőben!

Kitartást!

-----------------------------------------------------------------------------

Ez volt egyik hozzászólásom.

A másik pedig tovább nézi a chartot: hetes, havi chart:

másik hsz Sarpacnak ment válaszra:

Mehetett volna ez már régen 280alá, de 365öket megfogták, azóta felfle tart az árfolyam!

Egyszer elért 590ig, majd 375re kettős aljra. Ezmár két hónapos játék felfele!

Hetes chart:

http://postimage.org/image/6zeh1ge0n/

8hete 365ös aljon fordult az árfolyam, majd elment 590ig dupla alj nyakvonalra, onnan lejött másik aljra, most ugyanaz a téma másik (375ös) aljról.

Fordító doji, fölötte még egy doji, és most jöhetne egy szép emelkedő gyertya.

Havi chart:

http://postimage.org/image/4i647qdhv/

12300tól jön le az árfolyam, harmincadolt az árfolyam.

Érdekes, hogy múlt hónapban egy dojit rajzolt hatalmas forgalommal, és elkezdtünk ebben a hónapban emelkedőt húzni rá.

Nézzük mit mutat TA ilyen formációknál? Havis szinten? Kiemelkedő forgalommal?

http://postimage.org/image/r69mm04fv/

--------------------------------------------------------------------------

Gondolom nem baj, hogy a nagy semmi tárgyalása közben TA alapon os megnéztük hol tartunk.

17550 2012.10.12 08:44 H…

#589959 Arsene Lupin

17550 2012.10.12 08:44 Hathor (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @Arsene Lupin

Lupin Úr!

Mai írásai:

Felkelt 5kor: 5óra 17kor már csőddel ébredt megint:

"Mire fel lenne rally? Csabika az eredetileg a cég által követelt összegek töredékéért kötött megállapodásokat. Ezeknek a pénzeknek a beérkezési üteme is bizonytalan, de október 24-ig kizárt. Látszik, hogy Csabika nem akar mártír lenni, kiváltja magát a sittről.

A csőd elkerülhetetlen, a csődbiztos egy lényegében kiürített céget fog találni, nulla mozgástérrel.

Ordít, hogy a kötvényesek és részvényesek le vannak a sz*rva, Csabika magát menti. Sorra kótyavetyéli el a családi ezüstöt.

Ettől függetlenül a chart-rajzoló mai is majmot csinálhat a libákból."

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Majd most:

"Októberig 24-ig nem lesz elég pénz a kötvényekre. Az már csőd lesz. Annak pedig nem fognak örülni a kötvényesek, hogy Csabika töredék áron kótyavetyéli el a cég követeléseit. Lassan ki lesz ürítve a cég. Nem tudom, hogy miben bíznak a részvényesek.

Ettől függetlenül ma meg lehet vezetni a libákat. Ügyesen rajzolva az elejét, szép tömés lehet a vége. "

--------------------------------------------------------------------

Semmi mást nem tud ebben a topikban mondani?

Ezt kell olvasni minden percben. Kire akar még nyomást gyakorolni?

Mi a különbség a két hozzászólás között??

Miért nem mondja, hogy emeberek.. eddig csak csődről beszéltem, most jönnek befolyó pénzek, "parkol" a lengyel hitel. "parkol" a RESZ. Már Sárospatak is elismeri tartozását, pár száz milla jön onnan is.

Miért nem gondolkodik ezeken?

Annyira tudja már mindenki, hogy maga csőddel jön minden nap.

Miért nem gondolkodik azon, hogy mire állt meg az esés? Hetek óta a csődöt mondja, árfolyam már nem esik két hónapja.

Nem unalmas??!!

Nekünk nagyon.

Mondtam már pihenjen Exszel együtt. Menjenek el egy étterembe, érezzék jól magukat, de gépet ne vigyenek magukkal, mert még rántott hús evése közben is csak csőd hírt fognak keresni.

