Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Ma nem nyitnak ki v mi v…

#585345 Fornit

Ma nem nyitnak ki v mi van?

Stooq-on nem megy a futures.

Re: nincs cím

#585329 matgab Előzmény: #585277

gyakorlatilag ott is ugyanaz van, mint itt, csak itt sokkal szarabb volt a kiindulási helyzetünk.

A pénzhatalom lépésenként kizsákmányolja a társadalmat.

#585328 matgab Előzmény: #585282

Bohóc-sapkát kapsz, nem pezsgőt, mert ilyen fiatalon szilveszterkor nem a csajokat fűtöd a aját pezsiddel, hanem itt kavirnyákolsz a virtuális létben!

#585281 Bendeguz Előzmény: #585277

Nevetséges! Ezek fényévekre vannak a szocializmustól, nem értem az ilyen jellegű kirohanásokat. 450 ezer dollár az tízszerese az amcsi átlag csóró senki fizetésének. Havi 10 millió Ft. Beszarok.

#585277 kápé Előzmény: #585276

A demokrata párti és republikánus vezetők kompromisszumot kötöttek, ennek értelmében a következő tíz évben 600 milliárd dollár bevételre tesz szert Washington az évi 400 ezer dollár feletti egyéni jövedelmek adóterhének megemelésével, és ugyancsak több adót kellene fizetniük azoknak a háztartásoknak, ahol az együttes jövedelem meghaladja az évi 450 ezer dollárt.

http://www.origo.hu/gazdasag/20121231-adoemelessel-kerulik-ki-a-szakadekot-az-egyesult-allamokban.html

#585276 Sumér harcos Előzmény: #585275

"Kiszivárgott hírek szerint amerikai politikusoknak sikerült hétfőn az utolsó pillanatban megállapodást elérniük, amellyel elkerülhetővé válik a „költségvetési szakadék” (fiscal cliff). A The New York Times online kiadása azt írja, hogy Joe Biden alelnök és Mitch McConnell szenátor, a republikánusok vezetője hétfőn megállapodott a keddtől kezdődő nagy adóemelések elhárításáról, de továbbra is vita van a kiadások csökkentéséről."

-0,7 -->-0,18 Az ok:…

#584990 Fornit

-0,7 -->-0,18

Az ok: Obama azt mondta, h nem teázni jött vissza Hawaii-ról.

:)

dec 31

#584962 Fornit

"Az amerikai piacokon szilveszter ellenére a megszokott módon zajlik majd a kereskedés."

500 db 9$ alatti rv-t 5 …

#584374 Fornit

500 db 9$ alatti rv-t 5 tételben vettek meg. Azt hittem kint nagyobb tételben nyomják.

Na bazz, meg is indultak felfelé, én meg örültem h tegnapi alj felett elment.

Re: futi szakadás

#584178 rbbj11 Előzmény: #584177

most itt stresszelek, mert benyílt egy csomó pozim, amik világvégére lettek beállítva, pl. 1415ön SP short, mivel ott tört támaszokat. A fene az egészbe, lefogadom, nullába visszaráncigálnak mindent reggelre.....áááááááááááááá