2009 március :-))
2008ban amikor padlót fogtunk 1200as OTPvel Gyurcsány mellett nem volt bajod?
Akkor talán nem, mert elment 320ig a forint, lehetett örülni neki a pesszimistáknak.
A devizahitelesek meg belüket köpték ki, és feltankoltak 310en az euróból, mert államcsőd dumák reppentek fel, meg OTP beomlás.
Az nem volt baj, gondolom. A fidesz miatt van minden, mi?
2008ban elszállt államadósság, IMF hitel kellett az összeomlás ellen.
Most nem kell, ez a baja mindenkinek.
ja, csak előtt békén hagytak, és nem vették el a megélhetésemet, a jövedelmemet és az egész életkedvemet...ez a kormány és a fidesz a legnagyobb **** a világon!
Nehogy azt hidd, hogy csak a Tiedet, és azt se, hogy csak nálunk van ez.
Mindig mindenki az aktuális kormányt szidja.
Ha fidesz vezet akkor a szockók szidják őket, ha szockók vezetnek, a fideszesek a szockókat.
Tök mindegy minden. Ugyanúgy mint itt a fórumon, csak a másikban hibát keresni, és ráfogni vádakat, meg sárral dobálni.
Kisebbrendűség? Irigység? Hatalomszerzés? Mohóság?
Nem tudom.
Az biztos, hogy egy nagy adag pesszimizmus van mindenkiben.. én ebből a körből kiszálltam.
Nem érdekel a siránkozás.
Ha neked fájt a megszorítás.. akkor minek sz@rsz le 30%os tervezett rezsi csökkentést?
igen ez éltet...tönretették a családomat és engem is..2008-as jövedelmünk 60 %-át elvették különböző megszorításokra hivatkozva
Tudom, hogy csak ez éltet téged.
Nekem mindegy ki mit gondol.
Az is mindegy, hogy lebeszél, vagy felbeszél a fórumon.
Nekem tök mindegy minden..
szólás szabadság van.. elmondhatod ami fáj..
lexarom a csökkentést...közben a közműhálózatok meg tönkremennek...nekem már csak egy ünnepnap lesz...fityesz bukása, ov halálhíre
Mit miért?
Te így gondolod elmondtad.. én meg nem gondolom így..
Forint beszúrt 290alá.. kicsit megnyomkodjuk, aztán le.. remélem 270felé.
Hallottad, hogy januártól rezsi csökkentésként 10%csökkentés gáz, villany, távfűtésből?
És azt hogy tavaszra is szeretnének 10%ot csökkenteni?
Na meg hogy még egyet az évben?? ,-)
Mi a baj emberek? Nem szeretitek a pénzeteket?
Gyurcsány megmondta: el lehet innen menni.
Orbán meg megmondta: Vissza lehet ide jönni..
a kilopott pénzt is visszahívatják amnesztiával.
Szar@ból nem lehet várat építeni.. azért próbálkozunk valamit lépni, a ledöntött dolgokat vissza építeni.
"de igazán okát nem látom....albán, belorusz, ukrán szinten van az ország..."
neked..
nekem nem.
Az nem számít, majd FED megoldja pénzpumpával!
Semmi sem számít csak a fel!
majd rácsesznek...kötvényalapban hagytam még egy kis pénzt tavalyról...csodálkozom, hogy még hoz...ha lehet elteszem ezt a pénzt, de igazán okát nem látom....albán, belorusz, ukrán szinten van az ország...
Hali!
Tényleg megindulhatnánk mint a tavaszi paré,mert a tegnapi és mai teljesítményünkkel együttesen is alulmaradunk a tegnapi külföldi plusszoktól..
http://www.mfor.hu/cikkek/Tombol_a_bika_a_magyar_adossag_piacan.html
Továbbra is tombol a bika a magyar állampapírok piacán, veszek és viszik a magyar kötvényeket és diszkontkincstárjegyeket a befektetők!
Sziasztok!
Jött egy remek ADP adat is.
KEG is megindult.
Valami ilyesmit kívántam idei évre ,-)