Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: darts

#587425 kosami Előzmény: #587421

Fenerbahce szurkolók nem ismerik a zárt kapus mérkőzés fogalmát! :)

Nem kivetitőzni kell ( Jobbik ),be kell menni! :)

#587421 Zotya32 Előzmény: #587399

koncentrálni kell csak, bátran játszani, nem fog zavarni a közönség, a transzparensek, nem lesz fütty, huhogás, románozás, zsidózás, cigányozás, himnusz kifütyülés, semmi... még jól is jöhet, hogy zárt kapus a meccs... ki kell használni, és előnyre fordítani.

#587419 Arsene Lupin Előzmény: #587390

"Már a sporton is vita van? :)"

Nem a sportról volt szó, hanem a zsidózásról.

Amúgy amíg ilyen gyenge védelmünk van, nincs sok esélyünk a kijutásra.

#587399 banyaiz Előzmény: #587391

Nem tudom mennyi esélyünk van románok ellen mert nem láttam románoknak meccsét évek óta.

Elkaphatjuk őket éppen mert ahogy hollandok kitömték őket annyira nagyon világverőek nem lehetnek.

Jó lenne már végre kijutni egy világversenyre, de felemás érzéseim vannak ahogy megnézem a csapatunk játékát, vmi fejlődés van, de a jótól még igen messze van.

#587391 Zotya32 Előzmény: #587390

így még nagyobb siker lesz a győzelem... csak azért is nyerni fogunk... hiába okoskodtak az örökös reszketők

#587390 banyaiz Előzmény: #587202

Már a sporton is vita van? :)

Most látom ezt a magyar-román zártkapus történetet. Rá vannak pörögve mostanában Fifánál erre a rasszizmus témára, de azért ez erős így.

Sorsdöntő selejtező románok ellen hazai pályán zártkapus. Ez nagy kibaszás azért.

Bár azt mondom nincs olyan focicsapatunk még akinek érdemes lenne egy vb-n eb-n szerepelnie. Nem látom azt a potenciált a csapatban, hogy pofozógép szerepkörön kívül bármire jók lennén komoly csapatok ellen.

#587202 Arsene Lupin Előzmény: #587195

A beírásai magukért beszélnek. Pofátlanul zsidózott. Nem vagyok érintett, de baromira irritál minden rasszista szöveg. Nálam kiírta magát az úriemberek listájáról.

#587170 matgab Előzmény: #587168

Mivel a FIFA-nak nincsen budapesti kirendeltsége ezért úgy döntöttünk, hogy tüntetés helyett levelet írunk a FIFA-nak és Sepp Blatternek. Arra kérünk mindenkit, aki egyetért a FIFA kettős mércéjének elítélésével, hogy copy-paste-elje be (másolás-beillesztés) az alábbi angol nyelvű levelet ide: http://www.fifa.com/contact/form.html Majd a levél végén írja át a saját nevét és írja vagy másolja oda, hogy Hungarian National Football Team Fan vagy Supporter majd írja be a numerikus kódot alul jobboldalt. Subjectnek mindenki jelölje ezt: 'Feedback on National Teams' Fixtures and Results'. Akinek ez nehéz vagy nem érti a leírtakat kérje meg egy hozzátartozóját, aki jobban ért hozzá, hogy segítsen neki. Minél többen osszátok is meg ezt a postot, hogy sok emberhez eljusson. Minél többen küldjünk levelet, hogy lássák támogatjuk a VÁLOGATOTTAT és súlya van egy igazságtalan döntésnek. Ha most szó nélkül hagyjuk a történteket azt hihetik, hogy bármikor bármit megtehetnek a csapattal és Velünk következmények nélkül! A másolandó-beillesztendő angol nyelvű levél itt kezdődik:

'Dear FIFA and Sepp Blatter,

In the present letter I would like to express my opinion concerning the decision made about closing the Hungarian-Romanian match from the football fans. Although we disapprove the racist, anti-Semitic behavior of the fans during the Hungary-Israel match, we consider your decision inequitable, unjust, and inconsistent against the Hungarian football fans, the Hungarian Soccer Team, and the Hungarian Football Federation.Hereby we list the reasons why the decision is unacceptable, and the matches, where inadequate, hooligan behavior was shown towards Hungarian people and Hungarian fans without any consequences followed:

