Reggel 6-tól, du. 4-ig??? Ne légy telhetetlen. :)
persze, azt beszélik érdemes :))
ez természetes, valamikor meg kell venni a kari ajit is. :)
ma hívtam egy igazgatóságot fontos ügyben du 4kor, de mondták, hogy már senki sincs bent... Egy igazgatóságon bazzz.... szégyen
én ma almapálinkával kezeltem a problémát. :) infláció csak akkor megoldás mikor nem devizában van eladósodva mindenki. a költségvetés kiadás oldalán kell faragni de keményen, kb fele köztiszviselő is bőven elég lenne ennek az országnak.
kinőni? na nevetessél meg már, ezt mondjuk 20 éve és egyre több lesz
még 20 év? addigra itt a következő válság, ebben biztos lehetsz és mehetünk megint újabb hitelekért amikor a régi felét se fizettük vissza ))
elinflálni azt kell!!
inkább igyunk jó kis szilvóriumot ))
milyen reform, csak pofázás megy meg adószedés. ja és én megszavaztam őket.
igen igaz
ha a pénzt nem a lyukak betömésére használják fel, hanem befektetik és onnan jövedelem származik pl adó, osztalék,
illetve egyszerűen csak bizalmi "jövedelem" ami a forintot erősíti
a "reformokra" fektetett pénz nem fial igazán legalábbis eddig nem volt jellemző
pl eu refform, oktatási reform stb stb inkább vitték a pénzt, ráadásul össze vissza variálták ))
ááhh
ahogy Demján papa mondta: az államadósságot nem visszafizetni kell, hanem kinőni.
Könnyebben lehet 6% körülit kitermelni, mint a 8-at, nem beszélve az infláról. Én hosszútávúakat bocsátanék ki, de tosznak rá. Az, hogy a kormány mire használja fel a jelenlegi hiteleket az ő felelőssége, de ilyen feltételek mellett simán ki lehetne termelni
hozaméhség? aha
akkor az majdnem olyan mint a hitelezési éhség? fedezet nélkül?
csakhogy ezt nekünk ki is kell termelni, ha nem megy akkor adóemelés
na szép jövőnk lesz - megint
aztán lehet euorós kötvényeket is nyomtatni, hogy a templ ki lehessen fizetni majd
sztm is kezd már gáz lenni, főleg a templetont minősíteni ilyen alap teljesítmény mellett.... Hozam éhség van a piacokon és amíg ez nem változik, addig a kockázatok is háttérbe szorulnak. Az elmúlt 1,5-2 év ezt mutatja, mert elég komoly ámokfutás mellett is veszik az állampapírokat és a csődveszélye azért nem áll fenn... Pedig vezetőink bejelentették párszor.
ez az irománya azért egy túró. tud ő jobbat is, de az apokalipszis várása lassan kóros lesz. úgy összességében, mégha valósak is félelmei a reálgazdasággal kapcsolatban, a felfele kört is meg kellett volna lovagolni a mesternek, mert a speki alap nem hízik.
"PS: Az országos televízióknál a hírt a kormány letiltatta."
Mit? :o