Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Nagyon kitartóan tüntetnek a diákok

#583891 Arsene Lupin Előzmény: #583884

Senki nem mondta, hogy a Kánaán jön a kerályság után. De egy nagykoalíció a financial gang megfelelő segítségével, egy német gazdasági fellendülés mellett túlélheti a kezdeti nehézségeket.

#583889 Spade Előzmény: #583874

"Biztos lehet benne, hogy az EU és az IMF is sokat tanult a múltból. A kerályt utálják, mint a sz*rt, a leváltója pozitív diszkriminációra számíthat."

.

Monti az IMF és az EU meg Merkel kiemelt liblingje volt mégis bukott mint az e-star.....erről ennyit

#583884 Spade Előzmény: #583874

"Biztos lehet benne, hogy az EU és az IMF is sokat tanult a múltból. A kerályt utálják, mint a sz*rt, a leváltója pozitív diszkriminációra számíthat.

Dolgoznak a követségek és a szolgálatok, szerintem már készül az újabb kilövési engedély is. "

.

Persze h dolgoznak csakhogy a fekete pétert oda kell adni valakinek valamelyik társadalmi csoportot majd jól megszivatják mingyárt visszaemelik 10%-kal a gázárat na ekkor nézze meg majd mi történik, akkor lesz igazi szapora fosás a követségeken...

#583883 nemértem Előzmény: #583878

A jó hír az, hogy tényleg annyi neki. A rossz hír az, hogy nincs beszarva, nagyon nagyon régen nem fogja fel, mi történik körülötte, ergo, egy cseppet sincs megijedve. A vazallusai annál inkább be vannak ijedve, vezér bukik , a havi több milla helyet a népharag jut osztályrészükül.

#583880 Arsene Lupin Előzmény: #583877

Nincs semmiféle fordulat. Az objektivitás, a pontos helyzetértékelés, a visszafogottság és a szerénység közismert attribútumaim.

#583879 Spade Előzmény: #583873

A kormány legfőképp azért lókupec mert van egy hatalmas szarkupac, amit bizony valamilyen algoritmus szerint szét kell osztani a zemberek között h a szarkupac is eltünjön és a társadalmi béke is megmaradjon. Mivel a szarkupac bazi nagy a társadalonm minden alrendszerében és az EU-ban sincs fellendülés és a f@sz tuggya mi vár ránk a túlélésért nyilván napi ötletelés folyik egyszer ezt mondanak másnap kiderüül mégse jó aztán meg mást. Ez természetes ennél csak az lenne a nagyobb baj ha látják h pisilés közben szembe fúj a szél de csak azért is acélosan tovább hugyoznak a szembe szélbe sőt esetleg meg is korbácsolják közben a szelet meg lövetnek rá mint gyurci.

#583878 Arsene Lupin Előzmény: #583873

A röghöz kötés ügyében nyilván kell egy társadalmi konszenzus.

A megmozdulások egyébként ki fognak szélesedni. A kerály tegnap összecsinálta magát, innen kezdve irreverzibilis folyamatok indulnak meg. Besz*rt politikus, bukott politikus.

#583877 nemértem Előzmény: #583874

Kedves Vitriol , hány fokos fordulatnak vagyunk tanúi Kegyed Vezér értékelését illetően?

És mi az ok?

Re: nincs cím

#583875 Ricsi Előzmény: #583626

:D:D

Én pont ezért bárkit felvennék az egyetemre, és félévkor olyan bukássorozatot csinálnék...

...amilyen volt a mi időnkben.

Akkor is sokan bejutottak, kellett hozzá apuci, vagy a párt, és nem volt akadály, aztán amikor eljött az első vizsga, akkor voltak nagy gondok.

Szóval egyetértek, most bejut egy kisegítős 4-es átlag fölött, és nem jut be mondjuk a piaristáktól valaki egy 3-as átlaggal, pedig a tudása mondjuk ötszörös.

