hát most minden , tényleg minden esésre áll..ha most se esik feladom a szakmát :D...megtépem zakóm, hajam... EHEP részvényeket szórok a szoba közepére és akörül járok rituális táncot :D
hát most minden , tényleg minden esésre áll..ha most se esik feladom a szakmát :D...megtépem zakóm, hajam... EHEP részvényeket szórok a szoba közepére és akörül járok rituális táncot :D
jééé,
olyan nyugodtan ülök itt. Most látom a tegnapi longom meg nem ment el nyitóban :(
Rosszul emlkeztem az árra..
zártam hati shortot, mert 400alatt volt a KT, aztán ott is maradt... Visszanyitni meg lejjebb sikerült, kicsit feljebb.
Gondolom hadd húzzák még feljebb :D
ha ricsit is bezúzzák..lesz itt nemulass :D
(hogyhogy rossz pozíciót zártál ? hogyan történhetett ez meg ?
hajrá ricsi...
100pontot bennehagytam a piacba, de ezt a szart .. :((
Egon már megint mindenben az esést látja...ezúttal talán nem téved..illetve..már a grafikonon is látszik hogy elindult valamiféle korrekció.....reméljük a mester nem téved kétszer egymásután.
3 ajánlat betéve még shortra....most már mennie kell lefele...ha nem is ezen a héten..akkor a következőn...USA se emelkedhet örökké..
a választ megkaptam, akkor marad még az oldalazás egy darabig... :D
adtam rá csak érzés miatt :))
A végén még elcsökevényesedik az agyad shortos fele :) Most az a kérdés, hogy hiszel-e abban, hogy eshetünk?
még kéne a dow -ban és SP -ben két nagyobb fekete gyertya, hogy meg legyen erősítve a mai zuhanás...
az a a gyanúm hogy ma is megveszik
:)) ilyen alacsony KT mellett nem merek beleadni :)
Ez a nyerő gomb jó 5let tényleg,dobjuk fel Hercinek hogy legyen nyerő és vesztő gomb az oldalon és aki sokat nyert az tudjon visszaadni a piacnak nehogy véletlen nyerjen hozzá :D
Devizák és olaj is a lefelét mutatják,mi azért vigéckedünk -0,2% al...
na ezért kellene kisebb tőke áttét vagy biztos nyerő gomb :)
Ja és likvidebb piac..
pénz meg nem igen :D
Ezért nem is hősködöm hogy eltaláljam az irányt :D beszálló mindig van....