Ja, nálunk sem esett több azóta sem a 3 cm felett. Éjjel meg -4 volt.. lassan jöhet a tavasz. :-)
Ja, nálunk sem esett több azóta sem a 3 cm felett. Éjjel meg -4 volt.. lassan jöhet a tavasz. :-)
nálunk (bácsmegye) már nincs is hó lassan,keresni kell nagyitóval...
esni is csak pénteken,de minimális...1szer lapátoltam,de azt sem kellett volna.
semmi,szárazak az utak.
pedig volt világvége időjárás jelentés,minusz 15-el....itt minusz 4-5volt max.
én ma azért reggel is autóztam a városban, igaz tízzel :)
az is jó, csak cserélj valamit..))
Le is szeretném cserélni de nem a gumit hanem az autót. :)
Hó meg esett nálunk, de csak olyan 2 cm, és inkább vizes, mint tiszta hó, viszont most már eső, havas eső, ónos eső esik, a sorrend nem biztos..)))
nekünk is először 4 évszakos volt, de vettem másik felnit, arra nyári gumit, és igy vettem télit is.
nyári is, téli is ez a típus, soha, semmi baja, mind a 2 kocsin ezek vannak, több mint 5 éve...
amúgy meg, illő lenne lecserélni ám, 5 évente..nem számít, hogy semmi baja, és lehetőleg hagyd ott a gumisnál, hogy eladhassa jó pénzért.....::))
( nekem az egyik autón 18-as , a másikon télen 16-os gumik vannak)
Én is ezt használom ez a 4.tél.A gyári 4évszakos és a Pir.Scorpion között ég és föld a különbség.A 4évszakossal már nem tudnék feljönni hozzánk,így is már küzdelem.Én nem dobáltam el a havat mert pick up-unk van ezért nálunk 50-60cm a hó.
azért meglep, ha tapasztalatod szerint 5 éves guminak ugyanolyan a tapadása....ez engem is érdekel, melyik márka ilyen?
én csak a hivatalos állásfoglalásokat ismerem, saját tapasztalatom nincs, mert én évi min. 35e km-t megyek :)
Gyenge volt ez a mennyiség ami lehullott ki sem melegedtem. Szűk 10 centi itt nálunk.
Lehet olvastak, mert most nem tolták ide. :) pont egy emelkedő és kanyar ahol garázsom van , és utána parkoló, ha tovább mennek akkor a parkoló autók, és többi garázs elé tolják, ha csak eddig akkor a garázsom elé, szóval folyamatos döntési kényszerben vannak. De most jól döntöttek, tovább mentek. :) Ennek örömére megyek is lapátolok egyet. Nem olyan vészes itt a helyzet 10-15 centi kb eddig, de így esik holnap reggelig 20-25 centi meglesz.
Nehogy máá asziggyed, hogy egy mosógépről van szó:)
:DDD
tudod mit jelent a garancia?????
Na, de itt be is fejeztem, inkább guglizok...)))