Napos BUX tolja fel a bollingert, MACD vételen, dupla aljból bújunk ki.
Napos BUX tolja fel a bollingert, MACD vételen, dupla aljból bújunk ki.
Na eur/huf már meg is van 290szint.. halad minden, ahogy kell.
Várjuk még méllyebbre a keresztet.
Abban is mindenki már 305-320-350eket kiabál, hogy annyi lesz.
Áhh
Miért ez a jó irány keresés?
Miért nem annak örülünk, ha 250re megy? Nem értem
Miért kell 350es HUFnak örülni?
Nekem nincs hitelem, de akkor is. Nem összeomlást akarok látni
Azért van 36Ft-on.
Van aki a múltat nézi, és van aki a jövőbe vet bizalmat.
Ti a múlton csámcsogtok, én meg a jövőben bízom.
Mondtam már párszor.
Kit érdekel mi volt a múltban? NEm azért ment ötvenedére?
14M-darab papír van, árfolyam 36, névérték 400, tető 2000.
Más nem érdekel most, hogy mi volt a múltban.
BUXban is mindenki a múlton rágódik, ez a baj.
enyhén szólva az!
csoda hogy még nem csődölt be!
amúgy kb 50 Ft az értéke
A KEG egy rosszul menedzselt vállalat, hisz veszteséges.
Többiek állandóan arról regélnek, hogy ezek tolvaj részvények és csak kisbüfik pénzére mennek, minket kifosztani.
Engem ez nem érdekel.Amiben volt egy alj lehetőség 20-30FT.kröül és visszapattent 50%ot és onnan visszacsorog, azt megveszem, hátha fordulat jön. Mivel felfele várom a piacunkat és Blue chipek szaladtak annyira előre, hogy ott ne gondolkodjak duplázásokon, így kis papírokban triplázásáokon is gondolkodom, de az lehet nem lesz, lehet lemegy a számlám felére de utána ha megy fel, nem tudsz venni, mert ha kiakad nem lesz vevő és csak limiten állnak a vevők.
Én most még mindig KEGben vagyok veszteséges pozikkal (43tól vettem lefele). Megvárom amíg elindul.
400FT a névérték, 1500on voltak az első kötések, 2000ig ment, most 36FT a pénteki 35FT után.
Dupla aljat figyelek. Ennekl ellenére nem ajánlom nektek, mert veszélyes, pont úgy mint E-star is veszélyes volt. Én felvállaltam, nyertem.
Írok privit
köszönöm,korrekt !!!
kiváncsiságból elkezdem nézegetni őket
Igen, türelem játék. Daytradre nem alkalmas. Szerintem harmincadolás, századolás után vannak vállalható papírok, amik közelebb vannak a nullához, mint a 2000pontos tetejükhöz, vagy 12000es tetőhöz, vagy éppen ezres tetőhöz képest 20-30Ftos árfolyamok megérnek egy próbát. Megkapják őket néha, és ha megy, pár napis 15-20on kiakadhat, így jelenlegi 10-20%os mínuszos várások beleférnek.
E-starban volt pár jó kanyarom, veszteséges egy sem.
Vannak olyan szintek, amik túladottságott jeleznek, és érik benne egy rántás, azokat meg lehet néha venni..de be is lehet ragadni.
Általában illikvidek az instrumentumok, de 10%on belül 5milkás értékek eladhatóak, vehetőek.
Én ráélrek mindig.. kivárhatok 10évet is, behozhatok 5-10xes pénzeket.
Vannak leghetőségek.
Amíg nem talál magára bux, addig nem bővítek pénzt itt, kell hogy érdeklődést lássak. Addig megy a próbálkozás
Hati nem hagyott várakozni, azt le kell zárni 1000pont veszteséggel maximum
Ahogy jómagam is, és mindenki aki minőségi és kedvező díjakkal szeret kereskedni. Korrekt cég, jók az előadásaik, a legügyfélbarátabb brókercégek közé tartozik, és magyar.
egyszer utánna kéne néznem ezeknek a kispappiroknak,abszolute szürke zóna számomra,lehet velük rendesen kereskedni? van likviditás? mert azt látom ha mozdulnak ,mennek rendesen, gondolom itt fokozottan előjön a türelem és a taktika kérdése...
na kettős topból jött is le a forint
Kint reméljük a réses nyitók utáni konszolidációs zászló építés folyik, és megy tovább fel.
Én most tele vagyok kis papírokkal, nem tudok hatit venni, zsét kéne behozni hozzá.
Laza ujjgyakorlat :D
Bízom benne hogy lassan megindul Molly és Oti,így hambi nyitás felé átragadhatna némi jókedv a bétre is.
Inkább úgy mondanám...ezt a teljesítményt látva kár akármilyen pozit felvenni.
azért furcsán mozog....igy is úgy is... jah..a múltkor is furcsán viselkedett már.
Buék mindenkinek! :D
Általános xarunka bétre hangulat uralkodik zéró forgalommal,úgy hogy mindenfelé öröm és bódoccság...vityáék ezt is megoldották.