Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#584672 Waszeitung Előzmény: #584669

Én is úgy gondolom hogy Vityék most csendes vízen aveszkodnak,mert a piacot nézve a jelentősebb tőzsdék piszkos jól állak,így könnyen kukorékol a kakas a szemétdombon,ehhez képest bennünket bottal sem piszkálnak meg mert itt naponta tud változni minden.

A valóságot tekintve semmit sem sikerült megjavítani a 08-as válság óta,így nagy fellendülésre nem számítok a reálgazdasában mint ahogy nem is történt meg,kosztot idézva most előreszaladt a kutyus,Mo-ot nézve sem a kiutya sem a gazdasáf nem lódult meg.Ám mindenféle hókuszpókusz trükköt és közmunkásmozgalamt kérdőjellel fogadok,esetleg vki tudja a valóságos adatokat?

#584669 Borska Előzmény: #584668

csupán az a baj,szerintem!!! hogy a mostani gazdaságpolitikai légkörben a mai magyar kormány öngyilkos magatartása nincs büntetve,sőt van egy olyan visszacsatolás ami őket illetve a gondolkozásukat ,nézópontukat erősítve ,szerintem sokkal nagyonobb kárt fog okozni a későbbiek során,mit látnak most??? bármit tesznek,bármit kaszálnak az nem okoz komoly gondot,mert a hogy a tőzsde egy helyben topog azt nem nézik,hogy aforint épp 290? az semmi a 300as kormány prognozishoz képest,csupán az nincs belekalkulálva hogyha elszabadul az indulat akkor azt már nehéz lesz kordában tartani,sőt...... lehet majd mondani hogy a sok rosszindulatu speki megtámadta az országot,félek hogy ha nemzetközileg borul a bili ,mi csúnyán megszívjuk.......

...ne így legyen

#584668 Borska Előzmény: #584612

korrekt egyenes írás,remélem Neked lesz igazad és kifelé jövünk,akkor megpróbálok még időben ujra fordulni,mert ha ez egyszer elindul nem2-300pontot,hanem komoly 1000et fog menni,csak jöjjön a fundamentális fordulat, de annélkül ....... hm,meglátjuk

#584622 macika Előzmény: #584618

2013-ban, a választások előtt valószínűleg további "piacbarát" hangulatjavító intézkedések várhatóak - lásd 10% áram és gáz csökkentés

én kíváncsian várom milyen kreatív dolgokat találnak még ki )))

idehaza a gdp stagnál, illetve stagláció várható 2013-ban a stabilan alacsony fogyasztás, hitelezés és hullámzó forint mellett

főleg a jegybank elnök választásánál lesz érdekes a piacunk

#584618 gilgalad Előzmény: #584612

Szia,

Èn személy szerint hosszú agóniára számítok még magyar makro és tőzsde szinten. A választási év ugyanakkor hozhat némi izgalmat. Ha egyszer markánsan szakítanánk az ellenségkereséssel és tisztelnénk a partnereinket az akár gyors beruházási fordulatot is hozhat. Na ezt nem várom a jelenlegi betyároktól.

Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!

Ui: szolgálati közlemény: a 2. sz. Logora szavazok! Ezen a kütyün nem tudtam a hirlevelben megjelenő képre kattintani :)

#584612 Hathor Előzmény: #584606

"néha komolyan eltűnődök ,hogy azokat a dolgokat amiket ez a kormány prezentál, ahogy és amit kommunikál van-e még épeszű ember aki elhiszi......"

Ezek szerint van..

Mást nézel Te is, meg én is.

Te várod a beszakadást, shortot, zuhanó árfolyamot én most nem.

Bár technikailag lehetne éppen látni dolgokat ha ezt meg azt letöri akkor eshet, de most fundamentumokról beszélünk ugye jelen pillanatban.

Én fundamentálisna gödörből kilépést várok fel.

Te gödörből további esést.

Én a jövőre koncentrálok, Te a múltra, hogy ez meg az volt és van.

Ugyanazt tesszük mint eddig, hangosan gondolkodunk.

Nincs ezzel baj.

17K bux alatt én is technikailag lehet változtatom a gondolatomat.

Most egyelőre 17500fölött vagyunk.

Egon is lefele vár fej-váll alapján, én meg kettős alj alapján fel kb.

Bár usa zakózgat szépen a napokban, ennek ellenére is.

