Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: nincs cím

#589342 Hathor Előzmény: #589335

Szokásos komment Borska koma.

Nem kéne menni, de megyünk, ennek mi lehet az oka, nem tudni, de megyünk.

Hamarosan el kell jönnie a nagy esésnek..

Minden gondolat ekörül jár nálatok. ,-)

Van aki még cifrázza a kancsallal, a fityesszel, meg az udvari bolonddal :D

16K BUX óta ez a lemez és még 20K fölött is ez lesz ,-)

hati, nem semmi instrume…

#589335 Borska

hati, nem semmi instrumentum,az országgal szembeni érdektelenség totál agyament logikátlan mozgásokra kényszeríti. a mostani menet magyarázható 2 dologgal is,akár előre jól informáltak okos,nem észnélkül tépő bevásárlásai, illetve az első külföldi hajósok,akiket a hozaméhség ezekre a vizekre csábított.mert funda változás nincs,az ország csúnyán lemaradó,ok a longra ,a hosszútávú befektetésre abszolute semmi sincs,de ezt mint tudjuk látjuk a tőzsde magasról lesz@rja és az rv-k csak mennek.az IMF nem tárgyalni jött,kötelező körúton volt,eszük ágában nincs ,illetve eszünk ágában nincs megállapodni,minek is ,még nem szorít a cipő. a hati menetnek szerintem még koránt sincs vége,most jönnek a telefonok,a brókerek személyes megkeresései ,a hiradóban hangulatkeltés, az otp világmegváltásáról és egyre emelkedő célárakról ,első kör 5100,5500 majd 6000, a sok benntragadt ábrándvilágba ringatása,most fognak higítani a befektetők akik hisznek és tudni vélik a frankót. ez a konyhaasszonyok szakasza,tömés. de aki résen van az még simán kiszedhet ebből is abból is vagy 10-15% is akár (persze attól hogy én nem hiszek benne ez mehet akár 10k ig is , a hati meg 30k ig !!! ) de szerintem a józanodás ideje is eljön,mint minden,örökké nem lehet logikátlan a dolog, a devizapiac a sorvezető ,eddig legalábbis igy müködött, hufkeresztek az országok gazdasági viszonyjelzői,el jön a pillanat amikor az inga visszafordul,de hogy mikor lesz az,azt hm,hm nem hiszem hogy van ember aki megmondhatná,szerintem bátor dolog a tetejét keresni,aki megcsipi extrát kaszál,aki nem még sokat bukhat az igazi sc-n,mert az még nem volt,az kegyetlen lesz,mármint shortosnak átélni

....és nem is beszélve arról hogy ha elindul a sokak által várt esés,akkor valóban visszatolja a helyére ,vagy csak a több mint 1500pötty korrekciójaként szerepel,majd uzsgyi tovább... sok kérdés,komoly kockázatkezelést igényel,stoppokat és erős kezet.....

nálam kivárás, a longosoknak gratula az eddigiekhez a shortosoknak pedig óvatosság

#589324 Euroman Előzmény: #589311

azért a vacak 300 pontért...lehet olyan magasan nyit, hogy már annyi sincs benne...

#589311 Konvektor Előzmény: #589297

jó meglátásaid vannak !

ma lezártam a shortot és azon gondolkodom, hogy reggel longot nyitok, céláram bux 19500 körül lesz. véleményed ?

!

#589297 Frontin Előzmény: #589245

Szépen megpörgették ma, most már igazán kíváncsi leszek hol lesz a vége. Elvileg elég nagy tér nyílt előtte (aminek egy részét ma azért meg is ette rögtön), ennek ellenére csodálkoznék ha a héten komolyabb korrekció indulna benne. Persze bármi lehet. Azért elég durva emelkedésen van túl, és a nagy forgalmat úgy is lehet értékelni, hogy megöli az egyirányú mozgást. Nem tudom mi lehet a háttérben, shortok zárása? Nem hinném, annak tükrében hogy nagyon alacsony az amerikai intézményi befektetők short állománya. Ez általában olyankor szokott előfordulni, amikor egy emelkedő szakasz vége felé járunk. Ilyen esetekben inkább már elkezdik szerintem lassan újra építgetni a shortokat. A múltban legalábbis ez volt a jellemző. Mindenesetre kíváncsi lennék ki vagy kik a nagy vevő, mert hogy a kisbüfik itt csak marginális szerepet játszanak az tuti, csak eveznek a nagyok farvizén. Már csak a Mol-t kéne valogba rúgniuk, aztán teljes lesz a világbéke, szárnyalunk a végtelenbe. Vajon mikor állnak egy irányba?

#589206 Matahary Előzmény: #589163

Igen, igen...

Egy kicsit elhamarkodtam, amikor oti-t láttam.

Ékileg 19950 es hati is elfér még.

Meg fel is szúrhat.

Meg el is szúrhattam...

#589203 Euroman Előzmény: #589194

múltkor láttm fényképet róluk, ahogy jöttek az ngm-ből kifele...normális küllemű emberek voltak, nem zseléshajú tőzsdecápa külleműek...

#589194 Frontin Előzmény: #589185

Remélem igen, mostanában keveset hibáztam, elszoktam a keserű szájíztől, néha kell hogy az embert jól pofánvágják, hogy visszaszáljon a földre. Mindenesetre meggyőződésem, hogy ezt a pozimat sem fogom bukóval zárni. Fő a magabiztosság (remélem ez még nem lendült át nagyképűségbe)! ;-)

Imf-nek meg v.mi jófajta "mesegombás" pogácsát kéne adni, hozzá v.mi király metilialkohollal erősen telített pálinkát, hadd ne lássák a dübörgő magyar gazdaság "kiváló" számait!

#589185 Hathor Előzmény: #589184

Jól van..

hátha az bejön.

IMF vajon elszívta már a házimozi mellett a békepipát fityeszékkel, hostess csajok felszolgálták már a whiskyt? Remélem bekevernek egy jó kis anyagot nekik.

#589184 Frontin Előzmény: #589167

Így van, tegnapra de legkésőbb mára esést vártam benne, ami egyelőre nem következett be, sőt mi több, úgy fest felülírja az elsőszámú elképzelésemet is. Szerencsére azonban a Mol egyelőre nem követi az Otp-t, és ennél fogva részemről még tartható a short a hatiban. Otp-re van egy másik elgondolásom is, most várok visszaigazolja-e a piac. Addig nem nyitok semmit sem, csak tartom a meglévőket.