mlm alap, ha azt csibészül csinálják
Ez nagy átverés, a társaság összes ügynökére az jellemző, hogy elnyeri az ügyfél bizalmát, aztán jól lehúzza, mekkora egy szemét tetű társaság a Quantis, tovább próbálkoznak ezen a néven, mert az előző nevük, a brokernet már lejáratódott.
Jó kiképzést kapott az óvónőtől;)
34-34 mrd forint? Akkor itt nem kevés átbaszás volt,Baumag 2.0
Nevet változtatott a Brokernet
Június 1-jétől Kostevc Péter elnök-vezérigazgató irányításával, egységesen QUANTIS néven folytatja tevékenységét a Brokernet, Magyarország vezető pénzügyi közvetítő vállalatcsoportja. A lépés a múlt év végén lezajlott tulajdonosi átalakulás és az azt követő üzletpolitikai megújítás utolsó lépése - közölte a társaság kedden az MTI-vel.
A különböző pénzügyi üzletágakban eddig Brokernet, QUANTIS, Palladium, Platea és Bankbroker néven jelenlévő cégcsoport márkaegyesítése hangsúlyozottabbá teszi a liechtensteini LGT Csoporttal fennálló kapcsolatát is. A közvetlenül a hercegi ház irányítása alatt álló LGT bankcsoport 30 százalékos tulajdonrésszel rendelkezik a Brokernet Csoport vezető cégének számító QUANTIS Investment Management Zrt.-ben.
A Brokernet Csoportot az átalakításon vezérigazgatóként átvezető jogász a közlemény szerint elmondta: a 2013. május 31-én elfogadott beszámoló szerint a Brokernet Investment Holding Zrt. konszolidált nettó árbevétele 7,5 milliárd forint, adózás előtti eredménye pedig 642 millió forint volt. 2013 első félévében – az előző év hasonló időszakához képest – magasabb jövedelmezőséggel működött a vállalatcsoport.
A megújult szervezet irányítását a Brokernet alapítója és többségi tulajdonosa Kostevc Péter veszi át – a QUANTIS Holding Zrt. elnök-vezérigazgatójaként, aki már korábban is hangsúlyozta: a globális pénzügyi piac az elmúlt években soha nem látott ütemben alakult át és ennek a változásnak csak szélesebb alapokon álló szolgáltatási háttérrel lehet megfelelni. Erre példa a csoport legújabb leányvállalata, a QUANTIS Alpha Zrt., amely kiemelt privát-banki szolgáltatóként a QUANTIS Csoport ügyfelei számára fejleszt egyedi befektetési konstrukciókat.
oriasi a kulonbseg:megtakaritas penzgyujtes minimalis hozammal,befektetesnel pedig hozam maximalizalas lenyeg
magam nem szamitok w-re,de meg 20 szazalekos korrekciora sem,amig mennek a penznyomdak.Raadasul nem is kell esest megvarni,ha egyedi reszvenyt veszel.2008ban is volt eleg,erosen emelkedo reszveny is.Blue chipet en se most vennek hosszu tavra,az is igaz
A megtakarítás és a befektetés közt nincs nagy különbség. Sztem közelítsük meg úgy a dolgot, h mi a pénzügyi célunk? Sztem a magas hozam és a likviditás, hisz legyen bármikor hozzáférhető. Nem olyan megtakarítási formára van szükség, ami majd 15-20 év múlva ad egy nagyobb pénzáramot, véleményem szerint az képviseli az ember érdekét, ha hónapról hónapra nagyobb összeg áll rendelkezésére, amely javít az életminőségén, a többet hozamot bármikor felhasználhatja utazásra, nyaralásra, autóvásárlásra, számítógép vásárlásra stb.
Pont erre gondoltam , de valahogy ki kellene szálnom a dax-ból. Jövőre valami nagy összeomlás lesz a világban nekem ez jött ki és pedig ha a grafikonokat nézem itt akkor mikor voltak csúcsok aljak. Akkor eszembe jutott ,valamikor írtad hogy a dax nagyobbat emelkedek és nagyobbat esik mint más és az 5 éves grafikonján tisztán látszik. Olvastam egy beírást mástól is hogy jön a W 2. alja. Amerikáról meg hogy a legjobb az lenne ha 2. héten lenne a megegyezés .
Az önkéntes ny.pénztári befizetés is csak 20% adójóváírással jár (sajnos)
kiegészítve a jelenlegi megtakarításodat én befektetésként néhány stabil, szép reményű cégbe vennék bele, és évekig csak ülnöd kéne rajta.
Pár kollégám pl azt csinálja, hogy nyit egészség pénztári számlát( amit ide befizet azért kap 20% adó jóváirást )amint vissza kapja a pénzt egyből önkéntes nyugdíjpénztári számlára utalja ide még valamennyit befizet (30% adójóváírás) és a legkockázatmentesebb alapba teszik be. Megtakarításra csak .A Pisti pl megértette hogy ha lent van egy részvény alap akkor átpakol ide és csak vár egy x időt és gyarapszik a számlája . A részvényekkel többet lehet keresni valóban de egy kezdőnek olyan nehéz eldönteni mit vegyen mikor stb a brokerek kegyetlenek és ha belefulsz a pozidba elfogy a pénzed vagy daxnál kiüt a stop és csak buksz buksz bocsi ennyi .Én most élem ezt meg . Ítt a forumon lehet a legtöbbet a legtöbbet tanulni és újra építkezni . Hasonlóan fogok kereskedni mint egy alap .
dehogynem,epp megtakaritasi celra tokeletesen alkalmas,csak befektetesi celra nem!
A unit-linked a fő profilja a brokernetnek, amivel a sok költség mellett a legnagyobb probléma, h nem likvid, drágán lehet pénzzé tenni, továbbá az eszközalapoknak van vételi és eladási árfolyama, amin további összegeket lehet bukni, hisz mindig alacsonyabban lehet visszaváltani. Jóval olcsóbb tehát a visszavásárlási árfolyam, mint amennyit befektetett.
Egy biztosítási termék sem alkalmas megtakarítási célra.
Mindenki elmegy egy dolog mellet .Az adójóváírással 30% ment a számlámra,tehát 30% megtakarítás volt.Az évek alatt ez persze csökkent. Rész vissza vásárlást kérek jövőre és lassan le is fog járni utána el felejtem .Azt se értem hogy miért hihetetlen hogy ,lehet így is +.os számla .Az üzletkötőm a mai napig rendszeresen tesz be pénzt az eseti számlára és mindig szól most ebbe az alapba abba az alapba fektet be és rendszeresen pár%-ot havonta ki tud venni. Rendszeresen dumcsizunk ezekről és eddig jól állunk .Vidékről egy néni aki csak befizette az összegeket és nem foglalkozott vele pislogott mikor fele sem volt a számláján .A másik is merősömnek is mindig szóltam mikor kellene váltani baszottrá most ő is pislog. Én meg dax-al pislogok .Kinek mi megy.
Ha vki rendszeresen akar megtakarítani, akkor több értelme van államkötvényt, vállalati kötvényt, vagy részvényt venni, hisz a befektetési alapkezelők is ilyen eszközökbe fektetnek, tehát minden út Rómába vezet, azaz érdemes közvetlenül a tőkepiacokba fektetni.