Jogos,pikkpakk rántanak rajta párszáz pontot,vmerre el kellene hagyni ezt a 15700-16300 sávot....
Jogos,pikkpakk rántanak rajta párszáz pontot,vmerre el kellene hagyni ezt a 15700-16300 sávot....
Megint vicc ami folyik. Ezt mondom, nem tudom, hogy milyen pozit vegyek fel. Így hát inkább partvonal.
ki is állok a könyvből..én is most számoltam ki...560 szokott lenni :D
hányás komolyan... short zárás jó volt, piac ment fel azóta bő 100pontot...
350 a KT....
Én is lezártam, ilyen KT mellett...
viszont lezártam a shortot..kis nyerőben....megint rángatják felfele a papírokat....szerintem 16000 felett shortokat kell nyitni...16300 még többet....167000 nál meg a legtöbbet :DDD
400 a KT nem kóser már megint vmi...
jahh, már ettől seggre lehet esni :))
Wazzze..már nyereséges a tegnapi shortom :DDD el se hiszem hogy van ilyen hogy egy short nyereséges a BÉT en :-)))) LOL
Hát kivi leszek hogy mekkora esés,korrekció lesz ebből....
298-315 vagy 325 talán. Én már eleneveztem szökésinek :)
nem is merek újabbat rádobni :) Ha otp és mol szintjei törik és richteré is újabb pakk :)
Herceg, Egon ezt írja a ma reggeli hati TA-ban:
"A rést részben betöltötte, a rés még nyitva levő része erős, megerősített ellenállás."
Hol van a rés nyitva lévő része, 298-330 között?
No a mi kis hatink megint előresiet esni :D
Minden esetre korrekt. Ha bevezetnék a bux index kereskedését (mint külföldön 1 lot;, 0,1 lot; 0,01 lot) akkor nem rázna ki senkit a kt játék meg a hideg sem. Ja és normális jutalékok mellett.
Bár azt sem bánnám, ha az erste bevezetne erre egy certifikátot...
Csak így tudom idézni Neked,itt nézd át kérlek "C" hozzászólásait...
http://www.tozsdeforum.hu/index2.phtml?menu=10&submenu=forum
Hol van ez a cikk?
"Herci ha visszaolvastad TF fórumot "C" nicknéven az illető érdekeseket írt hatival kapcsolatban,nem tudom ki lehet,de állította hogy folyamatban van a kereskedhetőbb magyar határidő bár igaz annyi minden van rajtunk kívül hogy kár lenne a sültgalambra várni...
"