Köszönöm. 4300 felett érdemes volt realizálni vagy shortot nyitni. A longot egyelőre nem kell elkapkodni. A jenkiknél bármikor elkezdődhet egy józan realizálási hullám.
Most a hullámzó uptrend egy oldalazó-csökkenő szakaszában leszünk pár napig.
Köszönöm. 4300 felett érdemes volt realizálni vagy shortot nyitni. A longot egyelőre nem kell elkapkodni. A jenkiknél bármikor elkezdődhet egy józan realizálási hullám.
Most a hullámzó uptrend egy oldalazó-csökkenő szakaszában leszünk pár napig.
Kedves Lupin ur!
Gratula a tegnap reggeli megerzesehez a 4300 feletti zarassal kapcsolatban..
o)
Ünnepek alatt ? nane!
Én örök longos vagyok, 100 akcióból 1 a short, de most mindenütt "plafonon" van minden, TA alapján lekorrnak kell jönni sztem, mert ellenállások alatt állnak a görbék, kivétel az OTP neki még ven fel egy kis útja kb 4400-ig.
Aztán valójában arra megy a görbe amerre akar!
;<))
Wizes mester!
Hova lett az örök long várás?
Mondtam ne shortolj! Longos rajzomat is átrajzoltad shortosba ünnepek alatt.
Amikor esett vetted mindig, amikor emelkedik, akkor meg adnád azt a hatit?!
ejnyebejnye ,-)
bosszant mert otp-nek meg van a ciklikus mozgása..kihagytam
http://stooq.hu/q/?s=otp.hu&c=1y&t=l&a=lg&b=0
kb ilyesmi...ha nincs valami befolyásoló ügy..
Technikailag ideje kicsit korrekciózni, az indikátorok az egekben vannak. Szép lassan meglehet az 5200 is.
OTP-ben régóta ülök, bővítgetem a pakkom, van egy kisebb csomagon hitelem, azt le akarom dolgozni és eztán tovább bővítgetek.
8 ezernél majd meggondlom: realizálok-é.
o))
Nagyon csúnya dolgoknak kell történniük, hogy az OTP visszamenjen 4000 alá. Hullámzó emelkedést várok, holnapi, esetleg jövő heti technikai korrekcióval.
Pardon, ez a hatira igaz!
Asztem abban a totyikban vagyok.
Ott volt a szmájli, .. én is lefelé várom, kinn minden csúcson, - várható egy lekorr., itt ellenállásokba ütközött, ha kitörne felfelé látok 1000 pontot, de a valószínűbb beesés szintén kb 1000 pont lehet.
Lefele. A jenkik kezdenek majd el realizálni.
Itt is vagyunk 4300 felett. Holnap vagy a jövő héten jöhet pár százalékos technikai korrekció.
sztem csak a 2300Ft-os lépésközzel ennyire szőkülős.
4k+/- 400Ft sztema mostani rangéja..
Szép kép, te mindig észreveszel ilyeneket, grat... :))
Mehet, bár nekem ez volt az utolsó oti pakkom. Legalább a fentebbről beragadtak is tudnak nyerőben zárni :-)
Pedig ma jó eséllyel 4300 fölött zár.