Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

KEG fórum

Re: nincs cím

#586372 macika Előzmény: #586368

jaj kamu blogos hogy mi lesz azt te már nem éled meg megint

vegyen maci úr ))

lapítás

kussolás

mellébeszélés

másrafogás

személyeskedés

ezek vagytok ti!

káros emberek!

#586368 Hathor Előzmény: #586364

Mit számít?

Az már a múlté. ,-)

Ha meg kevesebb, akkor külön öröm :D

A jövő meg pláne..

Figyelni fogom majd a jelentést az elképzelésedhez képest.

Ha 400Milka plusz lett volna, nem 38on lenne.

Nem?

Engem a 2013as érdekel majd.

#586191 Hathor Előzmény: #585315

Érdekes, hogy a pozitív dolgokat nem szereti a topik.

Senki nem vette észre, hogy 8.57%ot emelkedett a héten KEGecske, és csak 3munkanap volt.

Múlt hét doji, az előtt is a csökkenő ékben, majd most kitörés a csökkenő ékből felfele.

Naposon 20-50napos mozgóátlagot is elhagytunk egyben felfele.

Hetes chart:

http://postimage.org/image/vz0927qbf/

Napos chart: ez reggel készült, akkor egy forinttal feljebb volt, de a lényeg ugyanaz, nem rajzolom meg újra

http://postimage.org/image/bs3cyyenr/

#585315 Zotya32 Előzmény: #585300

mi a célja? vegetálnak, a napi betevőt kiveszik maguknak a cégből. Ugyan az mint a phyl. vagyont(el)kezelnek.

Mért veszteséges a KEG? …

#585300 wnprt

Mért veszteséges a KEG? Mi a célja Pimper Richárdnak, direkt teszi tönkre a céget? Mért irányítja rosszul a keget?

#585299 wnprt Előzmény: #584808

Ennek a vállalatnak mi a célja, mért veszteséges, mért foglalkoznak vele, hisz sztem nehezen kiszámítható az árfolyamának alakulása.

#584808 Sly-- Előzmény: #583141

"Boldog(abb) Új Évet kivánok minden kisbefektetőnek és a sors kezét ahhoz ,hogy a csalók elnyerjék méltó büntetésüket...TP-t ugyanúgy ,mint többünket megzsaroltak a válságot kihasználva és MGY egy szabályos rendszert épitett fel a cégek ( és a kisbefektetők) szisztematikus kifosztására.Ebből jutott pénz a Kanári-szigeteki villára és sok más helyre ,de személyeknek is.Továbbra is PR sorsa és személye a legérdekesebb(nagyon hasonlit a helyzete TP-re ,csak kevesebbet iszik...) amivel a KEG veszteségét gyártja és felvállalja....Vajon miért,mivel fogják -és ki/k - ennyire az urat?? Talán a törökbálinti projekt ügy ,vagy más szálak is közrejátszhatnak.Egy oknyomozó ujságiró talán többre menne ,mint a tehetelen kisrészvényesek...Persze tudjuk ,hogy egyszer minden kiderül . DrSJ

sunwo"

LOL

#583295 Trisz Előzmény: #583075

Ekkorát csúsztatsz!? Hol kaptál ezért!?

Az előző kérdőjeleket sem értem. Rosszul (érthetetlenül) fogalmaztam, vagy más?

#583218 Hathor Előzmény: #583207

Józsi,

Tudom, mindenki tudja, minden csőd, kampec, vége, elbukjuk a zsetonunkat.

Csapból is ez folyik az összes topikból.

Aki nem tanulta még meg, minden nap több százsszor leírva mineden nap, az nem olvas fórumokat.

Én másképpen gondolkodom.

Ha rosszul, akkor így jártam. Mondtam, hogy eddig egyszer sem zártam mínuszban pozit kis papírban. Közel a maja naptár szerinti világ vége, mindenki azonosult ezzel.

Bevette az egész megbukott kisbüfi kör, a pesszimista kapszulát. Engem nem visznek magukkal.

Senki ne vegyen ilyen ksi tolvaj papírt, én veszem csak!

#583207 hosszhuszár Előzmény: #583179

Csak óvatosan, ez nem e star...itt hagyhatod, amit onnan kivettél....ne így legyen, de itt nagyon esélyes...

tudod, aki pöcegödörben turkál, sz@ros lehet.....

#583204 rbbj11 Előzmény: #583117

még mindig nem értem, hogy egy sírkő dojit miféle long jelnek tart egy chartista? A duplaaljakat is ilyen jól ismered fel?

#583179 Hathor Előzmény: #583176

Mucika, Macika!

Maga írt Kelert, én meg találtam ma egy gázos cikket tőlük, gondoltam kapóra jött, bemásolom.

A közép keleti energia cégekről írnak, hogy felfutás előtt állnak.

Elindul itt majd a fejlődés, gyorsabban, mint gondolná mackó úr!

Konzervatív tőzsdézők nem nyerenek teret, akik a múlt történéseire hagyatkoznak, és visszafele tekintenek.

Yo8!

#583176 macika Előzmény: #583172

mucika

azt azért tudni "kel" hogy a kreg nem forgalmaz földgázt.

a kanócát meg tegye a ekaki kanóca mellé ))))

#583172 Hathor Előzmény: #583109

keler?

A Keler bízik a régiós földgáztőzsde kiépülésében

2012. december 17. | 16:00

A hazai szereplők révén öt éven belül a magyar földgázfogyasztás 10 százaléka a gáztőzsdén cserél majd gazdát. Ez az arány nemzetközi piacok és szereplők bevonásával 25 százalékra bővíthető. Az energiaszektorok liberalizációja nyújtotta lehetőségekkel ismerkedő Közép-Kelet Európa szabályozott energiapiacai felfutás előtt állnak. Ez nem csak a kereskedelmi platformoknak, de a klíringszolgáltatást nyújtó szervezetnek is kiemelkedő lehetőségeket biztosít - olvasható a Központi Elszámolóház és Értéktár Zrt. (KELER) csoport közleményében.

http://www.portfolio.hu/vallalatok/energia/a_keler_bizik_a_regios_foldgaztozsde_kiepuleseben.177217.html

#583143 Sly-- Előzmény: #583141

Gyönyörűen elképzelhető hasonlatok:-), sajna mind igaz.

Egy időben engem is zavart, hogy nem képesek tanulni az emberek más tapasztalatából, de el kell fogadni, hogy a többség csak a sajátjáéból tud. Azért néha talán van 1-2 ember, aki legalább elgondolkozik rajta és akkor már megérte....

(Avatarodat cseréld ki saját koalásra, van köztük jobb kép) :o)

#583141 Zotya32 Előzmény: #583138

Nem izgulok, csak kicsit rosszul esik, hogy van aki nem tanul a más hibájából... az én hibámból... phylaxia-storyt mindenki ismeri, aki a tőzsdézik. Ha ismeri, akkor tudnia kell, hogy ott is Matyók György volt az "agy", és a Keg-nél is ő az "agy", bár hivatalosan már köze nincs a céghez, de az offshore-os és egyéb kamukft-ken keresztül még ő áll a háttérben... a trükk is ugyanaz volt itt is, összeapportáltak minden f*st, majd lehúzták a bét wc-n, ahol a kisbüfik nyakába zúdult a sok sz*r.

A takarítás is eljön hamarosan, már szellőztetnek.. re: pápá visonka.

hamarosan felnyalják a falra az 50 ft-os tapétát... erre lehet készülni.