Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#587695 Vigkrisz Előzmény: #587693

ha volt dec végén 2 és fél millió eur, miért nem fizették ki a kötvényeseket (2012 + 2016 kamat) és akkor nincsen csőd --> reális számok lehetnek a helyzetjelentésben :-)

#587692 Fornit Előzmény: #587666

8355 2012.07.30 12:38 RFV PLAYER (Kezdő fórumozó) Re: nincs cím Címzett: @birkanyiiroo

a főnök hóágyúzik,miért baj,forrest gump is szeretett füvet nyírni,pedig ő volt a bb-gump RT tulajdonosa :)

#587648 Arsene Lupin Előzmény: #587625

"Korábban a Raiffeisen Bank már felmondta az E-Star nyrt-vel kötött hitelszerződéseit, de úgy tűnik, hogy a csődegyezségi tárgyalások alatt olyan információk birtokába jutott, amelyek alapján az E-Star ESCO-val kötött szerződéseit is veszélyben érzi."

Már korábban lépnie kellett volna a Raffinak. Egyértelmű volt, hogy Csabika az ESCO-val trükközik. Most már keménykedik a Raffi, de a műhiba már valószínűleg megtörtént. Úgy érzem, hogy az OTP-nél, az Aegonnál és a Raffinál pár ember vagy síkhülye vagy korrupt volt.

#587634 taresz Előzmény: #587627

Nem volt utána. Bukott "szépet" vele. Nem rossz gyerek egyébként. Igazi hívő (volt).

#587627 rbbj11 Előzmény: #587438

utána már nem agitált E-star mellett? Nem úgy rémlik, hogy olyan hamar feladta. Egy biztos, ide nem jött, hogy bocsi "lebeszélők"...

#587435 Kezdolap Előzmény: #587430

bizonytalankodók győzködését pedig még nem is említetted... voltak jópáran, akik felültek nekik és talán még mindig van részvényük... persze, tudom, saját döntés meg miegymás, de ez a papír gyorsan vált hikérdéssé...

nem volt az első és nem …

#587431 rbbj11

nem volt az első és nem is ez lesz az utolsó nagy hülyítés a rv-piacon, pár év múlva új alakok osztják majd magas lóról az észt egy új történetben. És ahogy ebben is már 1 éve, ill. 2 éve is utaltam rá, hogy nem először látok ilyet,majd újra leírom. És újra el leszek küldve a pokolba

#587430 rbbj11 Előzmény: #587426

na ja, nulla közeli rv-árnál nem nagy teljesítmény a "megtérés"

Egyébként meg egyáltalán nem érdekel, ki tért meg abból a társaságból, mert az nem törli el a sértéseket, arroganciát, akkori feszültséget, amit okoztak stb.

Minimum lett volna egy nagy nyilvános bocsánatkérés részükről

#587418 rbbj11 Előzmény: #587347

tényleg, vincentlauria is osztott engem folyamatosan...amit itt műveltek...külön topikot hoztam létre, hogy ne csak az ömlengéseik hallatszódjanak, azt is nagyon durván szétb.ták

#587409 rbbj11 Előzmény: #587276

Gump sztem annál sokkal kultúrálatlanabb és erőszakosabb volt, mint egy amatőr szerencsevadász. Egy mezei klón volt. És nem rád gondoltam bendeguz, hogy hova tűntek a pocskondiázók, hanem pl. épp gump, retek és tsaira.

#587377 Bendeguz Előzmény: #587197

itt vagyok, de mi lerendeztük a nézeteltérésünket anno. most nincs mit mondanom, ezért nem szaporítom a szót. egy GUMP best of válogatás jöhetne!

#587348 Kiss Zoltán Előzmény: #587212

Nem kerül zárkába,ha csak nem nekiáll a Székács utcai szákház előtt Iráni zászlót lengetni!:(