Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: nincs cím

#590677 Konvektor Előzmény: #590634

tegnap nyitottam shortot 20150-ről. Van valaki shortban ? 19750-nél kiszállnék belőle. Ki hogyan látja a grafikonokat ?

#590663 Waszeitung Előzmény: #590628

Még csak kedd van,no para! :D

Amúgy érdekel hogy ez a mostani leütés csak visszateszt,vagy eszünkbe jutott hogy nem is volt értelme menni a semmire..

Pusszantom az überoptimista hatit!

#590634 Frontin Előzmény: #590628

Otp ha mégegyszer nekimenne az 550-nek, akkor szerintem le is törné 3. próbálkozásra. Ebben az esetben 4400-at min. visszatesztelné. Persze egyelőre ez csak egy távoli forgatókönyv...

#590628 Frontin Előzmény: #590599

Egyébként hétvégén eldöntöttem hogy ez az én hetem lesz, erre föl ahogy kijártam a garázsból tegnap reggel, a jobb első kerekem abroncson. Na erről ennyit! :-)

50 órás átlagon pihen bu…

#590582 gerzion

50 órás átlagon pihen bux,

hati még oda sem tud leesni, kt kitágult

Én felpattincsot várok innen,

úgyh. elfog esni a gyenge támasz :)

Re: hg

#590575 Waszeitung Előzmény: #590573

Nah szerencsére,legalább vkik kerestek itt vele,csak mi küszködünk a válság végén a shorttal,pedig tudhattuk volna hogy januárban mindig téli bika van! :D

Re: hg

#590573 Frontin Előzmény: #590547

Hello! Közben én azért vagyok, de annyira nem történt tegnap semmi (zárást leszámítva), hogy inkább értelmesebb dologgal töltöttem az időmet. Ma egy kicsit esegetünk, nem tudom mennyire lesz tartós a dolog, remélem nem félnapos csoda. Átolvasgattam egy két fórumot unalmamban, és jókat derültem. Érdekes mód ennek a januári bikának szinte mindenki meglovagolta a hátát (csak páran voltunk tudatlanok), és úgy tűnik mindenkinek sikerült is a tetején kiszállni. ;-) Portfolión pl. van olyan fórum, ahol mindenki csak nyerni tud. Biztos minden "aranykezű" ott gyűlt össze! Hát ilyet! :-) Bocs az off miatt!

Érdemben hatihoz egyelőre nem tudok hozzászólni, hétvégén nem volt időm ránézni a grafikonokra, talán majd ma.

hg

#590547 Waszeitung

Jónapot hölgyekurak,mindenki merre van?

Tegnap promt alatt vagyunk,kt az egekben,kezdődhet a hét! :D

#589819 Konvektor Előzmény: #589703

lezártam a longot. nem hiszem , hogy emelkedne. Egy kis korrekcióra számítok. DE még nem nyitok shortot

Re: ds

#589771 gerzion Előzmény: #589729

Reggel én is jót röhögtem a cikken, egy csomó ellentmondás van benne.

szvsz vételre buzdító portfoliós cikknek íródott.

Re: ds

#589744 Fornit Előzmény: #589729

Fél év alatt emelkedtek akár 50%-ot (eu rv-k), tényleg ilyenkor kell elkezdeni venni őket. :)

#589717 Euroman Előzmény: #589713

köszönöm, ez jólesett...igyekszem az maradni, bár a fityesztől (faxok) elönt a düh és méreg, éa akkor kikelek magamból...

#589710 gerzion Előzmény: #589686

Pár megégés után, hasonló stratégián vagyok én is.

A játékszenvedély kis pakkokkal is szinte ugyanúgy kiélhető :)

És sokkal nyugalmasabb, a tudattól h. azért még se bukhat olyan sokat az ember :)