Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#586574 macika Előzmény: #586544

szívesen jó ki olvasmány az tény

-

Az előttünk álló héten megkezdődik a negyedik negyedéves gyorsjelentési szezon az Egyesült Államokban, így az elmúlt hetek politikai csatározásait követően újra a vállalati eredmények kerülhetnek a figyelem középpontjába.

BAC-omat tavaly eladni i…

#585975 rbbj11

BAC-omat tavaly eladni is orbitális hibának bizonyult, iszonyúan dühös vagyok magamra. Mikor 6-ról tartottam, és 10ről visszaesett 7-re vagy 7,x-re, kistopoltak. Aztán 8 alatt visszavettem, és minimális plusszal eladtam, már arra sem emlékszem, miért.............áááááááááá utálom az ilyet

#585959 Fornit Előzmény: #585759

Miért, első a család, nem? :)

"U.S. stocks fell, erasing earlier gains, after Federal Reserve policy makers said at the latest meeting they will probably end their $85 billion monthly bond purchases sometime in 2013."

"Gép írta alá Obama hely…

#585712 Fornit

"Gép írta alá Obama helyett a törvényt

Az elnök már Hawaiin vakációzik, autopennel írta alá a fiscal cliff elkerüléséről szóló törvényt.

"

Ma nem nyitnak ki v mi v…

#585345 Fornit

Ma nem nyitnak ki v mi van?

Stooq-on nem megy a futures.

#585329 matgab Előzmény: #585277

gyakorlatilag ott is ugyanaz van, mint itt, csak itt sokkal szarabb volt a kiindulási helyzetünk.

A pénzhatalom lépésenként kizsákmányolja a társadalmat.

#585328 matgab Előzmény: #585282

Bohóc-sapkát kapsz, nem pezsgőt, mert ilyen fiatalon szilveszterkor nem a csajokat fűtöd a aját pezsiddel, hanem itt kavirnyákolsz a virtuális létben!

#585281 Bendeguz Előzmény: #585277

Nevetséges! Ezek fényévekre vannak a szocializmustól, nem értem az ilyen jellegű kirohanásokat. 450 ezer dollár az tízszerese az amcsi átlag csóró senki fizetésének. Havi 10 millió Ft. Beszarok.

#585277 kápé Előzmény: #585276

A demokrata párti és republikánus vezetők kompromisszumot kötöttek, ennek értelmében a következő tíz évben 600 milliárd dollár bevételre tesz szert Washington az évi 400 ezer dollár feletti egyéni jövedelmek adóterhének megemelésével, és ugyancsak több adót kellene fizetniük azoknak a háztartásoknak, ahol az együttes jövedelem meghaladja az évi 450 ezer dollárt.

http://www.origo.hu/gazdasag/20121231-adoemelessel-kerulik-ki-a-szakadekot-az-egyesult-allamokban.html