Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Hullámzó uptrend

#586858 Arsene Lupin Előzmény: #586658

A hullámzás jegyében a piacok ma jó eséllyel visszakorrigálják a tegnapi esést. Utána oldalazás vagy lassú emelkedés várható. A továbbiakat eldöntik a jenki gyorsjelentések. Továbbra is alapvetően uptrendre tippelek, de hasznos dolog ilyenkor a billegtetés.

Itthon az OTP-t megfogta tegnap a 4200, a héten visszamehet 4300 fölé. Aztán majd meglátjuk. A zabszem mindig ott van Gyurka miatt.

Re: Hullámzó uptrend

#586678 Giovane Előzmény: #586658

No igen, bár már annyi a rés a piacokon, mint Gyurka kifogyhatatlan ötlettára. Nagy vola lesz az első két hónapban, kb 2 hét és ismét megkezdődik az amcsi vesszőfutás. Ma mondták a rádióba, hogy 1000 milliárdos platina pénzérmét akarnak elhelyezni a Fed-nél, hogy ennyivel csökkentsék az adósságot:)Ez olyan Gyurkás ötlet...

Hullámzó uptrend

#586658 Arsene Lupin

A hullámzó uptrend tipp továbbra is tartva, de szerintem most pár napig oldalazó-csökkenő szakasz jön. Azok a bazi nagy jenki rések nagyon csábíthatják a spekiket a józan realizálásra. Nálunk sem árt az óvatosság, legalább is kivárás szinten, a Gyurka esetleges MNB-elnöksége pofán csaphatja a BUX-ot.

Re: Lejáratná a tüntetések szónokait a kormány

#584960 Arsene Lupin Előzmény: #584905

A diákokat b*sztatni azért baromság, mert azoknak lehetnek bizonytalan szavazó kategóriájú szüleik és nagyszüleik. Ha azok is berágnak a kerályra, trónfosztás lesz a vége.

#584905 wizes Előzmény: #584899

Az a kérdés, mennyire cseszi el az ellenzék.

Semmi nem a fideszen múlik, képtelenek, normálisan tenni bármit is. Most jól összelopják magukat, bespájzolnak ellenzéki időkre és beültettek bebetonoztak - nem elég mélyre,- mindenhová saját embert amivel megpróbáljál kibekelni ha megint ellenzékbe kerülnek.

kb 1-1,2 milla stabil szavazójuk van most ezt könnyen legyűrheti az ellenzék ha nem csinálnak hülyeséget.

#584902 wizes Előzmény: #584893

Megpróbálják a diákokat lejáratni, ez olaj a tűzre, a diákok ezzel begurulnak, dafke nekimennek a fidesznek, akik semmit nem tudnak sikerként felmutatni, ezért lejáratni próbálnak másokat.

Diákokat nem fogják tudni politkusi hazugságokkal megeteni.

#584899 xmann Előzmény: #584893

ezzel jó eséllyel a 2014-es választást is bebukta, hacsak nem annyira béna lesz az ellenzéke hogy nem fog össze és külön indulnak.......................

Lejáratná a tüntetések szónokait a kormány

#584893 Arsene Lupin

Hülyeséget csinál már megint a kerály. A diákok elleni meccset teli gatyával elvesztette. Ha sokat piszkálódik, jön egy újabb tüntetéshullám.

Re: a zseni

#584088 banyaiz Előzmény: #583973

Eljutottunk oda, hogy kivétel nélkül bármelyik kinyilatkoztatását elolvasom az ürgének, hüledezem. Ezért szoktam ezen elgondolkozni. Aggasztó. :)

#584015 nemértem Előzmény: #583990

Amennyiben egy elmebetegre bízod a vagyonod, ott addig fog csökkenni , amíg el nem fogy.

A bajok gyökere az, hogy OV. a szónoklatokon meg a hazudozáson kívül a világon semmihez nem ért. Így kénytelen szimpátia alapon megbízni a kormányába, hiszen nem tudja objektíven szakmailag leellenőrizni , hogy jól csinálnak e valamit. Kitalálnak neki ilyen baromságokat, mint a stratégiai szerződés, azzal elvan mint a befőtt ,azt sem érti, de jól hangzik.

Nos, ez a félkegyelmű Kuszaszem meg valamiért nagyon szimpi neki, feltétel nélkül hisz benne, szegény ország szerencsétlenségére.

#583973 Ricsi Előzmény: #583921

Komolyan, én is ezen gondolkozom...

Sorosék pár éve bedöntötték az angol fontot. Pillanatok alatt, minden megerőltetés nélkül. De mint tudjuk, Londonban, a pénzpiac központjában csak idióták ülnek, akik ezt végignézték. Annyira jó, hogy nekünk egy ekkora zseni jutott, aki a teljes City-t lepipálva megoldja a gondokat. Teljesen megnyugodtam:))

Re: Nagyon kitartóan tüntetnek a diákok

#583955 Spade Előzmény: #583945

"Azért ebből a nagy szarkupacból a bruttó 300 felett keresők hogyan is kaptak? Mert tudomásom szerint, a legtöbb, 100 k körül kereső ember is csak a bérkompenzációval úszta meg a bércsökkenést, amit a 16%-nak köszönhetünk. "

.

ha a 16%-t megemeled akkor akik 300 fölött keresnek (általában jól képzett emberek) fogják magukat mint az orvosok és kimennek és csá. És akkor nem h a 30% nem jön be mint amivel terveztél hanem a 16% se, és a nygudíjat se lesz miből fizetni. A magas adó elleni lábbal szavazást megmutatta a franciák esete pl. Depardieu, adót emeltek már röppentek is Belgiumba. Az adókat szja tánya minél alacsonyabbara kell szorítani különben 1 év alatt kiürül az ország.

#583945 Tapasz Előzmény: #583879

Azért ebből a nagy szarkupacból a bruttó 300 felett keresők hogyan is kaptak? Mert tudomásom szerint, a legtöbb, 100 k körül kereső ember is csak a bérkompenzációval úszta meg a bércsökkenést, amit a 16%-nak köszönhetünk.

#583925 Arsene Lupin Előzmény: #583922

Igen rosszul látja a dolgokat. Politikai vakság lehet az oka. Ki kellene húzni a fejét a kerályi s*ggből!

#583924 Dr. ursi Előzmény: #583920

a fideszesek békemenetre járnak, nem pedig gyújtogatni.

ez köztudott :o)

#583923 Dr. ursi Előzmény: #583915

nemtom melyik mondatomra gondolsz.

de a kovácsokat semmi esetre se sértegetem, magam is az lévén.

csak tényt rögzítettem.