#584606 Borska Előzmény: #584582

néha komolyan eltűnődök ,hogy azokat a dolgokat amiket ez a kormány prezentál, ahogy és amit kommunikál van-e még épeszű ember aki elhiszi......

néha megrettenek az önfénytől az önámítástól és olyan az érzésem mintha ezek az emberek biciklibelsőben laknának

a Matolcsy féle siker, az Orbán-i darázs adatokkal alátámasztva :

...A magyar gazdaság leszakadása a régióban tovább folytatódott: miközben a lengyel és a szlovák GDP már 18,5, illetve 11,4%-kal haladja meg a 2007-es értéket, Közép-Kelet-Európában Magyarország az egyetlen, ahol a kibocsátás még nem érte el az öt évvel ezelőtti mértéket (2012. július és szeptember között 4,8%-kal maradt el attól). A magyar gazdaság növekedését továbbra is a tartósan szűkülő belföldi felhasználás fékezi, amit a nettó export csak korlátozott mértékben képes ellensúlyozni. Ez utóbbi dinamikájában is erős lassulás figyelhető meg az év közepétől: a nemzetközi konjunktúra mérséklődésének hatására visszaesett a kivitel, a továbbra is magas külkereskedelmi többlet csak az alacsony belső kereslet miatt csökkenő importnak köszönhető. ....

a teljes cikk :

http://www.portfolio.hu/gazdasag/jovore_sem_lesz_elrugaszkodas.177500.html

no comment

Magyarországon növekedés…

#584582 Hathor

Magyarországon növekedési fordulat jön - mondta Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter a Magyar Hírlap szombati számában megjelent interjúban.

Kifejtette: rendbe hozták az állam pénzügyeit, csökken az államadósság, mérséklődik az állam finanszírozási költsége, a növekedés forrását adják majd az itt működő nagy autógyárak, a fogyasztásbővülés a rezsiköltség-csökkentéssel a lakosságnál maradó forrásból, az uniós pénzek felhasználása, és növekedési potenciált jelent a munkahelyvédelmi akcióterv is.

Matolcsy György szerint a belföldi monopóliumokat üzemeltető néhány külföldi nagyvállalatnak meg kell értenie a felelősségvállalás fontosságát, el kell fogadnia a kormányzat rezsiköltség-csökkentő törekvéseit, és nemzeti érdek az energetikai monopóliumok visszaszerzése.

Az interjúban Matolcsy György beszélt arról, hogy ötszörösére, 2,5 milliárd euróra nőtt 2010-től a magyarországi kínai befektetések értéke, és a következő hat hónapban jelentős kínai befektetéseket jelentenek be.

Magyarország iránt a bizalom felépült, a világpiacon az egyik legkapósabb a forint állampapír - mutatott rá a miniszter, aki szerint a jelenlegi kormánynak sosem volt szüksége az IMF-hitelre, csak védőhálóra, és ez utóbbiról szívesen tárgyalnak. "A nézetkülönbség abból adódik, hogy ránk akarják tukmálni a pénzt, nekünk meg nem kell" - mondta a miniszter.

Arra a kérdésre, hogy ő lesz-e márciustól a nemzeti bank elnöke, Matolcsy György elmondta: ilyen felkérést nem kapott, és remekül érzi magát a jelenlegi munkakörében.

http://www.portfolio.hu/gazdasag/matolcsy_rank_akarja_tukmalni_a_penzt_az_imf.177495.html

jaja.. jöhetne már..

#584470 Hathor Előzmény: #584469

Mondtam, hogy reménytelen vagy.

Én meg megszoktam, hogy mindenki másképpen gondolkodik mint én, vagyis engem kritizálnak.. elfogadom.. :D

#584469 Kissherceg Előzmény: #584468

1,5% elmozdulásban semmi történelmi nincs... 2008-9ben akkor minden nap flash crash volt... bulvármédiából nem kérek :)

#584452 Kissherceg Előzmény: #584451

20 perc elmozdulás után 1,5%, a flash crashnél pedig 10% volt 10 perc alatt, ami 1000 pont volt dji-ben... Tőzsdéhez jó emlékezet kell....

#584451 Hathor Előzmény: #584407

50pont elmozdulás egy pillanat alatt nem 1.5%.

Én nem 24óra leforgása alatt tette.