- The disapproved behavior happened in the Hungary-Israel match was made by a small group of people, and it was the responsibility of the organizers to punish them, which did not happen. Exactly since August 2012 the Hungarian Soccer Team's matches are guarded by appx. 50 security men - weight 150 kilo each - in the "B middle", whom has never been present before. They should act exactly in these cases. It is not the responsibility of the mass that several few acts in an inappropriate way! We consider it is not the responsibility of the boys, girls, families, who visit these matches peacefully, to do something against these inadequately acting people, however your punishment effects them as well. In short: Please do not punish the football fans due to organizing deficiency, but the organizers, and the Football Federation!

- We consider the decision excessive and unjust, as the Hungarian Soccer Team has to download the penalty in the most prestigious match, in consequence of case happened in a friendly match.

- We consider weird to receive a penalty in January 2013, for a case that happened during a match played in August 2012.

And then let's list the matches from the near past, where the Hungarian fans and the Hungarian people were violated by racist manifestations:

- 28th March 2009, Albania-Hungary match. The local fans did not throw only racist words, but heavy stones to the Hungarian fans. In the beginning of the match the Albanians whistled during the entire Hungarian anthem. In the next video, at 7:40, it is seen clearly that the Hungarian and Albanian sectors were placed just next to each other, only a row of columns separated the two parties. Fantastic organizing abilities! After the Hungarian goal the Albanians threw stones, bricks, beer bottles to the Hungarian football fans, and blew up the Hungarian flag. In protection of the Hungarian fans, their buses where protected by only one police car. The convoy turned back, and the police car took them to a place, where the Albanian fans threw the buses again with heavy stones (at 10:07 in the video). The windows of the buses were broken, and two Hungarians needed immediate surgery service. WERE THE ORGANIZERS COMPETENT? NO! RACIST, HATRED-DRIVEN ACT? YES! DID YOU DO ANYTHING? NO! The publications in the world media about this case was equal to zero, just as the penalty inflicted on the Albanians! Closing their matches was not even taken into slight consideration. In the next football page several report is available about the case (the page is in Hungarian, but we are glad to translate if requested):

http://www.magyarfutball.hu/hu/merkozes/1060

WHAT IF THE SAME HAPPENS WITH THE SWEDISH IN THE PUSKAS FERENC STADIUM? WHAT A SCANDAL IT WOULD BE!

Hereby you can find the youtube link I referred to:

- 6th September 2011 in Moldova, in the Moldova-Hungary match the Moldavian had made this beautiful molinos:

( http://www.telesport.hu/Hirek/2011/09/09/14/Sulyos_buntetes_varhat_a_moldovaiakra_a_Szar_Magyarorszag_ert.aspx), where the signs are the followings: "we hate you", "shit Hungary", written in Hungarian language. The molinos were held by not only a few, but at least by a hundred, and the fans surrounded them did not manifest against it. Whistle-concert was played during the Hungarian national anthem, and the judge had to pause the match due to a pyrotechnical tool, thrown in the middle of the pitch, and due to the breakout of a hooligan.

( http://www.telesport.hu/Hirek/2011/09/07/11/Az_MLSZ_nem_reagal_a_moldav_drukkerek_serteseire.aspx).

WERE THE ORGANIZERS COMPETENT? NO! WAS IT A RACIST, HATRED-DRIVEN ACT? YES! DID YOU MAKE THE NEXT PRESTIGIOUS MOLDAVIAN MATCH CLOSED? NO! Closing the match was not even on stake!

IF THE SAME HAPPENS WITH THE SWEDISH IN THE PUSKAS FERENC STADIUM, WHAT KIND OF A SCANDAL IT WOULD BE?

The presented stories are real, documented by videos, photos, and reports, even if they were not published in the mass media. Most possible the media would be full in case it happens with the English, German or the Swedish teams.

In the end, I would like to highlight the fact that during the matches of the Hungarian National Footbal Team in the past 100 years there had been no serious violations, though it cannot be said about many other European National Football Teams, who made it without any penalty or sanction given. We emphasize that we disapprove the racism, and any kinds of anti-Semitism, as well as the double standard, which effects our Team, the Hungarian fans, and punishes Hungary such a serious way due to a small group of stupid people.

