ezt be kellett adni a vagyonfelügyelőnek
minek szavaztatnak róla utólag?
ezt be kellett adni a vagyonfelügyelőnek
minek szavaztatnak róla utólag?
Falusi levegő? Ratrakozás után hóágyúzás, aztán egy kis rézbaszás csillagmintás tangában Holle anyó dunyhái alatt? Gyűjtsd az emlékeket, odabent nem marad más.
Szívja csak az eplényi friss levegőt, amíg teheti. A sitten mást fog szívni.
"5./ Napirendi pontra vonatkozóan:
Döntés a Társaság közbenső mérlegéről (időközi beszámoló)
Határozati javaslat:
Az Igazgatóság javasolja a Közgyűlésnek, hogy fogadja el a Társaság 2012. november végi
fordulónappal elkészített közbenső mérlegét (időközi beszámolót)."
emiatt muszáj volt
viszont továbbra is sárosak az idei javított konszolidáltakkal amit haladéktalanul nyilvánosságra hoznak
Menjen ki egy kicsit sétálni friss falusi hegyi levegőre, jót tesz, én is épp ezt csinálom :)
Vagy nyissa ki egy kicsit az ablakot, nehogy bebüdösödjön :)
az hát
olyan elvakult hogy azt hiszi a pf-en egyedül nekem nem tetszik az e-star "tevékenysége)))))
érdekes ez a mérleg nem kicsit
a lányok felé a kötelezettség nagyon megnőtt hirtelen
lengyel hitel és esco nem magyarázza
viszont lehet hogy 25%.on be akarják számítani az egyezkedésben?
született egy közel 1mrd-os egyéb tartós kötelezettség is
a tőkevesztett lányok miatt pedig nincs csökkenés
Az lehet, hogy én hülye vagyok, a tőzsdéhez nem értek, az emberismeretem meg sz*rt sem ér.
Ön viszont a pofátlan, aljas és szemét tolvajbanda védelmezője és klónja. Esetleg tagja is? Majd kiderítik.
Akkor Maga az itteni hülyéket gyarapítja :)
Akár lehetnék fosós állapotban is, mert valami ilyen vírus van most, de én jól vagyok köszönöm. :)
Látom, f*sós zavarában hárításba kezdett, rézb*szó klón. Amúgy 15 éve ezen a néven írogatok a fórumokon. A Pf-re legalább 10 éve nem írtam már. Ott még az itteninél is több hülye van.
Kíváncsi lennék Magának, meg barátnőjének mennyi klónja van itt meg a Portfolión. Pl. a Portfolión amikor Ex "hölgyemény" harcban áll valakivel, az a valaki egyből 3mínusz jelet kap minden hozzászólására, szóval legalább két hülyítő klónocska még ott figyel :)
"A közbenső mérleg alátámasztására készült eredménykimutatás alapján a Társaság tartósan és jelentősen veszteséges."
Nincs esélye a részvénykonverziónak. Felszámolás lesz. Meg a többi.
A december 6-án készült jelentést csak most hozták nyilvánosságra. Gondolom, addig a trezorban őrizték. Lesz ott még néhány sz*ros palacsinta. Szerintem a lengyel palacsinta előbb-utóbb robban egy nagyot.
hiába szaladtak Deloitte után más könyvvizsgálóhoz, ez sem volt hajlandó rámondani erre a jelentésre se az áment. És nem csak azt sorolta fel indokként, hogy eleve több a követelés, mint bármilyen eszköz...
Maradjunk annyiban, hogy tré ez a cég matek fronton, az is volt, az is marad
ekaki szilveszteri meglepetés:
http://bet.hu/newkibdata/112767793/E_Star_Alternat_v_Nyrt_k_zbens__m_rleg_2012_11_30.pdf
Nem. Olyan sötét szegény, hogy a kutya éjszaka mellé harapna.
mondom hetesbe menj vissza stooqon és ameddig enged kizúmolni. az rfv első 3600-1200 köre a mcd-nél 2003-ban látszik. mondom, nagyrészt poén amit írtam, mert volt pár hete egy hasonló cikk asszem apple-rfv viszonylatban. szóval ne pörögj rá ennyire :)