Maga aglegény lehet, Ex meg hajadon. Ez lehet a frusztráltság oka, valamint a napi 16órás E-star csőd keresési hírek oka. Mondjuk ehhez semmi közöm, ez igaz.. de próbáljanak változtatni az életükön, mert ez kóros már.

17563 2012.10.12 09:02 H…

#589958 Arsene Lupin

17563 2012.10.12 09:02 Hathor (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @Ibiza

dehogy veszi..

miért 400on nem elég jó vétel? Egy héttel a csőd előtt? Mikor akar venni?

Én azt mondtam nekem 500ért megéri, megvettem.

Lefele minden pont ajándék volt, úgy szedegettem még utána.

Nincs egy ruppo eladó sem, és állandó kábítás van.

Agyáig nem ér el, hogy nem adjuk már el.

Most megy a para, hogy na most kitől is vegyen.

Megyek is..

Mondják akinek akarják. Csak tudnám ki az új itt, aki ma még nem olvasta ugyanazt tőlük.

17336 2012.10.11 09:49 H…

#589956 Arsene Lupin

17336 2012.10.11 09:49 Hathor (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @Sly--

Tudod mi lehet még?

Annyira felkészítettek Lupinék minket a csődre, hogy már tök semleges minden hír.

Minden nap ezerszer hallottuk tőlük.

Talán visszájára fordul a működésük ,-)

Yo reggelt! Megint sok …

#589955 Arsene Lupin

Yo reggelt!

Megint sok mindent szeretnél tudni.

Kapott most a cég 2.8M Eurot (2.5+0.3)

Kapott lengyel hitelt: 2.47MRD forintot

Hány MRD-dal tartoznak az Önkormányzatok?

Tudom. semmit nem használhatnak fel a kötvény visszafizetésére, írja a sajtó.

Ha most nem fizetik ki a kötvényeket 24.-én, az összes kötvény megy a levesbe. OTP 10%?

Tudom mindenki készül a csődre.. ,-)

Leginkább Lupin, meg Te.

Mi longerek ezt az egy hetet kibírjuk már.

17319 2012.10.11 09:14 H…

#589954 Arsene Lupin

17319 2012.10.11 09:14 Hathor (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @exmnbs1

EX!

Pihenj másfél hetet!

Atombomba sem veszi el tőlünk a papírt!

NEm látod, hogy a csapból is a csőd duma folyik és senkit nem érdekel?

Mi lehet még ennél ütősebb hír??!! Mit lehet ennél konkrétabbat keresni?

Relax.. Menj hybridboxba, ott lehet valami új csőd sztorit hozni talán.

Jól mondom kollégák?!

Bár nem tudom még rajtam kívül kinek van még papírja :D

#589948 macika Előzmény: #589942

nem nem ezért "pária"

és a mai napig ott nyomja a kamu beültetős szövegét

de ő nem vesz mint írta

egyszerűen támad mindenkit és akit ér rúg

#589942 Bendeguz Előzmény: #589940

Az Estar chart a 270-250-es körödben nagyon szépen igazolta a technikát, megalapozottan vártad az emelkedést, az esésben pedig számomra megdöbbentő hidegvérrel vártál és bővítettél. A körítéssel nem foglalkoztam, mert totál szubjektív ki mit gondol Soóskáról. Mivel mellé álltál, ezért itt pária vagy. Meg Rambó :)

#589940 Hathor Előzmény: #589937

Szóltam én 300nál is, az a pakk duplázott a zászlóból.

Amit neked szóltam, az az volt, hogy ne dumálj, inkább vegyen maci úr. Smileval a végén.

És hittem benne egyébként? Igen, mert tartott felfele.

495nél volt ez a vicces megjegyzés, aznap 510ig ment az 3%.

Másnap is 508-510ig. Még másnap is lehetett gondolkodni, hogy eladja az ember ott, de 495-500on bőven azon a héten, ahol el is adtam azt a kanyart is.