We kindly ask you to rethink your decision concerning the Hungarian-Romanian match by meriting the reasons listed above. please do not punish the peaceful Hungarian football fans by excluding them to watch the Hungarian-Romanian match.

Yours sincerely,

#587168 matgab Előzmény: #587158

Hogy mennyire nincs ebben sem igazad itt egy wikipedia:

http://en.wiktionary.org/wiki/h%C3%A9ber

Azt nem értem, ha valamit nem tudunk, akkor az hogy párosulhat pl az Ön esetében ekkora arcoskodással... Biztos elveszítette a józan öntudatát...

Na jó nem offolom tovább a topikot, mert tudom, hogy képes 15.000-szer egymás után beírni a gondolatatait és ez a sport rovat.

Hajtogatja, hogy én zsidózok, legyen boldog ezzel a tudattal!

kicsit a liberál-kommunista agitprop jut magáról eszembe: azt hiszik, hogy ha háromszor leírnak valamit egymás után, akkor az attól igaz lesz. (Mondjuk az más kérdés, hogy az emberek egy része amit harmadszor hall, azt már igaznak gondolja- ezt leírták a cion bölcseinek jegyzőkönyvében is...)

#587158 Arsene Lupin Előzmény: #587151

Nem kizárt, hogy hülye vagyok. Ön viszont sunyi módon zsidózott, ráadásul folytatja a baromságait. Ebből a sz*rból már nem mászik ki. Szégyellje magát!

Amúgy a héber az egy nyelv. Nincsenek héber emberek.

#587151 matgab Előzmény: #586872

Lupinkám, maga hülye, az a mondat, amiben benne van, hogy zsidó, az nem azt jelenti, hogy valaki zsidózik...

Mondjuk azt biztos, hogy a hébereknek valamiért az a történelmi perverziója, hogy addig piszkálják a másikat, amíg valaki az orrukra nem csap...Aztán utána jöhet a rinya meg az önsajnálkozás...

Re: Kösz, hogy zsidóztatok

#587097 Kissherceg Előzmény: #586985

Na akkor egy részletes beszámoló:

Hősök Terén gyülekező, péntek dél körül. Lassan megérkezik mindenki, kicsit több, mint százan vagyunk már. Nagyon vegyes társaság, mind csapatok szintjén, mind életkorban. Volt aki középiskolai atlasszal a kezében, a frissen szerzett középiskolai földrajz dolgozatával érkezett, de volt nyugdíjaséveihez közelebb álló ELTE-s professzor is. Buszokra fel, gyorsan kialakult a jó hangulat is a buszon.

Megérkezésig több, mint normális volt a hangulat. Ilyen idegenbeli túrán, még sosem voltam, hogy egyszer sem hívtak ránk rendőrt, egyszer panaszkodott ránk senki. Szóval mindenki boldog volt, és már eufóriában is egyben. Megérkezésünk után elkezdtünk megismerkedni a helyi kajákkal-sörökkel, majd irány a stadion. Közben még egy 10 éves forma kisgyerektől sál vásárlás. (azért azt megjegyzem, hogy bár a nagy többség tényleg rendes volt, az a cigánygyerek horda, aki koldulni jött hozzánk, az inkább idegesítő volt, mint sajnálatra méltó) Stadionba érlezvén jött az első meglepetés. Lazán beengedtek minket a hazai szektorba. Ekkor jöttünk rá, hogy igazából nincs vendégszektor, hanem elkezdtek minket kettéválogatni a rendőrök: magyarok jobbra, albánok balra. Miután szétváltunk, közénk álltak egy sorfalat, és ennyi volt a biztosítás.

