Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nyilasi befektetési alap

Re: nincs cím

#583772 Kissherceg Előzmény: #583770

ma hívtam egy igazgatóságot fontos ügyben du 4kor, de mondták, hogy már senki sincs bent... Egy igazgatóságon bazzz.... szégyen

#583770 joepappa Előzmény: #583757

én ma almapálinkával kezeltem a problémát. :) infláció csak akkor megoldás mikor nem devizában van eladósodva mindenki. a költségvetés kiadás oldalán kell faragni de keményen, kb fele köztiszviselő is bőven elég lenne ennek az országnak.

#583757 macika Előzmény: #583751

kinőni? na nevetessél meg már, ezt mondjuk 20 éve és egyre több lesz

még 20 év? addigra itt a következő válság, ebben biztos lehetsz és mehetünk megint újabb hitelekért amikor a régi felét se fizettük vissza ))

elinflálni azt kell!!

inkább igyunk jó kis szilvóriumot ))

#583754 macika Előzmény: #583749

igen igaz

ha a pénzt nem a lyukak betömésére használják fel, hanem befektetik és onnan jövedelem származik pl adó, osztalék,

illetve egyszerűen csak bizalmi "jövedelem" ami a forintot erősíti

a "reformokra" fektetett pénz nem fial igazán legalábbis eddig nem volt jellemző

pl eu refform, oktatási reform stb stb inkább vitték a pénzt, ráadásul össze vissza variálták ))

ááhh

#583749 Kissherceg Előzmény: #583745

Könnyebben lehet 6% körülit kitermelni, mint a 8-at, nem beszélve az infláról. Én hosszútávúakat bocsátanék ki, de tosznak rá. Az, hogy a kormány mire használja fel a jelenlegi hiteleket az ő felelőssége, de ilyen feltételek mellett simán ki lehetne termelni

#583745 macika Előzmény: #583740

hozaméhség? aha

akkor az majdnem olyan mint a hitelezési éhség? fedezet nélkül?

csakhogy ezt nekünk ki is kell termelni, ha nem megy akkor adóemelés

na szép jövőnk lesz - megint

aztán lehet euorós kötvényeket is nyomtatni, hogy a templ ki lehessen fizetni majd

#583740 Kissherceg Előzmény: #583735

sztm is kezd már gáz lenni, főleg a templetont minősíteni ilyen alap teljesítmény mellett.... Hozam éhség van a piacokon és amíg ez nem változik, addig a kockázatok is háttérbe szorulnak. Az elmúlt 1,5-2 év ezt mutatja, mert elég komoly ámokfutás mellett is veszik az állampapírokat és a csődveszélye azért nem áll fenn... Pedig vezetőink bejelentették párszor.

#583735 joepappa Előzmény: #583732

ez az irománya azért egy túró. tud ő jobbat is, de az apokalipszis várása lassan kóros lesz. úgy összességében, mégha valósak is félelmei a reálgazdasággal kapcsolatban, a felfele kört is meg kellett volna lovagolni a mesternek, mert a speki alap nem hízik.

"PS: Az országos televíz…

"PS: Az országos televízióknál a hírt a kormány letiltatta."

Mit? :o

2012.11.25. A külföldi b…

#581864 Netmaster

2012.11.25. A külföldi befektetők imádják a Fidesz kormányt és a magyar állampapírokat

2012. Ősz + elveszett gyönyörű német juhász kutya sürgősen keresi gazdáját