Nekem Markers van ahhoz nem kell,így sajna nem tudok segíteni ebben,hogy hatit adni kéne vagy venni ez jó kérdés,sztem 15700 erős támasz ha az törik short,különben meg csak kóválygunk....
Nekem Markers van ahhoz nem kell,így sajna nem tudok segíteni ebben,hogy hatit adni kéne vagy venni ez jó kérdés,sztem 15700 erős támasz ha az törik short,különben meg csak kóválygunk....
:))
már csak a mai pozinyitás irányát súghatnád meg :DD
más, nem volt tegnap bekapcsolva semmi és ezért nincs ami adatbázisom a tegnapról
sajnos saruman oldalán sincs meg a tegnapi adatbázis
valaki esetleg meg tudna dobni vele?
thx.
Várjuk a remélhetőleg pozitív tapasztalatokat!
mint irtam, még nem tradeltem vele, viszont aki a tippet adta évek óta használja, remélem nem csak nála működik :)
szóval, gyakorlati tapasztalatok később ;-)
Azért én erre a hati készletpárosítási szabályra nem mernék mérget venni. Én úgy tudtam hati mindig FIFO. Ki tudnád próbálni hogy _valóban_ figyelembe veszi-e amit beállítasz?
pont erre kérdeztem rá a quaestornál, számlanyitáskor
aszonta a broki, h negyed évente vizsgálja felül a KELLER az alapletétet és módosítja szükség szerint
megtörtén, bár én a másik irányra gondoltam :((
háj, egy tapasztalt speki javaslatára nyitottatm egy másik számlát csütörtökön itt:
http://www.quaestor.hu/index.phtml?ow_page_number=1814
áttoltam minden lét a kbc-től, csak annyit hagytam rajta, h a realt onnan nézem
hatiban van külön mind a vételnél, mind az aladásnál pozi nyitás és zárás opció, tehát egyszerre tudsz longolni-shortolni, kezeli a portfoliót LIFO-HIFO, stb....
itt egy screenshot:
http://kepfeltoltes.hu/090603/webbroki_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
teszt a héten :))
ha nem kell az online adat, 400Ft a havi számlavezetés
Értem én,hati 15700 ig short,onnan long :DD
No további szép estét az éjszakai baglyoknak!
16200 alatt hati shortos, 16350 felett longos :)
Mintha a magyar piac usákok előtt járna,megelőlegeztük kitörésüket,most pedig csorgunk lefelé lassan,ami lassan amcsikra is ráférne,Kitano által említett támasz lehet a vízválasztó,bár élénken él bennem az emlék amikor pár ezer ponttal lejjebb nem ment az esés,el is szálltunk felfelé,bár most ennek kisebb esélyt adok,de gondolom nem adjuk majd könnyen a bőrünket...
amennyiben helyes irányt feltételezünk, akkor holnap shortot bővítek. Én pénteken nem mertem belevenni hatiba, csak prompt piacba... :) MOL, Ricsi már mutatja az irányt, sose késő csatlakozni :)
Dolgozom, válságmenedzsment társcégnél, mérlegelfogadó taggyűlések stb. Valamiből meg is kell keresni azt a pénzt, amit a tőzsdén cseszek el. :-)))
Pénteken záróban (15645) belongozódtam határidőben, gondoltam ez a támasz párszor már megtartotta. Zabszem effektus megvolt, mikor láttam, hogy mindent lekötöttek. Ma ki is vágtam még délelőtt 150-en, le is nyomtam 050-ig a könyvet. Úgy látom nem veszítettem vele sokat. Amúgy mint korábban már írtam, nem érzem az irányt. Bikában nem hiszek, de ezt az agymenést látva idő hiányában shortolni sem mertem. Most viszont úgy tűnik több időm lesz. TA alapján hati short irányba áll? Ha jól látom, alacsonyabb tetőt csináltunk...
Csodák nincsenek pár nap alatt,kivéve buxot :D
olvastam persze, írta folyamatban van, erre mai hír, hogy tovább emelik a díjat...
Köszönöm szépen,Te nemzetköziben kereskedsz?
Herci ha visszaolvastad TF fórumot "C" nicknéven az illető érdekeseket írt hatival kapcsolatban,nem tudom ki lehet,de állította hogy folyamatban van a kereskedhetőbb magyar határidő bár igaz annyi minden van rajtunk kívül hogy kár lenne a sültgalambra várni...
Igen ismerem őket, de egy komolyabb rendszerre várok egyelőre. Addig próbálkozunk itthon vmi aprót összehozni. Azért köszi.
Mostanában elég inaktív vagy, semmi esemény?
http://www.bpforex.hu/hu/letoltes
Sok más mellett a négy magyar blue napon túl is shortolható.
gondolod? :-)
minden megeshet manapság .........
sztm eltévedtél...