Amit Vasi barátom (Vass_Jns) korábban leírt, azt én nem tapasztaltam. Bár bevallom én is a nagyon részegek bandájához tartoztam, de sem anyázás nem volt, sem olyan hangulat, ami egy teljesen átlagos meccsen nincs meg. Még az is lehet, hogy volt egy-kettő ilyen, de azok annyira kevesen lehettek, hogy szinte felesleges róluk beszélni (mondom, hozzám el sem jutottak ezek a hangok) Commandosos barátom jóvoltából a magyar himnusz alatt egy hatalmas zászló kifeszítésre került a magyar szektor alján, felettünk a többiek fáklyáztak. Szerintem látványos lehetett kívülről is. Itt tényleg átdobtak egy fáklyát. Nem volt belőle semmi nagyobb para, beindult a szurkolás. Első félidő jó volt szurkoltunk ahogy bírtunk, bár a hazaiak ekkor még hangosak voltak. Aztán a gólunknál felrobbantunk. Én is felmásztam a kerítésre, dehát ekkor semmi nem számított. Olyanfajta gólöröm volt ez, amikor csak a gól élménye van előtted, és nem számít, hogy mi történik. Ezt sem kell balhénak említeni, s nem azért, mert olyan fene szívélyesek voltak a rendőrök, hanem mert tudtuk mit csinálunk, s nem álltunk agresszívan a rendőrök érkezéséhez. Tudtuk, hogy le fognak szedni, nem is lepődtünk meg, amikor gólöröm közben éreztem, hogy hátulról egy komlyat rántanak rajtunk. Két mosoly kíséretében tudatosítottuk a rendőrökkel, hogy nincs itt semmi baj. Ekkor viszont elkezdődött a hazaiak eszement dobálózása. Öklömnyi kövekkel dobáltak minket, meg palacseréppel. Nem is nagyon tudtunk a meccsre sem figyelni, mert kerülgetni kellett a kő áradatot. Ekkor megtaláltam a kivezényelt rendőrosztag főnökét, akivel angolul megbeszéltem, hogy ez nagyon nincs így rendben, s ez így nem mehet sokáig tovább. Alapvetően segítőkésznek tűnt, mert amikor rámutattam az egyik fickóra, aki a mellettünk lévő szektorban volt, hogy ő dobott, és tényleg találtak nála követ, azt csúnyán megverték. Viszont amikor mondtam neki, hogy nem a melletünk lévőek a bajosak, hanem akik a kapu mögül dobálnak, arra annyit mondott, hogy oda nem mennek intézkedni, mert ott ők is félnek. Ezen eléggé összevesztünk, az meg csak mosolygott, hogy ne izguljunk nem lesz semmi baj.

Második félidőben sikerült mindenkinek függetlenítenie magát attól, hogy mi van körülöttünk, és olyan szurkolást mutattunk be, amit szerintem Albánok nem hallottak még vendég szurkolóktól. Folyamatosan, megállás nélkül és hangosan szurkoltunk. Mindenki belejött addigra, s a körülbelül 5-600 fős magyar tábortól visszhangzott az egész aréna. Olyan élmény volt a második félidő, amit korábban csak nagyon kevés alkalommal tapasztaltam életemben.

Meccs után ki a stadionból, mindenki boldogan, a második félidei szurkolástól újra megrészegülten a busz körül gyűlekezett. Ott még fotók, dalok, ünneplés. Mindenki boldog volt, és ment az esélylatolgatás, hogy milyen eredmények szükségesek, hogy kicsit több, mint egy év múlva, esetleg Dél-Afrika felé vegyük az irányt.

