http://index.hu/tech/szemlemorzsa/2013/01/09/meghalt_a_3d_eljen_a_4k/
http://prohardver.hu/tema/samsung_lcd_tv/friss.html
"Köszi!
Én az elején azt gondoltam, hogy a fuso miatt van az egész.
Mert mindent úgy csináltam, ahogy itt le volt írva:
develop account-ot
felh. név: develop, jelszó: bármi
utána tools gomb / beállítások / fejlesztés / szerver ip címének beállítása (ide kell a fuso szervere: 217.113.62.80)
és végül alatta alkalmazások szinkronizálása, amivel települ maga a program.
Ezután még ment a smarthub, tegnap meg elszállt. Nézegettem a beállításokat, és a szerver IP címe megmaradt a fent leírt, tehát gondoltam innen származhat a hiba, mert nem a smarthub IP-je van megadva neki. Egyébként itt nem volt semmi IP cím eleinte, hogy tudom ezt innen kitörölni? Próbáltam 0.0.0.0-t beírni, de azt nem mentette, vagy esetleg az EREDETI szerver IP címe micsoda? Amiről frissítette az app-okat?"
.
facebook bejegyzés egy polgártárstól:
"Mondjuk ez még nem megoldás a belépésemre.
Egyébként egy oldal, amelyik kizárólag "hamarosan" feliratokat tartalmaz nem kelt sem érdeklődést, sem bizalmat. Elvileg létezik valamiféle menü, de minden pontja üres. Legalább annyi szerepelne rajta, hogy csak okostévèvel használható. De meg jobb lenne, ha valami ismertető lenne a termékről, esetleg akár felsorolás, hogy milyen típusoknál működik az app, és milyenekre várható (és főleg mikor).
A régi homesys.tv oldal ide irányít, de itt nincs semmi. A régi termékvonal megszűnt, új nincs, csak valami homályos ígéret. Mondjuk ez már a homesysnél is jellemző volt. Hónapokon keresztül olvashattuk, hogy már csak napok kérdése, és elkészül az új verzió (ami mellesleg azóta eltűnt).
Pedig szükség lenne valami hardverre, mert Magyarországon arra építeni piacot, hogy tömegesen cserélik az emberek a tv-t a prémium márkák legújabb típusára, naivság. Igaz, karácsonykor sokan vettek új tv-t, de főleg akciósan, kifutó típusokat (2-3 éveseket, vagy másod-, harmadvonalbeli gyártótól). Ezek egyáltalán nem okostévék. Azok sokkal drágábbak. Viszont egy olcsó, kis box eladható lenne, amelyik lehetővé tenne a fuso használatát. Gondolom, az lenne a cél, hogy a szolgáltatást sokan használják."
nyugi z
idén még lesz nyilvános extra nyomtatásos jegyzés a kisröfiknek
jöhetnek a t trükkök
Hát, ha muszáj...
Dec.19-én (ha jól emlékszem) bejelentik, hogy a nov.26-án az IT tőkét emelt zárt körben, és a változásokat a cégbíróság bejegyezte. Ilyen 100%, hogy nincs. Képtelenség. Több hiba van:
a tőkeemelés módja : kp. vagy apport?
A db számok, ki mennyit kapott? Hiányzik bő 1 millió tulajdonosának megnevezése.
Vmit, ha nov.26-án volt az IT döntése, azt aznap este illik bejelenteni. A legjobb példa a BTEL legutóbbi tőkeemelése. Most volt az is.
Tudom, hogy semmi nem lesz, felesleges volt. Amúgy van fusom, ígéretes lehet, csak ezektől a simliskedésektől megszabadulhatnának.
:) mikre van energiád..gondolom a p**** meg mondta "ja Zotya32 kérik akkor nézzük már meg.." jó lenne ha ilyen lenne a világ...de sztem ha kutakodnak kapnak egy tuti infót amit a kutakodó meg a vallási vagy politikai cimborái lekereskednek..
Kérdeztem tőlük kik a tőkeemelők, de nem jött válasz. Így megkértem a pszáf-ot, segítsen ezt megtudni.
hamis adatszolgáltatás
http://bet.hu/newkibdata/112808614/szavazatijog_2013_01_01.pdf
11. A cég jegyzett tőkéje
MegnevezésÖsszeg Pénznem
Összesen510000000 HUF
A változás (törlés) időpontja:2012/11/26
Törlés kelte:2012/12/03
MegnevezésÖsszeg Pénznem
Összesen923500000 HUF
A változás időpontja:2012/11/26
Bejegyzés kelte:2012/12/03
10. A részvények száma és névértéke
lol :))
"HybridBox megosztott egy hivatkozást.
