Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: Beragadt vagy hülyít?

#585091 birkanyiiroo Előzmény: #585087

Falusi levegő? Ratrakozás után hóágyúzás, aztán egy kis rézbaszás csillagmintás tangában Holle anyó dunyhái alatt? Gyűjtsd az emlékeket, odabent nem marad más.

Re: nincs cím

#585089 exmnbs1 Előzmény: #585075

"5./ Napirendi pontra vonatkozóan:

Döntés a Társaság közbenső mérlegéről (időközi beszámoló)

Határozati javaslat:

Az Igazgatóság javasolja a Közgyűlésnek, hogy fogadja el a Társaság 2012. november végi

fordulónappal elkészített közbenső mérlegét (időközi beszámolót)."

emiatt muszáj volt

viszont továbbra is sárosak az idei javított konszolidáltakkal amit haladéktalanul nyilvánosságra hoznak

#585087 Dicsák Előzmény: #585084

Menjen ki egy kicsit sétálni friss falusi hegyi levegőre, jót tesz, én is épp ezt csinálom :)

Vagy nyissa ki egy kicsit az ablakot, nehogy bebüdösödjön :)

#585086 exmnbs1 Előzmény: #585084

az hát

olyan elvakult hogy azt hiszi a pf-en egyedül nekem nem tetszik az e-star "tevékenysége)))))

érdekes ez a mérleg nem kicsit

a lányok felé a kötelezettség nagyon megnőtt hirtelen

lengyel hitel és esco nem magyarázza

viszont lehet hogy 25%.on be akarják számítani az egyezkedésben?

született egy közel 1mrd-os egyéb tartós kötelezettség is

a tőkevesztett lányok miatt pedig nincs csökkenés

törölve

#585084 Arsene Lupin Előzmény: #585082

Az lehet, hogy én hülye vagyok, a tőzsdéhez nem értek, az emberismeretem meg sz*rt sem ér.

Ön viszont a pofátlan, aljas és szemét tolvajbanda védelmezője és klónja. Esetleg tagja is? Majd kiderítik.

törölve

#585082 Dicsák Előzmény: #585081

Akkor Maga az itteni hülyéket gyarapítja :)

Akár lehetnék fosós állapotban is, mert valami ilyen vírus van most, de én jól vagyok köszönöm. :)

törölve

#585081 Arsene Lupin Előzmény: #585080

Látom, f*sós zavarában hárításba kezdett, rézb*szó klón. Amúgy 15 éve ezen a néven írogatok a fórumokon. A Pf-re legalább 10 éve nem írtam már. Ott még az itteninél is több hülye van.

törölve

#585080 Dicsák Előzmény: #584951

Kíváncsi lennék Magának, meg barátnőjének mennyi klónja van itt meg a Portfolión. Pl. a Portfolión amikor Ex "hölgyemény" harcban áll valakivel, az a valaki egyből 3mínusz jelet kap minden hozzászólására, szóval legalább két hülyítő klónocska még ott figyel :)

#585076 Arsene Lupin Előzmény: #585049

"A közbenső mérleg alátámasztására készült eredménykimutatás alapján a Társaság tartósan és jelentősen veszteséges."

Nincs esélye a részvénykonverziónak. Felszámolás lesz. Meg a többi.

#585075 Arsene Lupin Előzmény: #585049

A december 6-án készült jelentést csak most hozták nyilvánosságra. Gondolom, addig a trezorban őrizték. Lesz ott még néhány sz*ros palacsinta. Szerintem a lengyel palacsinta előbb-utóbb robban egy nagyot.

#585049 rbbj11 Előzmény: #585045

hiába szaladtak Deloitte után más könyvvizsgálóhoz, ez sem volt hajlandó rámondani erre a jelentésre se az áment. És nem csak azt sorolta fel indokként, hogy eleve több a követelés, mint bármilyen eszköz...

Maradjunk annyiban, hogy tré ez a cég matek fronton, az is volt, az is marad

#585038 Bendeguz Előzmény: #585036

mondom hetesbe menj vissza stooqon és ameddig enged kizúmolni. az rfv első 3600-1200 köre a mcd-nél 2003-ban látszik. mondom, nagyrészt poén amit írtam, mert volt pár hete egy hasonló cikk asszem apple-rfv viszonylatban. szóval ne pörögj rá ennyire :)

#585036 rbbj11 Előzmény: #585023

melyik évtizedben? Kár, hogy fura összehasonlításaid vannak, mert meki egyetlen alciklusa hosszabb, mint rfv egész története a tőzsdén...