Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

azééért csak óvatosan a …

#584925 Borska

azééért csak óvatosan a longgal is :) mert van egy olyan érzésem hogy ezt az usa költségvetési cuccot nem igazán kezelték komolyan a nemzetközi piacok,usában van némi óvatos profitrealizálás és biztonsági kiszállás de eu vagy ázsia félvállról vette eddig a dolgot,és mint tudjuk mindig arra mozdulnak amerre a legjobban fáj..... az átmeneti megoldás ,hogy 2hónappal kitolják a döntéshozatatalt némiképp előrevetíti a hétvégi sikertelen tárgyaláskimenetelt,és ha hirtelen ocsudnak a piacok nagy piros gyertyák jönnek,ha megoldják akkor pedig usa fellélegzés és további ralli is akár,de a Mo gazdaságpolitika akkor is kardként fog lebegni a bét fölött,most valahogy minden irány veszélyes :) az a tuti hogy aki partvonalon áll,annak nem lesz vizes a gatyaszára :) :) :)

Re: nincs cím

#584804 Konvektor Előzmény: #584798

long nyitás 18452 Stop 18540 még karácsony előttről

zárás talán 18800, inkább 19020

Vettem pár kontit záróba…

#584424 Fornit

Vettem pár kontit záróban.

2 nap alatt újabb 200 pontot szűkült a kt. Ennél magasabban adtam múlt hétfőn 17.6xx-es buxnál.

1700 darabos kötés ,hm ,…

#584336 Borska

1700 darabos kötés ,hm ,hm .................

hozzáteszem a két fő alk…

#584327 Borska

hozzáteszem a két fő alkotó az OTP és a MOL nagyon emberesen viselkedik ma,ha a 4100as és a 17000es szintet megvédik akár későbbiekben bázisként szolgálva ugródeszka is lehet, én bízom a 4-8órás kanóckivétben külhonban ,ami próbárateheti bux erejét, usa nyitáskor kiderül a pánikbeleadás irány adott-e vagy csak ösztönrekció volt

#584324 Borska Előzmény: #584274

jogos a dolog :)

és abban is biztos vagyok hogy megoldják,de a végjáték még lehet mókás,ha meg mégsem oldják meg akkor jó az irány :)

...kiderül

#584295 BudFox Előzmény: #584255

Igen igen..... ez a legfontosabb, nem csak egy irányba beállni, mert akkor későn reagálsz ha fordul a piac...

No, sok pénzt, és sikert mindenkinek az új Határidőben srácok !!

#584274 Frontin Előzmény: #584248

Ne csináld hogy nem számítottál erre! Bárki bármit mond a nagy összefogásról/hazafiasságról a bajban, az ilyen kényszerhelyzeteket mindegyik fél könyörtelenül kihasználja piszkos alkuk megkötésére, kvázi zsarolásra. A fiscal cliff vagy mi a franc is csak egy a lehetőségek közül,bármilyen drámai helyzetről is van szó. Meg fogják oldani, de nem lesz gyors és egyszerű megállapodás, helyette lesz bizonytalanság/csapkodás, ami nekünk spekiknek maga lesz a paradicsom. ;-)

#584259 Borska Előzmény: #584252

Bud intézz el egy 17500 alázárást BUXban :) avval elégedett lennék ,ebből az irányból szemlélve

#584258 Fornit Előzmény: #584255

Én most vhogy nem tudok ráadni... az előző shortom 612 körül nyílt 6xx-es bux mellett ráadásul piacin adtam rá, 2 napja még 800 volt a kt, most már 700. Jó lenne tudni mi lesz a "normál" kt.

Egy kicsi dax shortot nyitottam inkább ma.

#584255 Borska Előzmény: #584252

:) egyenlőre úgy néz ki

de én igyekszem nem elkötelezni magam ,mert ha beledumálja az ember a saját agyába a fals dolgokat,akkor bazi nehezzen lébecol ki belőlle, simán lehet ám ebből brutál tépés is,hisz nemzetközi viszonylatban csunya a bux teljesítménye, ahogy Mo-n kijön valami fundamentálisan jó hír,elszállhatunk,szóval óvatosan mindkét irányba :)