Regisztráció Elfelejtett jelszó

TVK

A 1700 -as szinten nagyo…

#586766 MrTibi16

A 1700 -as szinten nagyobbacska pakkok kötődtek/nek...

Re: nincs cím

#584846 pepe01 Előzmény: #572923

Teljesen irreleváns a veszteség mértéke, mert ezt a pépört nem illik csak csoport szinten vizsgálni.

Amíg kötelező megvenni minden sz@rt a finomítótól (Százhalombatta), ha kell, ha nem addig nincs miről beszélni.

A Plotinusnak is van a portfóliójában, csak tudnám minek.

A kivezetéses sztorynak nem tudom van e realitása?!

Re: MOL-Slovanaft

#584834 xmann Előzmény: #584832

igen, most látom én is.

sok jelentősége nincs, átrakták egyik zsebből a másikba, biztos kellett a slovnaftnak a cash, a molnak meg volt ugye elég, nemrég bocsátott ki kötvényt....................

Reggel néztem, hogy mi a…

#573297 Fornit

Reggel néztem, hogy mi a fa. ez a topic... TVK. Aztán leesett, hogy van ilyen részvény :))))

http://bet.hu/newkibdat…

#572923 MrTibi16

http://bet.hu/newkibdata/112343802/TVK121113QR01H.pdf

A TVK-csoport adózás eltti eredménye 8.256 millió Ft veszteség volt, amely 6.195 millió Ft-tal

alacsonyabb, mint az elz év azonos idszakában. Az eredményt terhel adófizetési kötelezettség

690 millió Ft volt, a halasztott adó értéke -2.028 millió Ft. A konszolidált nettó eredmény 6.918 millió

Ft veszteség volt.

kérdésem lenne:

#546183 Dr. ursi

valaki ki tudna segíteni ?

mennyi lenne a kivezetési ár, ha mostanában kivezetnék ?

szigorúan feltételezés.

Egy kis élet.... A Mol-…

#530147 MrTibi16

Egy kis élet....

A Mol-csoporthoz tartozó Tiszai Vegyi Kombinát (TVK) Tiszaújvárosban építi fel a gumigyártáshoz használatos butadién kinyerő üzemét, korábban Pozsony is a beruházás lehetséges helyszíneként szerepelt - az MTI-hez jutott információk szerint.

Megszületett a döntés miszerint Tiszaújvárosban épül a butadién gyár, nem Pozsonyban - mondta Mengyi Roland (Fidesz), a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke. Az MTI májusban adott hírt arról, hogy a TVK mintegy 30 milliárd forintért új üzemet épít, akkor azonban még nem dőlt el, hogy Pozsonyban vagy Tiszaújvárosban. A korábbi híradás szerint a Mol és a TVK igazgatósága is elfogadta a 130 ezer tonna éves kapacitású gyár felépítésére vonatkozó javaslatot. A vegyi cég számításai szerint az új gyár 2014-re tervezett üzembelépésével 8-15 milliárd forinttal nőhet a társaság eredménye.

#521417 MrTibi16 Előzmény: #521410

" Kérdés, hogyha volt festési technológia, akkor attól eltértek-e"

Ha nem volt akkor most hozzák össze és úgy hozzák össze h a "halottak" legyenek a bűnbakok...

#521410 hAliG Előzmény: #521408

Kérdés, hogyha volt festési technológia, akkor attól eltértek-e, illetve abban le volt-e szabályozva, hogy lehet-e fóliázás alatt festeni, mennyire lehet az zárt, stb.

Nem egyszerű.

Nagyon sajnálom, hogy ez történt, szörnyű nagyon.. :(

#521408 MrTibi16 Előzmény: #521400

"A vizsgálat azt fogja kihozni h a munkavállaló volt a felelős (itt ugye a munkavédelmi hatóság azon iratok alapján vizsgálódik amit a munkáltató neki beküld....) "sajnos ő már nem tud majd védekezni... a munkáltató azon ügyködik most h védje magát mindenfelől megy a papírgyártás lázasan .... :S

#521400 hAliG Előzmény: #521363

Pfff.. Keresztapámat megkérdezem majd, üzemvezető ott.. Kíváncsi vagyok mit fog kihozni a vizsgálat.