Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hybridbox

Re: nincs cím

#587778 macika Előzmény: #587585

Jó reggelt! Kérhetnék egy könyvet? Sőt, valaki ajánlana lehetőségeket, hogy hogyan tudnék én is rálátni a kereskedési könyvekre? Köszönöm!

Tompika83

.

.

.

ecsém

milyen hívők vannak

#587479 macika Előzmény: #587436

hát egy élmény volt skacok. egy időre távozom ebből a körből... veszteségminimalizálással én kiszálltam... nekem ez már sok. a cég jól hangzik, de talán korai még... lehet hogy lejebb visszaszállok.

ui.: ha napokon belül felmegy 50 fölé, akkor miattam van :D szivesen :P kétszer már kiszálltam innen úgy hogy néhány napon belül 3-5 forinttal ment feljebb :D a fejemet fogtam. és megint fogom fogni ha így lesz :D

tomi140

.

.

még egy hívő távozott

de rendes mert beírta

#587436 macika Előzmény: #587416

Ha jönne valami jó hír, netán srv mellé, akkor sem nagyon engednék menni.

Kezdek zsibbadni afffffene.

pelac

.

.

.

na azért még akadnak ott hírfüggő egyének ))

#587407 macika Előzmény: #587397

ezek már jóllaktak a sok hírrel, ehhez szoktak hozzá!

hír -rally - emelkedés - eladás

a hírfüggőek pedig szép lassan kiszállnak

#587397 Zotya32 Előzmény: #587392

van nekem ebből is 40-ről. felfelé várnám, mert vmit legalább ezek tevékenykednek, és még lehetőség is van benne, jó az ötlet. Ami nem tetszik, hogy a mutyi a névmódosítással nem tűnt el... lásd a legutóbbi tőkeemelős közlemény...

sőt, van még kreténjogom is, meg ugye a phyl... vmint egy kis ehep, hogy mehessek a közgyűlésre, és megismerhessem a legújabb phyl-mutyis vezéreket. mert hogy oda vezethető minden szál...

#587392 Hathor Előzmény: #587389

Jajj zotya zotya..

Itt meg felfele várod a papírt.

Én örülnék itt is az emelkedésnek, annak ellenére hogy nincs papírom.

Bár megírtad Te is örülnél KEGben az emelkedésnek.

Szurkoljunk egymásnak :D

Itt is majd el kell indulni egyszer.

#587000 exmnbs1 Előzmény: #586981

"A Samsung például a hangalapú irányítással jött elő: csak azt mondjuk a tévének, na, melyik csatornán van ma foci, és az kis előzetes képekben máris kipakolja az összeset a képernyő aljára. Legyen mondjuk a második, mondja az ember, és már nézheti is a meccset. Ugyanez mehet műfajjal, színész vagy rendező nevével is. A Panasonic ezt azzal fejeli meg, hogy a tévének kamerája van, ami felismeri a nézőt, és egyből az ő tévézési szokásai alapján ajánl neki az aznapi kínálatból. Persze ezzel együtt jár az a veszély is, hogy az ember esetleg lebukik a titkos Barátok közt-rajongásával."

ez hasonlít

#586996 Zotya32 Előzmény: #586990

foso okostévés alkalmazás.. mire beindulna az okos tv, jön helyette vmi más, amihez nem kell a foso. 2 hét alatt nagyot tud fordulni a tv-s világ. 3d még el sem terjedt, de már a végét jósolják....

aztán majd gyárthatják a zacskósvizet ők is...

az a nyomi gáz meg felrobbanhatna már végre... vki gyújtson már gyufát... :))

#586990 macika Előzmény: #586988

de a fosó másról szól ))

sztem senki se érti

odaát is összevissza beszélnek sokan