7 órája
Nah tessék. Jó az irány, kedves Intel. Csak már késő...
Az Intel forradalmasítaná a tévézést
index.hu
Ki ne szeretne olyan kábelcsomagot magának, amibe ő maga válogatja össze a csatornákat"
"HybridBox: a Windows-os fuso még kérdéses, Androidos lesz még Januárban, és a FUSO box is hamarosan!"
http://www.origo.hu/techbazis/komment/20121229-a-googleteve-es-a-hajlekony-mobil-eve-lesz-2013.html
"Az okostévé már nem újdonság, a tabletekhez képest gagyi applikációk helyett azonban valóban hasznos szolgáltatások debütálhatnak a jövőre megjelenő készülékek csúcsváltozataiban. Az All Things Digital technológiai hírportál úgy tudja, hogy az LG két hét múlva mutatja be Google-szoftvert futtató tévéjét, amelyhez mikrofonos távirányító jár."
a végén még a Fuso azelőtt befussol, mielőtt elterjedt volna...
Gondolhatod, ha már ők is egész pályás letámadásba mentek át lakossági téren, akkor nagyon kellhet a bevétel... Majd jó lesz vételre 1500 alatt. :-)
Való igaz, ezen a tetves BÉT-en nem nagyon van már olyan papír, amibe belefektetné elmúlt munkájnak gyümölcsét az ember.
Nagyon úgy néz ki, hogy a kicsik azok mind tolvajok, vagy teljesen forgalomképtelenek.
A nagyok meg csak azért vannak ott, ahol vannak, mert jobban tudnak hazudni, mint a kicsik. Talán 3 cég van , ami ér valamit: Richter (aki legalább valóban kutat, fejleszt és termel), MOL az olajmezői miatt -amíg nem merülnek ki, vagy nem vált a technológia és az OTP, ami a mai napig nem értem miből tartja el önmagát, mert a vállalati szinten szinte nem is létezik, a lakossági szektornál egyre kisebb részesedése van (kihal az a nemzedék, akinek a BANK,az az OTP)... Na ők sztem jól hazudnak, de amíg mindenki hisz nekik, addig nem gond...
és a felbeszélést se, főleg nem ta alapn
tegyük hozzá
Ok.
köszönöm. tényleg.
legalább valaki nem csak hablatyol.
Nem gondoltam, hogy választ kapok.
Apenninben volt egy szép kötés ma. negyed évente van egy ilyen nagyobb kötés kb.
Egyébként egyforma napokat csinál egy éve. Be van szűkülve.
lehet figyelni a kitörés irányát majd.
Év elejéhez képest 11%mínuszban van.
Ez természetes, ha éppen nézem az oldalt válaszolok.
Kereskedni éppen lehet az E-Starral viszont erről azt gondolom, nem érdemes. Nem éri meg a kocskázatot.
Köszönöm a választ.
Nem idegeskedem, csak valami ilyesmi kommenteket is várnék, nem csak a ledumálásokat.
Elmondta mi az elképzelése, mire irányul befektetési gondolata..örülök neki, hogy válaszolt!
Köszönöm.
UI: E-starban csőd van mondja..
azért ma lehet még kereskedni vele 210nél.
Névérték 10Ft
Appeninben látok hoszútávra perspektívát, ha egy kis komolyságra vágysz. Konzumot kell még vásárolni, minnél olcsóbban, ugyanis előbb utóbb indul az építőipar is, ilyen áron kivárós. Meg a telkó játszik még nálam így jóárasítva, mondjuk ott van 600-ról is ami már olyan jól nem néz ki.
A Cig jegyzés átbaszás volt tartom, hogy nem éri meg a mostani árát sem, bár van produktum de túlárazott ötvenér venni fogom. A Hyperben nincs semmi amiben érték lenne és nem is volt. Az E-start meg szétlopták, ja és csőd van :) Te meg ne idegeskedj, nyugalom. Egyszerű kis véleményekt írok, ahogy te is.
Joe papa!
Magának minden gáz?
- CIGet 50re várja,
- E-starban minden hozzászólása ez volt.
" van-e má csőd?"
- Fusoban a fosó a gáz.
Mondtam a nagytudású Ex kisasszonynak is ajánljon egy jó részvényt, ha minden csőd..
Melyik nem az? Mit kell venni? Nem válaszolt, azt nem tudta.
Melyik papír az amiben nem szólják le az embert?
Maga tud egyet mondani? Vagy csak chatelgetnek a tőzsde fórumokon, mert egyébként minden csőd?!
Most az a módi a fórumokon, hogy senki ne vegyen ilyen papírt, mert csőd, ez minden B. kategóriás topikban elhangzik.