Jusson be mindenki, és fél év alatt bizonyítsa, hogy ott a helye. És ha 100 000 embernek van ott a helye, akkor tanuljon annyi, ha 2 000-nek, akkor meg annyi. amikor én fiatal voltam, minden egyetemen tudtam (a barátaim miatt), mik a szórótárgyak. Amin csak az alkalmasok jutottak túl.

De az sem állapot, a fiam a műegyetemen tornából bukott :D:D

#583874 Arsene Lupin Előzmény: #583866

"úgyhogy hatalmas zavargások lesznek már 14 őszén és kb novemberre kormánybuktatás na és bazi nagy jobbik megerősödés...majd erre is emlékezzen..."

14 őszére a kerály már politikai hulla lesz. A Jobbiknak csak a pofája. Nincsenek szakembereik, a külföld ki fogja rekeszteni őket. A financial gang nem szereti, és megfelelő időben kíméletlenül megbosszulja a zsidózást.

Biztos lehet benne, hogy az EU és az IMF is sokat tanult a múltból. A kerályt utálják, mint a sz*rt, a leváltója pozitív diszkriminációra számíthat.

Dolgoznak a követségek és a szolgálatok, szerintem már készül az újabb kilövési engedély is.

#583873 nemértem Előzmény: #583871

A diákmegmozdulások mára már irreális követelésekbe mentek át, hála lókupec szerű kormányunknak. Nyilvánvalóan véget kell vetni annak, hogy én fizetem a tanítást, a szomszéd meg profitál a tudásodból.

A gyerekeknek nem egy dologban nincs igazuk, viszont az tény, nem viselkedtek olyan nyálas idióta módon, mint ebben az országban igen sokan.

Abban mindenképpen igazságuk vagyon, , hogy olyan emberbe nem bíznak meg, aki hetente többször is segget csinál a szájából.

#583871 Spade Előzmény: #583870

A fejekben hiába teszel rendet ha zsebek üresek sőt lyukasak...a gyomrok meg éhesek. A fejekben mára kb rend lett mert mindenki gyülöli a hitelt ez látszik a diákmozdulásokon is.

#583870 nemértem Előzmény: #583866

"hanem az emberek válság miatti általános elnyomorodása amit leginkább az eladósodás a zseniális simor-gyurci-bajnai-oszko féle svájci frankos hitel csoda okoz.."

Hosszú éveken keresztül kételkedve néztem, hogy vizesnyolcas kinézetű emberek tömkelege vadi új 4-6 millás autókkal szaladgál. Az áruházakban letaposták egymást a szabályosan uzsora kamatra vásárolható nem életszükséglet ilyen - olyan árú cikkekért.

Én nem nem láttam egyik embernek a halántékára szorított pisztolyt, amit a mocskos kormány és liberális zsidó szövetségesei tartottak a fejükhöz.

Biztos mindig mindenki hibázott, de azért a fejekben rendet kéne már tenni.

#583866 Spade Előzmény: #583849

Nézze megint csak azt mondhatom h én már 2010-ben is azt mondtam h 14 egyáltalán nem lefutott. Most pedig azt mondom ne örüljön ennyire a fejleményeknek, mert itt nem a király hazudozása a gyúelegy jó is lenne ha így lenne és csak ennyi lenne a baj, hanem az emberek válság miatti általános elnyomorodása amit leginkább az eladósodás a zseniális simor-gyurci-bajnai-oszko féle svájci frankos hitel csoda okoz.. A diákok nem azért tiltakoznak az eladósodás a hitel ellen mert közép suliban hatalmas adósságba verték magukat a mekiben, hanem mert otthon ezt látják ezt tapasztalják minden nap. Ha ez a heterogén ellenzék nyer 14-ben akkor lesz csak igazán baj. Ugyanis leveszi a bankadót a közmű adót mert az zsarnokság és nem trendi és egy pakkban ajiba odaadja a zembereknek. Mert nem tehet mást ugyanis az EU továbbra is betartatja majd a 3%-t ne legyen kétsége hiszen a németeknek a t@ke tele van h mindenki helyett ők fizetnek Mo miatt biztosan nem akarnak majd. Márpedig az emberek nem bírnak többet ez látszik a diák mozgásból úgyhogy hatalmas zavargások lesznek már 14 őszén és kb novemberre kormánybuktatás na és bazi nagy jobbik megerősödés...majd erre is emlékezzen...

