Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#592176 macika Előzmény: #590643

kedves decorum!A KEG kálváriája alapvetően a likviditás szűkéből, a stratégiai hibákból és az alacsony mennyiség miatti előnytelen feltételekből adódik.Elmondtam a tavalyi közgyűlésen is , hogy az autógáz nem eredmény- ,hanem volumen termék óriási verseny alatt .A Stafétagáz pedig ( kivonták - kiszorult?) belehajtotta a KEG-et a rossz palackok mocsarába,ahol csak megfulladni lehet.Ráadásul ott az új töltőüzem ahova palackmennyiség ( és gáz is) kell...

Sok mindent érdemes lenne ujragondolni és ujragombolni a KEG-nél! Dr Steier József

Tisztelt Részvényesek! A…

#590643 macika

Tisztelt Részvényesek! A Keg jelenleg az évek óta tartó jövőkép nélküli vegetálás napjait éli. Számomra- és valószínűleg sokan mások is így gondolják - a jelenlegi helyzet tarthatatlan. A cégvezetés még a nettó nyereségességet sem képes elérni. A pozitív üzemi eredmény esetleges elérése NULLA, nem teljesítmény. Amennyiben a jegyzett tőke 5-10%-át nem éri el az adózott pozitív eredmény, a részvények árfolyama a padlón marad. A vezetésnek teljesítenie kell, vagy el kell távolítani azt! Ideje nekiállni dolgozni, és nyereséget termelni. A türelem rohamosan fogy! Üdv. Decorum

decorum

.

lebeszélő venni akar ...........

vagy ki van tömve szegény és fogy a türelme

nem de bár

Re: Újabb kezdet

#590099 macika Előzmény: #589941

Kicselezte a válságot a KEG - ötszörösére emelik a alaptőkét

Gazdasági Rádió, MTI, 2009. február 9. 11:33

Gáztározó kapacitásának növelését és a mintegy 1 milliárd forintos alaptőke megötszörözését tervezi 2012 végéig a KEG Közép-európai Gázterminál Nyrt. - mondta Tóth Péter, a céget 90 százalékban birtokló Phylaxia 1912 Holding Nyrt. elnök-vezérigazgatója, a KEG tulajdonosi képviselője.

Az alaptőke több lépésben, részvénykibocsátással tervezett megemelését a gázágazat kedvező kilátásai indokolják - mondta Tóth Péter. Emlékeztetett rá, hogy a közelmúlt gázkrízise során erősen felértékelődött a stratégiai tározók jelentősége. A gázkrízis pozitív hatással volt a KEG-re, az ellátási nehézségek idején ugyanis megnövekedett a gáztározókból történő eladás, egyúttal jelentősen bővült a Boszniába és Szerbiába irányuló export is - tette hozzá.

A Phylaxia vezetője beszámolt arról, hogy a KEG már meglévő, 4.000 köbméteres dunaalmási gáztározója mellett három hasonló nagyságú tartály építését tervezik. Az új tartályok építésén túl a KEG dunaalmási bázisának folyami kikötőjét is fejleszteni kívánják, és egyéb logisztikai fejlesztéseken is gondolkodnak.

A tőkeemelésből kívánják finanszírozni az exportfejlesztést, és ez lenne a forrása egyes, hasonló ágazatokban működő vállalkozások felvásárlásának is - hangsúlyozta Tóth Péter, aki szerint a beruházások eredményeképpen néhány éven belül megsokszorozhat a KEG árbevétele és nyeresége.

tőkeemelés - apportos - szórások!

#589945 macika Előzmény: #589941

van ott elég "epeh" haver

minek pazarolni a drága pénzt? főleg ilyen euró mellett, ez mekkora veszteség lehet a cégnek?

amúgy is csak 5%-t kell leszavazni az meg semmi

valami 3-4% van az egyik izének, a gyj-ben ott van benne, tehát nem kell sok epeh"

#589939 macika Előzmény: #589934

fogalmam sincs

dettó fos-média

+ ládás bár ott van azért némi "reményke" pár év múlva ))

#589176 Hathor Előzmény: #589143

Közgyűlés is várható majd tavasszal.

