Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#583624 BudFox Előzmény: #583536

mindjárt elolvasom....hát igen...csak nézegettem Pesten...most mindenhol van eladó Pesten is...de nemcsak ott, hanem Sopronban is..ahol 10 évvel ezelőtt lehetetlen volt üzletet venni..vagy Szombathelyen is...

egyedül Győrben nem lehet találni még....Győr nagyon megy... sajnos csak mozgóbolttal vagyunk még győrben...de lesz majd állandó is..ezt tervezzük.

NO, tőzsdére visszatérve....fájdalmas ez az egyhelyben állás már ami itt megy..ez egy kínszenvedés.

#583536 Ibiza Előzmény: #583535

:(..ha egyszer arra járok kereslek..tudom sárváron is vagy.. csak tervezted budapesti üzletet ha jól rémlik..mostanában kellett volna pár jó torta..

írtam privit..

rájöttem tegnap este, ho…

#583244 Csilla76

rájöttem tegnap este, hogy nekem miért 17-én zárt a bux1212. mert a plus500-nál akkor van a váltás/zárás. le is zárta a rendszer a shortokat, igaz bukóban, de napi minimumon és ez annyira nem fáj.

vagy ha nem is árulsz , …

#583242 Borska

vagy ha nem is árulsz , az isler belefér egy ajánlott levélbe ,buborékos zacsival ? :D :D :D

#583231 BudFox Előzmény: #583227

jah...itt már semmi nem lesz...már csak a zárogatások miatt fog ide-oda ugrálni. az meg nem a valós mozgást fogja mutatni.

Sziasztok! Egészen rövi…

#583222 Frontin

Sziasztok!

Egészen röviden, részemről a Richtert, Telót, Mol-t lefele, Otp-t fölfele várom rövid távon. Hogy ebből mi sül ki passz, továbbra is partvonalon várok egy jó belépőre.

Re: fd

#583212 BudFox Előzmény: #583115

Jöhetsz hozzám mézes sütit kóstolni .-))

No,,,forintot figyeli valaki ? csak most már 2 forintot gyengült...ezért nem lesz ma felfelé menetel..amúgy se lenne...mindenki kivár.

#583210 BudFox Előzmény: #583132

nemtudom..ezt nem is kérdeztem még...Questornál vagyok. ismered a rendszerüket ?

(az a baj hogy annyi van még....sokszorosa volt mint amit a számlám szerint direktbe nyitni tudtam volna...szóval nem csak pár darab )

#583079 BudFox Előzmény: #583066

zártam longot 700 on még az előbb....péntekig el kell fogynia a maradéknak is...

de mindig keresek még egy kis pénzt is hozzá.

#583066 BudFox Előzmény: #583062

zártam shortot..

mindjárt jön az hogy : Matolcsy nem is úgy gondolta ahogy mondta..stb... .-))

forint meg kinyit holnap 284 -en .-) igy is máris 1 forintot erősödött az elmúlt fél órában.