Mátraszentistvánban is kiesett már vagy 2-3 nap az áramszolgáltatók hanyag munkavégzése miatt.
Mátraszentistvánban is kiesett már vagy 2-3 nap az áramszolgáltatók hanyag munkavégzése miatt.
Kötvényes szabotőrök voltak :-)
Kevés volt a szánhúzó ló, cipelhettük a nyakunkban a délután a sok síelőt.
A jegyeket természetesen visszaváltjuk, 17%-os árfolyamon a hétfői napon. A kedd már nem garantált, akkor 17 E-star törzsrészvényt kaphatnak érte!
Áramszünet miatt vasárnap fél napig csak egy felvonó működött az eplényi síarénában; a szolgáltató szerint estére áll helyre teljesen a rend.
Reggeltől délután fél egyig csak egy független kábelről működő felvonó vitte a síelőket az eplényi Nordica Síarénában, mivel áramszünet volt az egész környéken. Miután az áramszolgáltató aggregátora ismét adott áramot a hét felvonóból már öt üzemelt. Az aggregátor indulása után másfél óráig ingyen használhatták a felvonókat a síelők - tájékoztatta az MTI-t Ebele Bálint marketing vezető vasárnap.
Aki visszavitte a vasárnapi jegyét, vagy ezután teszi ezt meg kárpótlást kap - ígérte.
Hozzátette: a vendégeket azzal is igyekeznek kárpótolni, hogy vasárnap délután hat óra helyett este nyolckor zárnak.
Ebele Bálint szerint a kellemetlen helyzetet a vendégek megértéssel fogadták. Mint mondta, az áramszolgáltató azt ígérte, hogy este nyolc, kilenc órára szünteti meg teljesen a hibát.
Jól láttam, itt is a Rafi hitelez? Jól összenőttek CSabronnal.
ok, de utána meg nőtt :) Tehát sztm szokásos hitel törlesztéssel szedik ki a pénzt az ilyen cégekből, nem a saját tőke sztorival. Lásd econet boldog 10 éve.. Persze az tény, hogy saját tőke leszállítással is szokás kivenni
bocs a saját tőke 2009-ről 2010-re csökkent... Pénzkivétel nélkül és nyereség mellett...
Mit is mondhatnék ? Kreatív!
"A tulajdonosok egyelőre nem veszik ki a befektetett tőkét a cégből, így az elmúlt 3 év mindegyikében nyereséges volt a Nordica Kft."
És akkor hogyan csökkent a saját tőke nagysága 2011-re 2010-ről, ha közben még nyereséget is termelt a cég...
Már itt látszik, hogy itt megint valaki gyengeelméjűnek tekint valakit...
Ráadásul növekvő árbev mellett egyre csökkenő profit, ez nem jó omen.
Az ügyvezetést ismerjük, mint a tenyerünket- inkább nem kommentálom őket.
Egyszóval BÉT képes cég!
a cég számai alapján tőzsde képes? :)
12.300?
Sehol nem vagy apukám!
Nekem ATH-s vételem volt EETEK felfügg utáni nyitásban!
(És a röhej, hogy a teljes akkori meglévő pakkom eladási orderen is bent volt arra az esetre, ha meghúznák a hírre! Az lett volna a legjobb húzás életemben, ha akkor eladom), így meg a legrosszabb lett...
" itthon fektette be a pénzét és nem külföldön tette mindezt, mint sok pályatársa."
Erről ez a vicc jut eszembe:
A főnök az egyik beosztotjáért kezd aggódni, mivel az naponta rendszeresen eltünik a munkahelyről délben. Felbérel egy nyomozót, aki utanajár a beosztotnak:
- Főnök Úr, utanajártam a beosztotjának. 12-kor beül a kocsijába, elmegy ebédelni a házába , lefekszik a feleségével, lepihen az ágyába és utána visszajön 2-kor dolgozni!
- Nahát, ez egészséges. - mondja a főnök. - Már azt hittem, hogy valami baja van!
- Tegezhetem? - kérdi a nyomozó.
- Persze.
- Beült a kocsidba, elhajtott a házadba, lefekszik a feleségeddel, lepihen az ágyadba, és 2-kor visszajön dolgozni.
Ha tegezel , akkor kinek a pénzét fektette ide be? :-)
Ez a 800 millió vajon honnan jött? Illetve ha "tiszta" az eredete, miképp zsírozták le? Valahol lennie kell a 10 milliárdnak!
energiát e-star adja :)
Igen, ez érdekes, h nyereségesek tudtak lenni. Energiaköltség, vízköltség, egyéb működtetési és beruházási költségek... Rengeteg pénz.
Mondjuk, nagyon drága is a bérlet...
A hóágyúzás zabálja az energiát, nem olcsó mulatság. Nem hiszem, hogy valóban nyereségesen tud működni egy ilyen cég. Ez is büdös, mint Csabika körül minden.
Remélem Karácsonyra megküldi az örökös VIP belépőm (ez annak jár aki 12.300ft-on is vásárolt az elcsúsz-tál-ból)
jó szórakozást