Hogy állunk mester?:-))
tegnap nyitottam shortot 20150-ről. Van valaki shortban ? 19750-nél kiszállnék belőle. Ki hogyan látja a grafikonokat ?
Még csak kedd van,no para! :D
Amúgy érdekel hogy ez a mostani leütés csak visszateszt,vagy eszünkbe jutott hogy nem is volt értelme menni a semmire..
Pusszantom az überoptimista hatit!
Otp ha mégegyszer nekimenne az 550-nek, akkor szerintem le is törné 3. próbálkozásra. Ebben az esetben 4400-at min. visszatesztelné. Persze egyelőre ez csak egy távoli forgatókönyv...
Egyébként hétvégén eldöntöttem hogy ez az én hetem lesz, erre föl ahogy kijártam a garázsból tegnap reggel, a jobb első kerekem abroncson. Na erről ennyit! :-)
Felpattanáshoz esnie kellene...de hatiban ez a 150 pont nem nevezhető annak! :D
50 órás átlagon pihen bux,
hati még oda sem tud leesni, kt kitágult
Én felpattincsot várok innen,
úgyh. elfog esni a gyenge támasz :)
Nah szerencsére,legalább vkik kerestek itt vele,csak mi küszködünk a válság végén a shorttal,pedig tudhattuk volna hogy januárban mindig téli bika van! :D
Hello! Közben én azért vagyok, de annyira nem történt tegnap semmi (zárást leszámítva), hogy inkább értelmesebb dologgal töltöttem az időmet. Ma egy kicsit esegetünk, nem tudom mennyire lesz tartós a dolog, remélem nem félnapos csoda. Átolvasgattam egy két fórumot unalmamban, és jókat derültem. Érdekes mód ennek a januári bikának szinte mindenki meglovagolta a hátát (csak páran voltunk tudatlanok), és úgy tűnik mindenkinek sikerült is a tetején kiszállni. ;-) Portfolión pl. van olyan fórum, ahol mindenki csak nyerni tud. Biztos minden "aranykezű" ott gyűlt össze! Hát ilyet! :-) Bocs az off miatt!
Érdemben hatihoz egyelőre nem tudok hozzászólni, hétvégén nem volt időm ránézni a grafikonokra, talán majd ma.
Jónapot hölgyekurak,mindenki merre van?
Tegnap promt alatt vagyunk,kt az egekben,kezdődhet a hét! :D
lezártam a longot. nem hiszem , hogy emelkedne. Egy kis korrekcióra számítok. DE még nem nyitok shortot
Reggel én is jót röhögtem a cikken, egy csomó ellentmondás van benne.
szvsz vételre buzdító portfoliós cikknek íródott.
Fél év alatt emelkedtek akár 50%-ot (eu rv-k), tényleg ilyenkor kell elkezdeni venni őket. :)
Milyen dolog az hogy Mollyt nem húzták ki 19100 ig és Oti sem megy 5e fölé,itt a remek lehetőség pedig,csak tudnám hol volt ez a gyökér az elmúlt 4 évben?
Gondolom 2008 óta shortolt és most rájött a savanyú a szőlő...
köszönöm, ez jólesett...igyekszem az maradni, bár a fityesztől (faxok) elönt a düh és méreg, éa akkor kikelek magamból...
Pár megégés után, hasonló stratégián vagyok én is.
A játékszenvedély kis pakkokkal is szinte ugyanúgy kiélhető :)
És sokkal nyugalmasabb, a tudattól h. azért még se bukhat olyan sokat az ember :)