Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Arsene Lupin

16550 2012.10.08 08:49 Hathor (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @Arsene Lupin

Hihetetlen fazonok maguk.

Ketten egymást próbálják meggyőzni milyen nagy a baj, és maguk folyamatosan mondják, nyugtatják egymást.. Két hónapja fordult az árfolyam, bár maguk nem látják, mert csak azt látják, hogy alj közelében van, de még mindig mondják a sok sületlenséget.

Megint jönnek olyan cikkel, amin csámcsognak több éve.

De szerencsére semmilyen új infohoz nem jutnak, mert engem is megkértek, hogy semmit ne közöljek, mert az kamu, meg másokat is megkértek, mert aki valami pozitívat akar mondani, az mind kamu.

Így én bölcsen továbbra is csöndben vagyok, belőlem semmit nem húz ki. Inkább lapozzák a sok pletyka lapot, és keressék a múltbeli híreiket.

Pénteki 12%os felhúzás is kamu volt, előtte az 50%os emelkedés is kamu volt, tudom..

Fosnak, mert itt a fűtés szezon. A megoldások megvannak, de Csabika okos. Nem köti Lupin úr orrára, meghagyja a kutatási élvezetet Önnek hajnali 5től éjjel 11ig.

Azért néha pihenjen is.. rövid az élet!

Mindenkit kever mindenkivel.

Én már voltam ingatlanos Faragó, mint TF cikkíró, vagy annak megrendelője.

Most már Extreme is vagyok, na meg weed is.. ez már beteges.

Egy klón néven sem írtam ide, megnyugtatom.

Nem vagyok kétszínű, nem bújok álarcok mögé.

Elképesztő amit itt művel. Mivé válik az ember??!! H.i.h.e.t.e.t.l.e.n!

Borzasztó lehetett magának, hogy a maga által viziónált csőd előtt 12%ot tudott pénteken emelkedni az árfolyam.

És ez még csak a kezdet. Mi lesz később?!

Seduxen az éjjeli szekrényen meg van azért?!

Itt a fútési szezon kezdenek a sz@ros palacsintái elöjönni, avagy a csontvázak hullanak a szekrényből.

És még Csabikát hibáztatja, meg börtönbe küldi.

Arcátlanság.

Üdv.