Nagyon kitartóan tüntetnek a diákok

#583849 Arsene Lupin

http://index.hu/belfold/2012/12/20/nagyon_kitartoan_tuntetnek_a_diakok/

Most elkapták a kerály t*két. Hiába vette hülyére az EU-t és az IMF-et, nyomta le bankokat, a pharmákat és az energiaszektort, elszámította magát. Ugyanolyan fiatal generáció fogja őt elzavarni, mint amilyennek ő is képviselője volt anno.

Irreverzibilis folyamatok kezdődtek. A kerály tegnap egyértelműen összesz*rta magát. Besz*rt politikus, bukott politikus.

Itt már Rózsika, sőt Gyurka leváltása sem segít. Ezt a balhét a kerálynak kell elvinnie. Az oktatás után sorban fognak felbukkanni az újabb generációs kérdések, amelyekre nem lesznek jó válaszok.

Ezek a megmozdulások ragasztóanyagként fognak működni a széttöredezett ellenzéknek egy választási nagykoalícióban történő egyesítéséhez. A jövő még bizonytalan, de a kerály bukása már kezd körvonalazódni. Szerintem lázas munka folyik a követségeken és a szolgálatokon belül is.

A financial gang valószínűleg kivár. A kerály bukását minden esetre pozitívan fogják fogadni. Lassan be is fog árazódni a kerály által meghágott cégek árfolyamába.

A következő hónapokra is tartom a hullámzó uptrend tippet.

Ezt mindenki aki teheti …

#583678 banyaiz

Ezt mindenki aki teheti hallgassa végig, érdemes, egyszerűen elképesztő, nincs tandíj de vannak államilag nem finanszírozott helyek, jogász, közgazdászra nincs támogatott hely , de jó fizetésük van a piacon majd visszafizetik a nem létező tandíjat stb hihetetlen:

_embedded#!

Re: Rogán: "nem udvarias dolog otthagyni a minisztert"

#583673 kissat Előzmény: #583522

aki kimegy és ott marad nagy valószínűséggel hosszútávon rábaszik.

Ez nem biztos sajnos, gondoljunk a száz év előtt kitántorgott másfél millióra vagy az ötvenhatosokra. És milyen időtávot nézzünk?

Történelmi korszakokon át a túlnépesedett nyugatról ömlöttek hospesek keletre, városokat építette, bányásztak stb. Akkor igen jól jártak. Most itt peshednek a kakiban. És akkor mi van? Haló poruk sincs már.

Re: nincs cím

#583650 banyaiz Előzmény: #583645

Ebben van valami.

Már csak azt kellene kibogozni, hogy a pattanásig feszült idegek milyen részben vannak a mindenki hülyének nézése miatt.

Mert pl engem baromira irritál mikor mondjuk egy különadónál azt hazudják úgysem hárítják át, vagy azt mondják, hogy a 10 k-ra csökkentése támogatott helyeknek előnyös a diákoknak stb stb végtelenségig lehetne folytatni.

Tehát az amikor olyan szinten nyilvánvaló hazugságot mondanak az arcba, hogy el sem tudod képzelni ezt kinek szánják ki hiheti ezt el? Engem itt kezdenek zavarni az események, az egyes intézkedések tartalmáig el sem jutva , mert ott is van ami zavaró.

Azt el lehet viselni ha megterhelnek vmivel, de , hogy közben még ennyire hülyének nézzenek az már sok.

Szóval ez is benne lehet itt az indulatkitörésben, nem csak a konkrét intézkedés tartalma. Bár lehet, hogy a tartalom többet számít.