A jelentést tudjuk hogy rossz lesz, maga már mindenkinek elmondta, hogy 400milka veszteség lesz. Koncentrálhatunk ezek után a javulásra, a múlt magának kell, a jövő meg nekem.

Mondjuk az is igaz, hogy azt is elmondta, hogy azért 50FTot megér a papír, de egyébként csőd, de 30 alatt venne.

Ja és én vagyok a sunyi. :D a papír meg 39en van

30 alatt én is vennék, csak már itt sincs eladó ezen a szinten sem, így muszáj vennem, ahol kapok. :D

#589166 macika Előzmény: #589049

"Nem buzdítok én senkit vételre."

hát nem

azért van kép a bőrén?

nem semmi

#589130 Hathor Előzmény: #589101

Még szerencse hogy nincs.

Amikor lesz, akkor már az lesz, hogy na ez a hajó is elment, erre már nem szállok fel.

Én most meg tudtam tenni.

Nem akarok futni a vonat után.

#589101 Sly-- Előzmény: #589093

Csak akkor akarok venni, ha megfelelően mozog. Bármi jó 3. nap alsó limiten 2 percre -elv alapján.

Most semmi nem indokolja a vételt.

De veszek akár a jelenleginél magasabb árfolyamon is, ha történik valami.

Jelenleg itt semmi nincs.

#589093 Hathor Előzmény: #589084

Azt tudom, hogy szét van kalapálva, mert senkinek nem szabad venni, csak Nektek lejjebb.

Sly most írta olcsóbban akar venni.

Minek?

Nem jó ez a papír, nem kell nektek.

Nézzétek a lecsót. 1500tól jön lefele, és most 400nál van.

Abban is jut nektek valami morzsa.

BUX-MOL-OTP-KEG összehasonlítás az utóbbi egy hónap chartja:

http://postimage.org/image/5wmfonxtn/

Emelkedik mint a többi, lila KEG grafikon.

#589084 macika Előzmény: #589080

robika ne beszélj mellé!

sunyi és mellébeszélő

na ez kettő az megy rendesen

de a kregről (se) nem tudsz semmit se

#589080 Hathor Előzmény: #589074

Macika,

appleban maikor lehordott, mert azt mondtuk Herceggel ez egy lufi és maga 650nél lehülézett mekkora biznisz az a papír, az nem OTP, E-star, arany lufis, az egy nagyon jó cég, nézzük má meg.

Aztán be is zuhant a várt C.pontomra. Most is 500alá zuhan.

Maga észrevette, hogy esik appleje, én nem vettem az ajánlására.

Maga nem vett 300as E-star ajánlásomra, sem 495re, pedig mindkettő 510en eladható volt, az első még 575ön is. Én is észrvettem 510en a második körben a 20Ks eladói oldalt, ami előtt még 495ön tépték ki a könyvet, de 300on is. És eladtam, majd elmondtam, többet nem veszek, mindenki adja el 495nél.

Sly mindig megkérdezi minek írom le százszor. Én meg mindig megkérdezem minek írja le szaázszor maci úr. Én is le fogom a választ mind a százszor írni, el is mentem a történetet, ne kelljen mindig megírni.

Ha nem beszél rólam, én sem válaszolok ezekre.

Nem értem mit csámcsog mindig.

#589070 Hathor Előzmény: #589067

Miért, mert amikor pluszban vagyok és dupláz egy papír és megszűnik az érdeklődés, esésbe kezd az árfolyam bejön 10milka vevő elém és eladom?

Utána amikor kieste magát újra veszem.

Ha meg chart lefele mutat utána, nem veszem?

Nem bonyolult ez.

Most nincs E-starom mégis drukkolok E-starnak, ott beszélek a PF topikban, hasznom nem lesz belőle. BUX hatiban is drukkolok az emelkedésnek, mégsincs hatim, abba most nem érdekes gondolom, mert nincs papírom, tegnap meg kreditnek örültem, akkor ott voltam gyanús.

BUX három hete emelkedik. Biztosan nehéz feldogozni ezt maguknak.