Majd még utána lement 422körülre, ahol 20-50MA cross volt, ahonnan feljött 500ra megint, azt is megvettem 450nél, és azt is eladtam 486nál.

Szóval bőven volt lehetőség venni eladni.

Be voltak fotózva vételeim, eladásaim.

Ki csinált még ilyet itt ebben a topikban?

Csókoltatom!

Szép hétvégét!

Apple ajánlása hogy van? 650nél? megy és kész, azt mondta az a lényeg.

Mondom ember az már lufi szint, nem számít, megy és kész, meddig? addig mondtad.

Mondjuk herceggel ez bezuhan, áh dehogy.

Ja 480volt a napokban.

Jó hogy nem vettem az ajánlásodra!! Ugye?

Nyáron meg rimánkodott, hogy legyen mínuszos KT a hati longomra, hogy megtanuljuk a rabok istenét!

Ugye??

Meg idén is sz@rul szerepel majd a Bux mondja kontrázva nekem, amikor mondom karácsonykor dupla aljból megy fel, meg újévkor hogy 20Kra megy.

Ugye?? MEg 320-350es Hufot vár! Hadd verjék be az országot!

Ez kell nekünk!

Ugye?

Ugye maci úr?

Re: törölve

#589938 Hathor Előzmény: #589929

Mit pfffzgatsz.

Kereken le voltak írva az eladásaim is.

Leírtam 545ön eladtam, majd egy órát elment a papír még 575re napi 15%ra, ahol én hamar kiszálltam 11%on aznap. Fél órával később találtam még 800darab körüli pakkot a spájzban, még azt is lezártam fél órával később, mint ahogy írtam, hogy eladtam.

Utána is le volt írva, hogy már nem veszem a szimetrikus háromszög után, hogy nem sikerült kivinni a tetejét, és onnan lefordult 500nál.

Utána még hetekig játszottak vele a többiek 450től, ahol mindig 10K vevők voltak, akkor már rég KEGben voltam feltöltve, azt is tudták a többiek, bár nem voltam köteles beszámolni. Az csorgott le, abba is beragadt lettem megint, azóta veszem folyamatosan, azóta meg y a duma 6FTos névértékkel, meg átveszed tőlem 6FT-on.

Tegnap rmborítottak 40.000darabot. Kinek a hatására? Tiedre? hogy ilyeneket mondasz Tkategóriás papírok: phyl, kredit, fuso, meg a többi.

Engem nem érdekel, legalább kapok olcsóbb szinten is.

Én nem foglalkozom vele, hogy mindekit klebeszéltek az összes kis papírról és ettől nem tud egyik sem emelkedni, mert bizalmat veszítenek az emberek és a kényszeres nyomásra eladják, hogy TE haver ez T-kategória, és találkozunk névértéken.

A birka látja csorog a papír, macika azt mondja, ezt akkor nem veszünk, nem hogy nem veszünk, hanem az 1000.darab 1000Fton vett papíromat, ami 10misi, eladom itt a pincében 10Fton, 30Ft-on, 50FTon, vagy 100on. Attól függ melyik hol van.

Remélhetőleg elindul a kilábalás a gazdasági válság gödrébőls, és az alulárazott papírokat visszatépik. Ezt regélem régóta. A többi meg azt mondja, tolvaj papír, adni kell.

Igen E-start 10.000nél, KEGet 1500-1000nél.

Nehogy már 100-50-30FT-on kelljen eladni!

Én itt már veszem ezeket.

Bocsi.

#589937 macika Előzmény: #589936

"És ez még csak a kezdet. Mi lesz később?!"

ez a legszebb mondata.

keretbe kellene foglalni, gyönyörű és jellemző is egyben!

de akkor miért szórta ki? és előtte szólt hogy vegyek?

H.i.h.e.t.e.t.l.e.n!

az akkori ár a maihoz képest

16550 2012.10.08 08:49 H…

#589936 Arsene Lupin

16550 2012.10.08 08:49 Hathor (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @Arsene Lupin

Hihetetlen fazonok maguk.

