ha volt dec végén 2 és fél millió eur, miért nem fizették ki a kötvényeseket (2012 + 2016 kamat) és akkor nincsen csőd --> reális számok lehetnek a helyzetjelentésben :-)
ha volt dec végén 2 és fél millió eur, miért nem fizették ki a kötvényeseket (2012 + 2016 kamat) és akkor nincsen csőd --> reális számok lehetnek a helyzetjelentésben :-)
8355 2012.07.30 12:38 RFV PLAYER (Kezdő fórumozó) Re: nincs cím Címzett: @birkanyiiroo
a főnök hóágyúzik,miért baj,forrest gump is szeretett füvet nyírni,pedig ő volt a bb-gump RT tulajdonosa :)
aztaqrva :/
"Korábban a Raiffeisen Bank már felmondta az E-Star nyrt-vel kötött hitelszerződéseit, de úgy tűnik, hogy a csődegyezségi tárgyalások alatt olyan információk birtokába jutott, amelyek alapján az E-Star ESCO-val kötött szerződéseit is veszélyben érzi."
Már korábban lépnie kellett volna a Raffinak. Egyértelmű volt, hogy Csabika az ESCO-val trükközik. Most már keménykedik a Raffi, de a műhiba már valószínűleg megtörtént. Úgy érzem, hogy az OTP-nél, az Aegonnál és a Raffinál pár ember vagy síkhülye vagy korrupt volt.
Nem volt utána. Bukott "szépet" vele. Nem rossz gyerek egyébként. Igazi hívő (volt).
utána már nem agitált E-star mellett? Nem úgy rémlik, hogy olyan hamar feladta. Egy biztos, ide nem jött, hogy bocsi "lebeszélők"...
Mázlista...
bizonytalankodók győzködését pedig még nem is említetted... voltak jópáran, akik felültek nekik és talán még mindig van részvényük... persze, tudom, saját döntés meg miegymás, de ez a papír gyorsan vált hikérdéssé...
nem volt az első és nem is ez lesz az utolsó nagy hülyítés a rv-piacon, pár év múlva új alakok osztják majd magas lóról az észt egy új történetben. És ahogy ebben is már 1 éve, ill. 2 éve is utaltam rá, hogy nem először látok ilyet,majd újra leírom. És újra el leszek küldve a pokolba
na ja, nulla közeli rv-árnál nem nagy teljesítmény a "megtérés"
Egyébként meg egyáltalán nem érdekel, ki tért meg abból a társaságból, mert az nem törli el a sértéseket, arroganciát, akkori feszültséget, amit okoztak stb.
Minimum lett volna egy nagy nyilvános bocsánatkérés részükről
tényleg, vincentlauria is osztott engem folyamatosan...amit itt műveltek...külön topikot hoztam létre, hogy ne csak az ömlengéseik hallatszódjanak, azt is nagyon durván szétb.ták
Gump sztem annál sokkal kultúrálatlanabb és erőszakosabb volt, mint egy amatőr szerencsevadász. Egy mezei klón volt. És nem rád gondoltam bendeguz, hogy hova tűntek a pocskondiázók, hanem pl. épp gump, retek és tsaira.
itt vagyok, de mi lerendeztük a nézeteltérésünket anno. most nincs mit mondanom, ezért nem szaporítom a szót. egy GUMP best of válogatás jöhetne!
Nem kerül zárkába,ha csak nem nekiáll a Székács utcai szákház előtt Iráni zászlót lengetni!:(