usa topikban le volt írva az oka... semmi flashcrash nincs 1,5% elmozdulásnál... :) milyen crash....
2000k vételen jól néz ki :)
usa topikban le volt írva az oka... semmi flashcrash nincs 1,5% elmozdulásnál... :) milyen crash....
2000k vételen jól néz ki :)
no, lezártam mindent...ideje innen lelépni...
folytatjuk az új -ban .
Én nem nézem. Ki is kapcsoltam a ker.rendszert, mert rohanok el a géptől.
Sziasztok!
Nem tudom, hogy észrevettétek-e, de a nyitás óta valaki 10 másodpercenként vesz az 5 legnagyobb papírból 5 darabokat. Lehet, hogy készül valami?
Este még jól álltunk a Fitch Ratings bejelentésre: EUR/HUF csökkenő csatornában: (esti kép)
Flash crash lehetett este.
Szerintem határidős zárás van, és ehhez már illikvid volt a piac éjjel.
mutyi az van.... ez tudtuk mindig..
no én meg elírtam a számokat...úgyhogy már csak 4 k longom van..ott állok 17.830 -on..valaki vegye meg :D
Hihetetlen erős a BÉT még most is...
már értem hogy miért vették tegnap az OTP -t ennyire..... ma sem akarják adni, a hitelminősítők miatt...de tegnap már tudta ezt valaki...gyanús volt hogy akkora volt az erő az OTP -ben.... ezt ki vizsgálja ki ilyenkor ?
ma is venni akarják...látszik már most is.
Yo reggelt!
Tegnap napi maxon bezárt USA, utána pár óra múlva 50pont esés.
Normális ez? Határidő kifutások vannak. Egy illikvid kereskedés mellett nagyobb kilengést tud okozni egy határidős zárás szerintem, ez lehet az ok.
Mert mindent a fiscal cliffre fogni unalmas.
Most reagálunk nyugatra, ha csúcsra emelkedik nyugat, az nem érdekes, mert kis hazánkban vagyunkj.
Most kis hazánknak stabil besorolást adtak este, erősödött rá a forint, most az sem érdekes.
-50es KTt a pesszimistáknak, persze.. végtére is ez a normális..
amúgy nekem is long lesz az utolsó pozícióm ebben .-))
még van egy kis shortom...ami nagyobb a longnál..tehát lezárom a shortot...és utolsónak a longot kell zárni :-))
Nézzétek az SP futurest :
-1.35 %
igy szép befejezni az évet .-)
12,07-óta én is longban,de én 1212-ben -17800-17830,bízom hogy zárásra meghúzzák mint tavaly is, ha nem, így jártam
vaskos nyerőben, ugye? :) Nekem is utolsó pozim long volt :P
Helló!
Csak jelzem, hogy már kb. 2 hete longban vagyok, de 1312 ben, mert a 1212 ben közel a lejárat.
:-)))
Nem csak te longolsz, és Borska is longra váltott már :-)
Na.. ugye, ugye.. ,-)
Nem minősített le minket a Fitch! - Megugrott a forint
Míg a piacokon sokan féltek attól, hogy a Fitch Ratings követi az S&P példáját és szintén leminősíti a magyar államadósság besorolását, addig nem ez történt: megerősítette a besorolásunkat ("BB+"). Sőt a besorolás kilátását is stabilra változtatta az eddigi leminősítést valószínûsítő negatívról. A kedvező hírre a forint azonnal egy egységgel erősödött az euróval szemben 285-ig.
http://www.portfolio.hu/gazdasag/nem_minositett_le_minket_a_fitch_megugrott_a_forint.177420.html
EUR/USD 1.33
DAX 7672
Tudom, Bux meg rohadjon meg.. :D
ja.. meg az összes kis papír menjen csődbe, ez a trendi most... :D
Ja meg kancsal mondjon le, meg OV is, tudom.. mást sem vár a kisbüfi kör :D
ja meg azt, hogy mikor lehet már mindent shortolni..
Ünneplitek dec.22-én az újra születést a világvége után? :D