Ketten egymást próbálják meggyőzni milyen nagy a baj, és maguk folyamatosan mondják, nyugtatják egymást.. Két hónapja fordult az árfolyam, bár maguk nem látják, mert csak azt látják, hogy alj közelében van, de még mindig mondják a sok sületlenséget.

Megint jönnek olyan cikkel, amin csámcsognak több éve.

De szerencsére semmilyen új infohoz nem jutnak, mert engem is megkértek, hogy semmit ne közöljek, mert az kamu, meg másokat is megkértek, mert aki valami pozitívat akar mondani, az mind kamu.

Így én bölcsen továbbra is csöndben vagyok, belőlem semmit nem húz ki. Inkább lapozzák a sok pletyka lapot, és keressék a múltbeli híreiket.

Pénteki 12%os felhúzás is kamu volt, előtte az 50%os emelkedés is kamu volt, tudom..

Fosnak, mert itt a fűtés szezon. A megoldások megvannak, de Csabika okos. Nem köti Lupin úr orrára, meghagyja a kutatási élvezetet Önnek hajnali 5től éjjel 11ig.

Azért néha pihenjen is.. rövid az élet!

Mindenkit kever mindenkivel.

Én már voltam ingatlanos Faragó, mint TF cikkíró, vagy annak megrendelője.

Most már Extreme is vagyok, na meg weed is.. ez már beteges.

Egy klón néven sem írtam ide, megnyugtatom.

Nem vagyok kétszínű, nem bújok álarcok mögé.

Elképesztő amit itt művel. Mivé válik az ember??!! H.i.h.e.t.e.t.l.e.n!

Borzasztó lehetett magának, hogy a maga által viziónált csőd előtt 12%ot tudott pénteken emelkedni az árfolyam.

És ez még csak a kezdet. Mi lesz később?!

Seduxen az éjjeli szekrényen meg van azért?!

Itt a fútési szezon kezdenek a sz@ros palacsintái elöjönni, avagy a csontvázak hullanak a szekrényből.

És még Csabikát hibáztatja, meg börtönbe küldi.

Arcátlanság.

Üdv.

Re: törölve

#589927 Hathor Előzmény: #589888

Ne hagyd magad.

Amikor eladtam a papírjaimat 300.000darabos napi forgalmak voltak az én X000darabjaim csepp volt a tengerben.

Tegnap előtt is volt 337.000darabos forgalom mégsem volt papírom.

Eladtak az emberek 300nál, 400nál, 500nál, 575nél és még ezek között is.

Tök függetlenül attól, hogy én hol adtam el. Az egész piacot nem tudtam felhúzni, pont úgy ahogy 500alatt vett pakkjaim is lementek 270ig, hiába vettem és bíztam benne.

Aki adta az rámszórt. Kinek a hatására? Akik állandóan csődöt kiabáltak, azokra eladott kiszállók miatt? Fordítsam vissza? Mindaddig nem volt baj, amíg lehetett rajtam röhögni, hogy névértékig beragadok, ki volt számolva a 10Ftos papír. Robbaj vígan nevetett, hogy rámkenhette 435ös vételű pakkját 370en.. utána azt amit vidáman rámszórt bukóban, én azt eladtam 545ön.

Azok az erkölcsi dolgok nem merülnek fel :D

Na meg amikor röpködtek a szavak cédrustól, hogy az utolsó hozzászólok között leszek a beragadásommal. Ugyan már.

Savanyú a szölő, mindenki tudja, mert ezzel a papírral sok ember nem keresett 12.000től lefele, és fáj, hogy pár ember tudott keresni.

Köszönöm Matgab, Camilla2, Dicsák, Bence véleményét.

Fornit is mondja: pufferelek papír nélkül?

Olyan dolgokat találtok ki, ami a világon nincs is. :D