én is elindítottam... első biznisz itt.. Short !!
mi kitartunk a short mellett igaz ?
én is elindítottam... első biznisz itt.. Short !!
mi kitartunk a short mellett igaz ?
ismét átrajzolta bennem a rövidtávú jövőképet az usa politikusok tökölése, a nemzetközi indexet TA-s durva nagybontású divergenciái,szerintem a bux pár napos konszolidációját ma összezúzhatják evvel a bizonytalansággal,ismét a letörést várom
hati longok zárva és ugyanonnan shortok indítva
18520as long zárva 18495ön
és az első pakk short 18495ről elindult, marad az alőző verzió,napos fej váll nyakvonalának törésénél short bővítés
....kiderül
Záróban shortok visszavéve.
Múlt hétfő reggel óta először kötöttem :))
a bux1312-ön szuper belépés longra szerintem, jó kis sc gyanús . longból beszélek
long nyitás 18452 Stop 18300 még tegnap
a 300 darabos dugót szépen kivették,nem bánnám ha elindulna egy vigaszrally jó erős SCvel ,kényszerzárásokkal fűszerezve,lemásolhatnánk az idei évkezdetet........
az első pakk megnyílt long irányba 18520as átlaggal
remélem haszon is lesz ,nem csak Tapasz-talat :) :) :)
köszi,azon gondolkodok beülök melléd a csónakba,evezzünk együtt :) de még nem osztották ki a csomagomat
http://www.aranymagyarorszag.hu/hirek_az-osszeomlas-folyik_1152
ciprusról is csődökök várhatóak..
miközben Magyarország nincs fiskális nyomás alatt..(rss hírek) jééé
Gratula. Most akkor jöhetek én, hogy zárhassam a longjaimat nyerőben :-)
igen,láttam a mol rántást és a felkötésgyanút,illetve a nemzetközi rakétát és inkább zártam
...nem is sejtem mi jöhet,meglátjuk
Én múlt héten adtam rá hétfőn, még az illikvid korszakában, 61?-en, 1000-es kt mellett. (azóta nem is volt kötésem)
Néhány darab.
Végébe hirtelen beleráncigáltak (mol tel rg)
hati shortok zárása
18760-18500 +260pont
minden plusszot meg kell becsülni :)
ahogy letöri naposon a bux a támaszát ,és beérik a fejváll tolom is rá a következő 10es egységet,már ha letörik....
Kissé ellentétes a pozi! :D
megnyíltak az első shortok 18760ról
a délutáni bejelentésre kíváncsi leszek,lehet irányt ad ismét pár napra ,hétre, a 4ó-s csártomon az indi beadta a short jelet,úgy hogy képtelen volt igazán long tartományba feljutni,ma-holnap naposon is fordul a jel,ha igazam lesz lassan újabb öntések jönnek és egy alacsonyabb szintet tesztelhetünk,első lépésből bux 17500,ott csapkodás,majd ha letörik akor a napos fejváll csúnyán lokális minimumokra tolja az indexet,kérdés a hati kamattartama
...kiderül