Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#585363 Bendeguz Előzmény: #585354

3900 alá max gyors leszúrás lehet, vázolom az alábbi képen:

http://i.imgur.com/opEhD.png

Köszönet Lupin úr a friss ötletért, látom már miért mondja a felfelé hullámzást. Benne van!

1. szürkével alakul egy nagy ék, célára 1200 köré tehető, de ez a lehető legrosszabb eset :)

2. az éken belül látszólag Elliott-ciklus épül, most tarthat az 5. pont felé. A 3.-4. pont időben nem egyezik, így bele szabad kötni.

3. A Fibo korrekciós szintek az elmúlt 3 évben rendre ellenállásként és támaszként működtek, így nagyobb részemről a bizalom ezek jogosságában

4. kékkel egy kisebb ék is van a hetesen, erre írtam tegnap, hogy ebből kieshet a mai örömködés után és megnyalhatja az alszó szürke ék szárat 3900-4000 között.

Itt nem esik. Végre kis…

#585362 DiamondB

Itt nem esik.

Végre kiszálltam egy ocsmány longból amibe totálisan véletlenül keveredtem bele. egy hónapig ítélt tétlenségre.

Új év, új svung, hadszóljon a pörgés. Lovaglunk a fiszkálkliff peremén táncoló samu bá nyakában és mosolygunk. :D

#585326 Bendeguz Előzmény: #585322

Gondolom örülni fognak az elején a fiscal cliff megoldásának, aztán meg az indikátorok szerintem elég magasan vannak és ékelődik a naposon. Emiatt várom lefelé.

#585321 banyaiz Előzmény: #585320

Ha engem kérdezel fogalmam sincs. :)

Felfelé araszolást várnék a világban év elején februárig közepéig mondjuk. Egész évre pedig kisebb nagyobb eséssel de tovább felfelé.

Otp , Bét az idiótákkal a nyakunkon passz.

Mtel érdekes osztalék közelség, és a hamarosan lezáruló Eu-s eljárás miatt ahol különadó miatt pofánvágnak minket és csengetheti vissza az ország cégnek késedelmi kamatokkal együtt.

Otp az nagy talány mit is fog művelni, főleg az aggaszt engem, hogy 2014 előtt bármilyen plusz lóvé kell (márpedig fog kelleni mert ez a 2013-as költségvetési tervezés egy fos) az a bankokon csattan jó eséllyel.

Azért az évzárót feljebb várnám mint ahol most vagyunk. Ha másért nem azért mert közeledik a választás ahol egy forradalmár bukás Otp rakétázással ér fel kb. :)

#584924 banyaiz Előzmény: #584915

Nagyon mennek neked ezek a 48-as számok. Forradalmi időkben jó ez a forradalmi szám. :)

Kíváncsi leszek hová állítják be évzárót.

#584758 banyaiz Előzmény: #584752

:D

össz vissz eddig 14 évet húztam le különféle szerződéses, és alkalmazotti viszonyban bankokkal . Azt tapasztaltam szót lehet érteni ott az emberekkel (otp-ben is) , könnyebb mint pl Mato szövegeit emberi nyelvre lefordítani. :)

#584750 banyaiz Előzmény: #584726

Mikor teljes fényében csillogott a bank , a főnök 400 k db/év tervteljesítés esetén. Idén 25 k főnöknek .

Nem kevés a 25 k sem, de 400 k-hoz képest ? Arról nem is szólva, hogy van pár milla db részvénye már. 2,5 millió db-hoz jön még 25 k már szinte észre sem veszi kis túlzással. :)

Nekem nincs bajom a szolgáltatásaikkal, mint egy bank olyan. Kicsit futószalagszerű, méretekből adódik, a tömeget annyira nem bírom, de ez is a méretekből adódik.

Szolgáltatásaik nem olcsók, de ha megfizetik így is, plusz be kell hozni valahol a forradalmi költségeket.

#584727 Ibiza Előzmény: #584726

én jól megvagyok velük.. igaz a központhoz tartozom.. meg nem úgy kell odamenni kezitcsókolom bankos néni.. egy párszor már rendet raktam a fejekben..

#584726 wnprt Előzmény: #584250

Ahhoz képest h mennyi adóteher van az otp-n, elég sok prémiumot osztogat a felsővezetőinek, legutóbb Wolf László kapott közel 17000 részvényt, ami 70 milliós összegnek felel meg, és valószínűsítem h évente kapja ezt a juttatást, a fizetésén kívül. Egyébként egy ügyfélellenes bank, persze a részvényeivel érdemes kereskedni.

A legdrágább, legszemetebb bank a régióban, az ügyfeleivel úgy bánik, mint a kutyával.

aaz én prekoncepcióm elf…

#584347 DiamondB

aaz én prekoncepcióm elfogadhatatlanul rosszindulatú... muhahahaha

vagy jó. csak emelkedjünk kéremszépen, az a 10-es betonból van -.-

#584250 banyaiz Előzmény: #584188

Mosolyt csalsz az arcomra ezekkel amiket írtál. :) Ennyire nem volt bonyolult amit leírtam, vagy nem fogalmaztam pontosan , vagy elég hosszan nem tudom. :)

Egy dologban egyetértünk, hogy az Otp egy jó bank. Annyira jó, hogy még ezeknek a fogyatékosoknak is nehéz tönkretenni, pedig komoly erőfeszítéseket végeznek az ügyben.

#584225 Oszol Előzmény: #584188

jatszanak a brokerek?

5db-os kotesekkel 10 forintos savban hinta-palinta :)

egesz pontosan 5db-os, es 142 db-os kotesekkel.

Vagy ez is valami titkos kod?

esetleg vilagveget jelenti :)

#584188 Előzmény: #584100

Valóban el van vetve, hogy fel fognak minősíteni, és ezt már csak a liberálkommunista oldal képtelen felfogni, amit elmebajként tegnap Lúd Milla El Qro levágott, hogy "nem állnak velünk szóba", meg "persona non graták lettünk", hát nevetséges. Az meg, ahogy A NAPOKBAN az MNB fülét-farkát behúzva közel 2%-al(!!!) vágja vissza egyik napról a másikra az inflációs prognózist csak egyet jelent:

GYŐZTÜNK!

Nem bírták tovább a hazugságot és a mocskolódást fenntartani, egyszerűen kénytelenek voltak elismerni, hogy egy GDP arányosan 34%(!!!)-os +5%(!!!)-os (MNB+Kormány tartalék) ország képtelen arra, hogy rosszabb helyzetbe kerüljön, mint amiben van.

Ahogy "proféciát mondtam" úgy teljesül most sorban az, ahogy a hazugságbeszéd átvált igazságbeszédre, és stabilra áll át szinte a teljes magyar bankrendszer, elismerik a 3% hiányt a 3% inflációt és egyáltalán azt, hogy nemhogy nem sz*rban van ez a KIS ORSZÁG, ez a SZÍVEM CSÜCSKE, hanem példátlanul jó helyzetben van a többihez képest.

És ebben a koordinátarendszerben az is kiderült, hogy a bankrendszerünk is rendben van, sőt mi több, az OTP az egyik legeslegjobb bank, ami akár az EU felügyelet alá is bekerülhet, ami egyben annyit tesz, hogy az EKB védőernyője alá kerülve óriási potenciál rejlik benne.

EZEKET nem észrevenni csak elfogadhatatlanul rosszindulatú prekoncepcióval lehetséges.