Mikor mindenki visszaért, és minden létező pózban lefényképezkedtünk a hatalmas magyar zászlóval, elindultunk viszafelé. A buszon kicsit mindenkin urrá lett a fáradtság. Már jöttünk egy nagyon rövid ideje, mikor éreztünk hogy olyan irányba visznek ami furcsa, s ebben a pillanatban a mindkét fülem mellett robbant az üveg. Hirtelen ijedtség. Ekkor vettük észre, hogy a rendőri felvezetés összesen egy darab rendőrautót jelentett (ami utólag kiderült, hogy a buszsofőrünk intézett, mert ezt sem akarták adni). Akik támadtak azok egy pillanat alatt eltűntek, mi nem is igazán ezzel foglalkoztunk, hanem azzal, hogy a haveromnak vérzik a szeme. Végre kapcsoltak a sofőrök lámpát, akkor megnyugodtunk, mert "csak" a szeme alatt vágta meg az üveg, nem lett komolyabb baja. Ekkor mindenki hozzám fordult, kiderült, hogy két helyen az én fejem is vérzik. Hál'istennek egy rövid fertőtlenítés után kiderült, hogy semmi komoly. Közben megjöttek a rendőrök, mentők, meg a konzulátus emberei, maga a konzul is (róla kicsit később). Mentősök elláttak minket, kettőnkön kívül egy srácot kellett még ápolni, aki alatt beszakadt még Tiranában egy aknatető. Ott gyorsan beálltam szinkrontolmácsnak, mert adigra megérkezett a korábbi rendőrfőnök "haverom". Elmondtuk mi van, én mentem a dokival, meg a sérült sráccal (remélem azóta jobban vagy, Zoli), a konzul maradt a rendőrökkel. Bevittek minket biztonságos parkolóba, ami a tiranai rendőrség parkolója volt. Itt a konzul vette a főszerepet, aki a mi szemünkben igencsak leszerepelt. Egy csaj jött, valami konzulátusi alkalmazott volt, és büszkén elmesélte, hogy abban a szektorban ült, ahol magyar zászlót égettek. Már ezzel kiverte nálunk a biztosítékot, hogy mint a magyar állam helyi képviselője, azt mondja, hogy nem is tudja mit tehetne ilyen helyzetben, végignézte a zászló égetést. Ez még csak a kezdet volt, majd odamentünk a konzulhoz is, aki épp valami hatalmas rendőrrel tárgyalt (nagyon sok csillag meg kitűző volt rajta). Angolul ment a beszélgetés, mert kedves konzulunk (aki megdöbbent, hogy ilyen bajba kerültünk, mert amikor 25 svéd volt itt, akkor nem történt semmi...) nem tud albánul. Ezt még el is fogadnám, de hogy angolul is olyan szépen beszélt, hogy már azt terveztem, hogy segítek neki elmagyarázni a történteket, az már felháborító volt.

Lezajlott minden szokásos hülyeség, majd a rendőrök azt akarták, hogy minden féle jelentés vagy hivatalos igazolás nélkül mi hagyjuk el az országot, a konzullal majd hétfőn elintézik a biztosításhoz szükséges papírmunkát. Ebből aztán a buszosok akartak komolyabb perpatvart csinálni, ami teljesen érthető is volt az ő szempontjukból, aztán végül a konzul valahogy meggyőzte őket, hogy induljunk el, kezünkben egy albánul írt papírral, amin még a konzul sem tudja, hogy mi áll. Az ablakunkat beragasztották egy fóliával, s így indultunk neki az egy napos hazaútnak. Mit ne mondjak, volt már ettől kényelmesebb, és kevésbé huzatos utazásom, de a hangulat kárpótolt ezért is smile Hazafelé még felpattintottunk néhány üveg makedón bort, meg elővettük a magyar tartalékokat, így hazafelé is jó hangulatban telt az a 24 óra.

Összességében nagyon jó túra volt, így, hogy senkinek nem lett semmi komoly baja, így még az a kis incidens sem tudta tönkretenni a hangulatunkat. Folyt. köv. szerdán, s remélhetőleg 13 ponttal vágunk neki a nagy őszi hadjáratnak smile Hajrá Magyarország!!!

Re: Kösz, hogy zsidóztatok

#587026 Előzmény: #586985

"A jelek szerint azonban Európában egyelőre csak a tüneti kezelés a fontos."

#586872 Arsene Lupin Előzmény: #586865

"Mocskos korrupt izraelbérenc FIFA...

Az is hülye aki idehozza állandóan a zsidó válogatottat barátságos meccsre...Játszanak inkább az arabokkal!"

Ez bizony mocskos zsidózás. Szégyelheti magát!

#586865 matgab Előzmény: #586855

Hol volt zsidozas Arsenekam? Max a te buksidban!

Anno meg egybol elhatarolodtak meg elnezest kertek akitol lehetett...

Zavaroak azok a franya tenyek... meg a szabalyok alkalmazasa soran alkalmazott kettos merce ellen sem latom, hogy tiltakozna, pedig hat a maga magassagos igazsagerzete azt nagyon megkovetelne!

#586855 Arsene Lupin Előzmény: #586848

Igen, mocskos módon zsidózott, ráadásul feleslegesen keverte bele a fociba. A FIFA- szabályok alapján sajnos jár a büntetés, bár nyilván, ha felső szinten azonnal elhatárolódtak volna a történtektől és ők büntettek volna, akkor a szankció is enyhébb lett volna.