Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Köszönöm a segítséget. …

#585770 hosszhuszár

Köszönöm a segítséget.

Van nekünk is orvosunk, de erre a betegségre specializálódott dokit keresnénk.

Ugyan nem 100%, hogy ez a sógorom betegsége, mert egy nagyon nem jó hírű balassagyarmati kórházban diagnosztizálták ezt.

Nagyon köszönöm a segítséget, és ha van még valakinek tippje, szívesen veszem, asszony kivan teljesen....

2 ismerősömnél is Egyipt…

#585756 Courtney

2 ismerősömnél is Egyiptomi utazás előzte meg a diagnózist.

Re: nincs cím

#585740 Dr. ursi Előzmény: #585670

ide érdemes menni ! a Gabriella és van egy másik fiatalabb doktornő is, szuperek.

Voll-módszerrel nézik.

és a crohne-ra specializáltak.

a múltkor láttam őket echo tévében valami eü-műsorban, a Béki professzornál.

http://www.medicpoliklinika.hu/statikus-tartalmak/elerhetoseg.html

de egyébként sztem is életmód pontosabban étkezésben nagy változtatás és kitartás

de ők nagyon jó eredményeket érnek el homeopátiával is

#585729 Előzmény: #585670

Van ismerős. Az ő tapasztalata azt mutatta, hogy bármennyi orvoshoz is járt, igazából segíteni nem tudtak rajta. Gyakorlatilag csak az életmód megváltoztatása (megfelelő étrend) segít, azzal szinte teljes értékű életet lehet élni, kivéve azon eseteket, amikor hullámokban ledönti a lábáról a betegség :(

#585674 Hathor Előzmény: #585667

én kettőt is ismerek. Egyik már nem él. Másik igen. Hozzáállás kérdése, életvitel, diéta, mozgás kérdése volt a felépülés, leépülés.

szeretném, ha elöl marad…

#585670 hosszhuszár

szeretném, ha elöl maradna, amíg nem olvassák egy páran, köszönöm!

Hölgyek/Urak.

Ne adj Isten, volt e, valakinek, vagy ismerősének, rokonának már Crohn-betegsége, ha igen érdekelne, hol, milyen orvosoknál járt, jártak.

Köszönöm.

Hölgyek/Urak. Ne adj Is…

#585667 hosszhuszár

Hölgyek/Urak.

Ne adj Isten, volt e, valakinek, vagy ismerősének, rokonának már Crohn-betegsége, ha igen érdekelne, hol, milyen orvosoknál járt, jártak.

Köszönöm.

#584822 Hathor Előzmény: #584793

Azért 30-50adó közül csak lehet valamit találni.. ha nem, akkor elő lehet venni a setup boxról a 170felvételből valamelyiket és amikor azt megnéztük töröljük, majd ha elkövetkezendő napokban van valami új film, akkor ismét lehet feltölteni a memóriát.

Egyébként nem nézek TVt, így nem tudom mik voltak.. nekem elég a minden nap felvett esti hiradókat megnézni, örülök ha arra jut időm.

Most a gyerekekkel jól esett megnézni a filmeket, én ezeket sem láttam, mivel egyébként nem nézek TVt ,-)

#584793 Kissherceg Előzmény: #584754

persze a gyerekekkel más, de amikor még Én voltam kicsi, akkor is ezek a filmek voltak... :) Nem akartam 36szor is reszketni, így inkább kártyáztunk :)

#584754 Hathor Előzmény: #584743

nekem az a jo, ami a gyermekeimnek. Volt par csaladi film most a napokban, felvettuk oket, este befekszunk egyutt 4en a paplan ala, osszebujunk, aztan jot pihenunk egy egy aranyos film utan. Ma delelott aranyos volt michel pfeiffer, george clooneys csaladi film, este megneztuk az Óz a nagy varazslot. Imadjak a gyerekek a reszkessetek betoroket. Nekem meg az a jo, ami nekik. Egyutt vagyunk meghitten.

#584746 Ricsi Előzmény: #584745

Én most a mufc-newcastle meccset szenvedem :D

egyébként 1-2, hehehe, hajrá city

sunderland-city 0-0, a másikon az megy ,,,

#584745 Kissherceg Előzmény: #584743

Szégyen volt a műsor, nem is néztük. Tegnap volt az életrevalok, az aranyos. Mi is netről töltjük...

#584743 Ricsi Előzmény: #584741

Te milyen országban élsz?? :D:D

pl este 8-kor két jó film is kezdődik...

Hát nálunk egész héten nem nagyon kezdődik jó film. Mármint olyan, amit még ne láttam volna. Nálunk digitv van kábelen, de megmondom őszintén, csak azért fizetek elő, mert azon vannak angol focik, és bl meccsek. A többit eszemben sincs megnézni tv-ben, valamelyik gyerek letölti neten, és megnézzük úgy. Akkor amikor akarom, és nem vágott verziót, mert pl nevetséges, hogy a retekklub minden filmet vágott formában ad le.

#584742 hosszhuszár Előzmény: #584741

hogy nektek mik vannak?

nálunk egy dróttal olyan szépen jön az rtl klub, ilyen setup box, meg ip t....ezek mik?

#584741 Hathor Előzmény: #584740

Nekem is van merevlemezes DVD felvevőm.

Én azt csinálom hogy felveszek az IP TV setup boxra műsort.

T-homenál, párhuzamosan egy időben két műsort is vehetek fel.

Például ha este 8kor két jó film kezdődik az 50magyar adó közül, akkor kettőt veszek fel. Ha meg akarom tartani a műsort, akkor átírom a dvd lejátszó merevlemézére, majd kiírom lemezre ha kell. De eddig semmit nem írtam ki, mert korlátlan lehetőség van a setup rögzítésen, meg a DVD felvevő merevlemezén.

Jelenleg 175műsor van rögzítve a T-home boxon.

#584740 Ricsi Előzmény: #584733

a merevlemezes jó, nekem is az van. Amikor felvesz, be lehet állítani, milyen sűrűn tegyen be jelet (nálam 5,10,15,30,60 perc a lehetséges). Én 5 percre állítom, és így ha elkezdődik a reklámblokk, 5 percet ugrok, ha visszanézem. Azért jobb, mint a video, mert miközben felveszel, mást tudsz nézni, én is szoktam így. Mondjuk 2 óra csúszással kezded a napot, és estére a sok reklám miatt utoléred a rendes adást :))