én megválaszthattam, hogy melyik napot akarom törlesztőnapnak és előtte való munkanap az elszámoló árfolyam.
mkb
azt bánom, hogy nem 20-a környékét kértem.
én megválaszthattam, hogy melyik napot akarom törlesztőnapnak és előtte való munkanap az elszámoló árfolyam.
mkb
azt bánom, hogy nem 20-a környékét kértem.
basszus, ha ez így folytatódik igen hamar elérjük a 300-at...
real: 288,50/90
Zuhanórepülésben a forint!
jobb oldal 17:39
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=408843&place=friss
Tőlem nem kérdezték meg, hanyadikán akarok törleszteni : ) Negyedikén vonnak, 3-i árfolyamon asszem. És tényleg minden áldott hónapban eljátszák ugyanezt, kezd rohadt átlátszó lenni.
Nekem mondjuk nem jönne rosszul, ha gyengülne egy kicsit az euroval szemben, ugyanis most készülök (kényszerülök) hitelfelvételre. Persze azután rögtön erősödhetne, mint az állat. Ja, vagy ez nem a kívánság topic? :)
a többség ui hónap elején 2-5 közt kapja a fizut és ezért amikor szerződtek odakérték a törlesztési napot.
én picit ügyibb voltam :o) 10-ére kértem.
:)) ezért kell otpt venni, az élet császára :)).... rohadt egy banda ez...
gondolom annak , hogy minden hó 5-e előtt felrántják valakik az EUR HUF árfolyamot, annak semmi köze ahhoz, hogy a lakosság devizahiteleit az 5.-i árfolyam alapján törlesztik be a bankok...
Persze a PSZÁF-nak hogyan is tűnne fel ez és miért is lenne gyanús??
Már egy ideje figyelem ezt a jelenséget, az utóbbi fél évben sztem mindig ez van...
semmi hirre mozog 6-7 Forintot..
hol az mnb???
real: 286,10/50
no-no hova? hova???
lemaadtunk ez a helyzet..
sztem visszaáll a világ HLow és Hmax 50%ára és ott lebzselük pár évig +-15%
ez otpnél 5k
forint vsz 265+-15Ftra beáll
280 a HUF
Nevetséges, hogy 285FT mellett itt áll a tőzsde.. Még az sem baj, hogy itt áll, de a forint gyengülésre sem csökkent a hazai piac. Megyünk nyugat után.. lesz még itt sírás
de szép magasan zárt a kicsi forintunk...