Na fa feldíszítve, ebéd is meg volt.
Igényes elemzés, majd meglátjuk mennyire találták el :D
Na fa feldíszítve, ebéd is meg volt.
Igényes elemzés, majd meglátjuk mennyire találták el :D
Egy kis elemzés, ha valaki még nem látta volna:
http://prezi.com/9l8pucop6xsy/random-capital-jovobe-tekinto-konferencia/
http://www.investor.hu/news/elemzesek/20121221-lepofoztak-a-magyar-telekomot.html
" busás osztalékhozammal kecsegtető Magyar Telekom részvények a szokásos tavaszi osztalékrali közeledtével egyre inkább képesek lennének magukhoz térni. "
pepegetnek )))))))))))
Meglátjuk,én 5%-ért nem veszek államkötvényt...
Ott is vártam 1,5 évet,de ha nincs ekkora emelkedés benne,nem adtam volna el belőle......
Itt 3 év körül tervezem a tartózkodást,majd kiderül.....bár egy 25%-os emelkedésbe lehet beleadnék......passz...az még odébb lesz...
nekem még eshetne :) mondjuk most visszateszt mehetne 390ig
Lassan már csak 1 Mrd euro a cég értéke.....most kezdtem még csak venni,de ezután már csak emelkedésben akarok.......
pssszt, ügyelnem kell, hogy 5% alatt maradjak :)
Jól látom,hogy az elmult 1-1,5 év legnagyobb forgalma volt ma ???
Reszkessetek, belevettem! :-) Pedig megfogattam, hogy a f@s BÉT-en semmit sem veszek, (elvégre olyan szépen hoznak(tak) azok a sz@r küüföödi részvények, hogy lett haszon télire)
Csak nehogy a végén Ekaki - Telkó paritás legyen...
nyáron egy darabon se volt , ősztől néztem csak
de most nagy eladó van, aki szórja 4.dik hete, ő eddig nem volt ,
lásd egis gyalázás 14K alá szórás esztelenül
a spanyol telefonica is hasonló sorsot járt be lásd bét-a
http://stooq.com/q/?s=tef.us&c=3y&t=c&a=lg&b=0
ott még osztalék se lesz,+ hatalmas adósságuk van + németi kibocsájtás lesz jövőre stb.
de nálunk más a tészta
illikvid piacot könnyű beverni, de azért veszi is valaki(k)
érdekes, hogy nyáron még nem ez a próféciád ment :)
reméljük
de azt tudomásul kell venni hogy maga a telekom szektor (szerte a világban egy két cégtől eltekintve) az nem egy növekedő ágazat mint pl a gyógyszer, hanem inkább osztalékos
tehát sehol se rajonganak érte, annak már vége
ez van!
tudomásul kell venni!
osztalék reméljük 40 felett lesz
De mennyi lehet szerinted az osztalék? 4 . mobil az a mostani osztalékot nem fogja érinteni. Ezt olvasom én is több helyről osztalék csökkenés lehet. De 360 alatt hát ez kb egy 30 Ft-os osztaléknak megfelelő árazás. Érdekes lesz ez első félévben. Vsz szelvényvágás előtti hónapokban erre rácuppanhatnak. Hacsak nem jön újabb korszakalkotó ötlet az adóztatására.
egy nagy kiszálló van sajna 3 hónapja csorgatja, de remélhetően ma eladta mind
egyébként oszti csökkenés, 4.dik mobil stb..
sajna a telekom szektort sehol se kedvelik már
ez van!
Hű de vonzó már ez a papír. Szezonvégi leárazás. Azt kellene jól megsaccolni mekkora osztalékra futja 2013-ban.
Ha egy 45-50 Ft körüli összejön akkor vsz szelvényvágás előtt legalább 100 Ft-al feljebb lesz, de lehet 500 felett.
Esnek tovább a hozamok, még akár 40 Ft-os osztaléknál is ott lehet 450-500 akár.
Gáz téma is szopatja a céget, a közműdíjak vagy mi a búbánat is, kap sebeket. Be kéne lőni a várható osztalékot vhogy. :)
Macika! Szerinted mi lehet a háttérben? Gondolom em csak pár kisbüfi átköti tbszre ...