Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1312

Re: nincs cím

#585083 Konvektor Előzmény: #585021

mindenki shortot lát , kicsi a kt , már csak egy jó hír kell és repülünk felfelé,mint egy rakáta

#585077 Hathor Előzmény: #585074

bocsi, telorol egy percre irok. Gyerekek. A kepbe ne rajzoljatok, mert mint mondtam tegnap reggeli rajzom volt, tehat karacsony elotti zaras, ami utan meg 250pontot emelkedett az index, igy feljebb van indi is, meg borska elkepzelt hullama is. Majd csinalok aktualis kepet, csak el vunk utazva. Mobilnet van nalam, majd ha lesz idom este irok. Udv

#585073 wizes Előzmény: #585021

Cya!

Mint írtam, szűk stoppal voltam és ki is vert, - elment a bájgli pénzem,- ráadásul kinn minden lefelé állt, a bux elszakadt tőlük, ha nem ver ki akkor is 0-ban zártam volna, tehát nem volt annyira rossz.

És mint látom kinn be is szakadt.

Nem láttam a 3szöget, kettős aljt sem, romlik a szemem. :)

Soxor már csak az ellenállás-támaszt, mozgó átlagokat, esetleg a fibót, és stochastic-MACD indit valamint a ritmust nézem. ( és a híreket, adatokat )

1szerűsödtem, minek annyit fidelni.

Alakzatoknál is sokat elhagytam, csak párat fidelek, a kettős-hármas alj, top benne van, ezért nem értem miért nem vettem észre.

o)

BUÉK!!

#585044 Borska Előzmény: #585021

Nem szokásom,ilyet tenni,de mivel közeleg szilveszter megengedek magamnak egy kis huncutságot :) kérlek bocsáss meg miatta

azért nézd meg ennek az ábrának is van ám realitása,és ha százalékban szeretném kifejezni a long-short esélyét (hozzáteszem fundával támogatva!!!!,mert ha megjön a megoldás usában összetörnek minden shortos álmot!!!!)

akkor én 70-30 ban a down irányra fogadnék,illetve tettem is a hati pozikkal ( shortból beszélek 18500as bekerárral ) ha az én verzióm él,lefelé bővítek,mert pániköntések jönnek,blue felfüggesztésekkel,na majd utánna,szerintem utánna lehet elkezdeni apránként óvatosan a longot építeni

http://kepfeltoltes.hu/view/121228/Short_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

mindenesetre azért elnéz…

#585042 Borska

mindenesetre azért elnézve usa zárást,és a zárást követő futurékat,nem bánom hogy nem longból szemlélem az eseményeket,valami történhetett a fiscal dologgal,tán hazamentek a zenészek megállapodás nélkül? ha beindul az esés,és míg mi zárva leszünk elgurul a gyógyszer,könnyen lehet január 2-a egy fekete évkezdet.....

TA alapján szemlélve pedig ha bux ismét töri és ezuttal lendülettel,magasról a 18k-s álomszintjét akkor jön a repül a nehéz kő esete,600-800pötty minusz csuklóból

....kiderül

#585040 Borska Előzmény: #585034

dehogynem :) lekisérjük 10-12k ig buxot,majd évközepe felé huszárosan fordulunk, visszaváltjuk a kézpénz eurót 350nél :) a dollárt 290 fölött :) beleveszünk hatiba,mellé egy kis otp 1200 körül, pici mol 10-11000körül :) majd felfelé kéthetente ráveszünk , év végére meglesz a tripla :) minimum,de inkább több,nacsak figyuzzátok

..... borskaaaaaa éééébresztőőőőőő :):):)

#585033 ang3lt Előzmény: #585021

Tehat ezzel a keppel azt allitod hogy ez egy trend erosito haromszog es E pont elerese utan haladunk tovabb lefele, igaz? =)

Mind1 hogy elliott szerint vagy mas szerint de a rajzodbol mas nem kovetkezhet. A cel pedig minimum 15000

Akkor miert is erolteted a longot? =) Persze van meg ott egy kis hely felfele de ha jol olvaslak reg ota akkor te hosszabb tavra tervezel =)

Csak kotoszkodom de semmi rossz indulat! =)

Amugy en is short parti vagyok jelenleg de rovidebb tavra. Szerintem a haromszog ebben a formaban nem helytallo.

BUEK mindenkinek!

Kis érdekesség 2011 évv…

#584992 Fornit

Kis érdekesség

2011 évvége

BUX 16.974

OTP 3218

MOL 17.350

BUX1212 17,525

MTEL 519

RG 34.200

#584977 BudFox Előzmény: #584936

mi a franc van már megint itt hogy a külföld esik..mi meg egyfolytában csak felfelé megyünk ?

#584936 Borska Előzmény: #584931

nahhh jóóólvan no :) akkor wizes lesz :) remélem beérik a shortod,mert ebben a pár napban picit mindha szilaj dúvadként viselkedett volna hati,illene visszacsippantania, buxnak pedig 18k alá zárnia.....

.....persze lehet ez csupán a vágyálom marad

#584932 Fornit Előzmény: #584929

Hát, amikor ránéztem 1 db vevő állt 870-en, annak adtam. (Előtte vagy 200 db, azért vártam, hátha fentebb adhatok.)

Úgyhogy ekkora "megashortom" van. :))

Reggel beszálltam egy ki…

#584929 wizes

Reggel beszálltam egy kis shorttal, érik.